Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Gemullehoekenweg 143 5062 DB Oisterwijk

Reviewscore
9,3
Reviews: 2De groene bossen en natuurrijke omgeving verzorgen een ontspannen en inspirerende bijeenkomst. De verschillende natuurgebieden zoals de Aderven en de Kampinase Heide zijn pas een paar van de mooie plekken die u voor, tijdens of na uw zakelijke bijeenkomst bij dit karakteristieke hotel kunt bezoeken.
Van meetings, ledenvergaderingen en trainingen tot bedrijfsborrels en presentaties. Hier voelt uw zakelijke bijeenkomst aan als een dagje weg! Zeker wanneer u deze kunt combineren met een leuke teambuilding activiteit, iets waar de omgeving van dit hotel zich ook uitstekend voor leent.
Capaciteit en mogelijkheden:
Uw bijeenkomst organiseren in de Parel van Brabant biedt tal van mogelijkheden voor bijvoorbeeld een ontspannen brainstormsessie, een natuurrijk event of een bijzondere netwerkbijeenkomst. De 10 zalen van dit karakteristieke hotel hebben een maximale capaciteit van 120 personen en hebben uitzicht op de bosrijke omgeving.

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 10 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 120 personen
• 64 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Gelegen in een bosrijke omgeving
• Gecombineerd ruim 440m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 220,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 120
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 07:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is gelegen in de bossen van Oisterwijk, maar toch nabij de A65. Ook de grote stad Tilburg ligt binnen handbereik, hier bent u al binnen 20 minuten. Tevens kunt u zich binnen een half uur al in 's-Hertogenbosch bevinden. Daarnaast biedt dit hotel een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen waar u als gast gratis gebruik van kunt maken.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

Dit bijzondere hotel beschikt over een gezellig, culinair à la carte restaurant welke u een mooi uitzicht biedt op de omringende bossen. Hier kunt u altijd terecht voor een kopje koffie, een lekkere lunch of een zakelijk diner. Wilt u liever borrelen met collega's na een bijzondere meeting? Dan bent u altijd welkom aan de bar. Op zonnige dagen is ons natuurgelegen terras ook open, hier kunt u ook gezellig een drankje komen drinken met uw collega's tijdens uw break.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 0 0 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 0 0 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score zaal 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 10 - - 10
Gemiddelde score boeking 9,0 - - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 - - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Oisterwijk

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Oisterwijk die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Oisterwijk aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Oisterwijk voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Oisterwijk.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Oisterwijk of in de regio Oisterwijk of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare venues in (de regio) Oisterwijk verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord de juiste evenementenlocatie in Oisterwijk?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!