Websites van partners

MeetingReview werkt samen met websites die gebruik maken van de vermelding van de reviewbanners.
Klik op een van onderstaande logo's (alfabetische volgorde) voor een uitleg over de website en link naar de pagina:


Anders Vergaderen
Convention Bureau Gelderland
DNLS

De Vergaderstoel
Locatie Amersfoort
Locaties met Meerwaarde(n)

LOI
Meetables
Meeting Magazine

Meetings.com
Meetings.nl
OneMeeting.com

Visit Brabant
YOIN Excellent Meeting PlacesAnders Vergaderen

De website voor kleinschalige, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Nederland, op het water & net over de grens. Locaties die net even anders zijn dan anderen! Bijvoorbeeld een luxe grachtenpand, een zeiljacht of bijzonder landgoed. Ook meer rendement uit uw volgende vergadering? Begin met Anders Vergaderen!

www.andersvergaderen.nl

Convention Bureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland profileert Gelderland als bestemming voor zakelijke evenementen. Hierin werken we samen met vergader-, congres- en evenementenlocaties. Wij bieden één centraal aanspreekpunt bij de organisatie van uw evenement en kunnen u, door onze directe lijn met het VVV en onze kennis van Gelderland, als geen ander adviseren in de organisatie van uw evenement of meeting; kosteloos en vrijblijvend. Gelderland levert je mooie streken.

www.conventionbureau.nl

DNLS

DNLS helpt bij het zoeken naar een passende locatie voor iedere gelegenheid. Op deze website vergelijk je dan ook eenvoudig diverse locaties die passen bij de wensen. Van 20 tot 50.000 personen en van discobal tot kroonluchter. Van vergaderlocatie tot feestlocatie. Kijk zelf maar!

www.dnls.nl

De Vergaderstoel

Inspireren | Reserveren | Organiseren

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bijeenkomst en weet je niet waar je moet beginnen? De Vergaderstoel helpt je bij het vinden van de perfecte locatie voor iedere bijeenkomst. Het leuke is, het is GRATIS! Je betaalt bij De Vergaderstoel geen reserverings- of bemiddelingskosten.

www.devergaderstoel.nl

Locatie Amersfoort

Gelegen in de regio Utrecht, goed bereikbaar en gelegen in de center of the Network Economy. Dat is Amersfoort; de perfecte bestemming voor de zakelijke congresdeelnemer. Wij richten ons op de speerpunten groen, gezond en slim. Niet alleen adviseren wij over de logistieke aspecten van het congres zoals locaties, congresorganisatiebureaus en hotels. Onze taak is ook om jou te verbinden met relevante organisaties binnen onze regio die een (inhoudelijke) meerwaarde kunnen bieden voor uw congres.

www.locatieamersfoort.nl

Locaties met Meerwaarde(n)

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal voor locaties met meer waarden op het gebied van mens, cultuur of natuur. Voor iedereen die een écht bijzondere locatie voor een evenement of bijeenkomst zoekt. Deze locaties doen meer dan alleen geld verdienen, voor hen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen prioriteit. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.

www.locatiesmetmeerwaarde.nl

LOI

Met een LOI-opleiding kies je voor kwaliteit en meer dan 90 jaar ervaring. De LOI biedt opleidingen op alle niveaus in elke denkbare richting. Je studeert naar keuze thuis of klassikaal en altijd met persoonlijke begeleiding van topdocenten. Zo is de opleiding prima te combineren met een baan of gezin en behaal je snel een erkend diploma.

www.loi.nl

Meetables

Meetables is specialist in het aanbieden van buitengewone vergaderlocaties op inspirerende plekken in en in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi. Van kerk tot polder van garage tot boomgaard. Meetables adviseert en ontzorgt hun klanten in hun zoektocht naar de juiste locatie. Hun kracht zit in de intensieve samenwerking met en tussen bevlogen locatiehouders, die elkaar ook onderling versterken, met behoud van ieders persoonlijke touch. Samen leggen zij de lat hoog op het gebied van klantvriendelijkheid en gastvrijheid en staan zij voor professioneel ondernemerschap.

www.meetables.nl

Meeting Magazine

Meeting Magazine is het informatieplatform voor de meeting- en eventprofessional. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar (print en online). De website toont nieuws, columns, artikelen, reeds verschenen edities en een uitgebreid bedrijvenregister met MICE-bedrijven. Middels een snelzoek-functie kunt u een vergader- of evenementenlocatie vinden. Onze nieuwsbrief verschijnt maandelijks.

www.meetingmagazine.nl

Meetings.com

Meetings.com verzorgt voor u de beste hotelvoorzieningen, vergaderruimte, congreslocaties en hoteldiensten die beschikbaar zijn. Van keuze van de plek en contractonderhandelingen tot aan het beheer van kamerblokken en controles na evenementen, alle diensten die we verlenen en alles wat wat we doen is erop gericht om het uiterste te halen uit uw evenement/bijeenkomst.

www.meetings.com

Meetings.nl

Vind de perfecte locatie voor je zakelijke meeting! Ervaar het gemak van meetings.nl. Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar de toplocatie voor jouw zakelijke event of jouw feestelijke relatiedag. De locatie vindt jou! Meetings.nl biedt ruim 1000 locaties, variërend van hotels, vergaderlocaties, conferentieruimtes, congreslocaties en trainings-ruimtes. Er melden zich nog dagelijks verrassende locaties aan. Plaats je locatieaanvraag gratis en vrijblijvend in 3 eenvoudige stappen en ontvang offertes voor jouw zakelijke meeting.

www.meetings.nl

OneMeeting.com

Onemeeting.com is pionier in de meetingbranche: een onafhankelijke, internationale intermediair voor alle soorten bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Ons grote aanbod aan locaties wereldwijd en de hartverwarmende, professionele begeleiding van onze Meeting Experts maken dat wij nooit nee zeggen, op welk meetingverzoek dan ook. Wij zijn dé Home of Meetings. Waarom? Wij vormen een familie met een gezonde obsessie voor perfectie. Als familie met elkaar werken wij samen aan hartverwarmende, onvergetelijk ontmoetingen, waar je het heerlijke gevoel van thuis ervaart.

www.onemeeting.com

Visit Brabant

VisitBrabant Convention Bureau houdt zich bezig met het (inter)nationaal positioneren van MICE-destinatie Brabant en het werven van zakelijke bijeenkomsten naar Brabant. Namens een collectief van partners bewerken we de (inter)nationale MICE-markt vanuit een doordacht marketingprogramma en vormen we een belangrijke informatieve loketfunctie voor meetingplanners en PCO’s, die we ondersteunen met allerlei diensten om de stap naar Brabant optimaal te faciliteren.

www.conventionbureau.visitbrabant.com

YOIN Excellent Meeting Places

Meeting reviews zijn complementair aan de uitgebreide inspecties van de meeting experts van de Congres- en Vergaderclassificatie. Op yoinexcellentmeetingplaces.com vindt u top geclassificeerde locaties die gecontroleerd zijn op 140 aspecten.

www.yoinexcellentmeetingplaces.com