Websites van partners

MeetingReview werkt samen met websites die gebruik maken van de vermelding van de reviewbanners.
Klik op een van onderstaande logo's (alfabetische volgorde) voor een uitleg over de website en link naar de pagina:


Anders Vergaderen
Convention Bureau Gelderland
DNLS

De Vergaderstoel
Locaties met Meerwaarde(n)
Meetables

Meeting Magazine
Meetings.nl
Vergaderen in Dordrecht

VergaderhamersAnders Vergaderen

De website voor kleinschalige, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Nederland, op het water & net over de grens. Locaties die net even anders zijn dan anderen! Bijvoorbeeld een luxe grachtenpand, een zeiljacht of bijzonder landgoed. Ook meer rendement uit uw volgende vergadering? Begin met Anders Vergaderen!

www.andersvergaderen.nl

Convention Bureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland profileert Gelderland als bestemming voor zakelijke evenementen. Hierin werken we samen met vergader-, congres- en evenementenlocaties. Wij bieden één centraal aanspreekpunt bij de organisatie van uw evenement en kunnen u, door onze directe lijn met het VVV en onze kennis van Gelderland, als geen ander adviseren in de organisatie van uw evenement of meeting; kosteloos en vrijblijvend. Gelderland levert je mooie streken.

www.conventionbureau.nl

DNLS

DNLS helpt bij het zoeken naar een passende locatie voor iedere gelegenheid. Op deze website vergelijk je dan ook eenvoudig diverse locaties die passen bij de wensen. Van 20 tot 50.000 personen en van discobal tot kroonluchter. Van vergaderlocatie tot feestlocatie. Kijk zelf maar!

www.dnls.nl

De Vergaderstoel

Inspireren | Reserveren | Organiseren

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bijeenkomst en weet je niet waar je moet beginnen? De Vergaderstoel helpt je bij het vinden van de perfecte locatie voor iedere bijeenkomst. Het leuke is, het is GRATIS! Je betaalt bij De Vergaderstoel geen reserverings- of bemiddelingskosten.

www.devergaderstoel.nl

Locaties met Meerwaarde(n)

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal voor locaties met meer waarden op het gebied van mens, cultuur of natuur. Voor iedereen die een écht bijzondere locatie voor een evenement of bijeenkomst zoekt. Deze locaties doen meer dan alleen geld verdienen, voor hen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen prioriteit. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.

www.locatiesmetmeerwaarden.nl

Meetables

Meetables is specialist in het aanbieden van buitengewone vergaderlocaties op inspirerende plekken in en in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi. Van kerk tot polder van garage tot boomgaard. Meetables adviseert en ontzorgt hun klanten in hun zoektocht naar de juiste locatie. Hun kracht zit in de intensieve samenwerking met en tussen bevlogen locatiehouders, die elkaar ook onderling versterken, met behoud van ieders persoonlijke touch. Samen leggen zij de lat hoog op het gebied van klantvriendelijkheid en gastvrijheid en staan zij voor professioneel ondernemerschap.

www.meetables.nl

Meeting Magazine

Meeting Magazine is het informatieplatform voor de meeting- en eventprofessional. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar (print en online). De website toont nieuws, columns, artikelen, reeds verschenen edities en een uitgebreid bedrijvenregister met MICE-bedrijven. Middels een snelzoek-functie kunt u een vergader- of evenementenlocatie vinden. Onze nieuwsbrief verschijnt maandelijks.

www.meetingmagazine.nl

Meetings.nl

Vind de perfecte locatie voor je zakelijke meeting! Ervaar het gemak van meetings.nl. Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar de toplocatie voor jouw zakelijke event of jouw feestelijke relatiedag. De locatie vindt jou! Meetings.nl biedt ruim 1000 locaties, variërend van hotels, vergaderlocaties, conferentieruimtes, congreslocaties en trainings-ruimtes. Er melden zich nog dagelijks verrassende locaties aan. Plaats je locatieaanvraag gratis en vrijblijvend in 3 eenvoudige stappen en ontvang offertes voor jouw zakelijke meeting.

www.meetings.nl

Vergaderen in Dordrecht

Dordrecht, een stad met hele bijzondere vergaderlocaties, in vele soorten en maten: klein, groot, stijlvol, “typisch Dordts”. Vaak met een historisch karakter, altijd sfeervol en gastvrij! De centrale ligging van de stad, maakt de stad bij uitstek geschikt als locatie voor trainingen, vergaderingen en conferenties.

www.vergaderenindordrecht.nl

Vergaderhamers

Meeting reviews zijn complementair aan de uitgebreide inspecties van de meeting experts van de Congres- en Vergaderclassificatie. Op Vergaderhamer.nl vindt u top geclassificeerde locaties die gecontroleerd zijn op 140 aspecten.

www.vergaderhamer.nl