Aristo meeting center Eindhoven

Vestdijk 30 5611 CC Eindhoven

Reviewscore
9,2
Reviews: 173



Zoek je ruimte voor een vergadering, training, congres, seminar of een jubileum? Een inspirerende plek voor een 'heisessie' of een gratis werkplek?

Aristo biedt je de ruimte en ontzorgt je volledig. Dat doen we al 40 jaar en dat merk je. Je meeting, training of event is zoveel meer dan alleen de locatie. Je ervaart direct bij het reserveren al dat we met je meedenken. En op de dag van de bijeenkomst gaan je deelnemers de hoge mate van service en vriendelijkheid van het Aristo team écht beleven. Zo kan iedereen zich goed focussen op de inhoud van de dag en daardoor word je wijzer bij Aristo.

Aristo Eindhoven is goed bereikbaar. Het meeting center ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van NS-station Eindhoven Centraal en je kunt voordelig gebruik maken van parkeergarage Heuvel direct om de hoek.

Door het grote aanbod van ruimtes met daglicht, goede akoestiek en audiovisuele hulpmiddelen kun je vrijwel met iedere groepsgrootte terecht. De ambiance is warm en ongedwongen. Op het gebied van catering kun je een keuze maken uit een grote variatie aan arrangementen, borrelhapjes, à la carte of iets speciaals voor jouw bijeenkomst.

Beleef de mogelijkheden en vriendelijkheid van Aristo en maak van je bijeenkomst een groot succes. Have a wise day!

$alt
$alt
Aantal zalen 37
Basisprijs (4 u/10 p) € 229,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 200
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Aristo Eindhoven is van maandag t/m zaterdag geopend. Wil je buiten de reguliere openingstijden een meeting boeken? Dat kan! Neem gerust even contact op met Dinnemarie, Bas of Rolf van Aristo Team Bookings.


Parkeermogelijkheden

Aristo Eindhoven maakt onderdeel uit van Heuvel, een groot complex met o.a. winkels en het Muziekgebouw Eindhoven en een grote parking voor 1.100 auto's.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Eten en drinken kan in ons Grand Café of in het restaurant. We serveren dagelijks een lunchbuffet met live-cooking en lekkere dagschotels. Een broodjeslunch of eten van de kleine kaart kan natuurlijk ook. Catering komt uit eigen keuken en is afgestemd op het seizoen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Reina van Loon
 NVVE, Projectmedewerker
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  30-03-2016

Bedankt voor de goede zorgen! Met name Rita van de receptie en de geweldige technicus!

Scoreverdeling

Score 10
82%
Score 9
12%
Score 8
4%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
06-07-2023 11:08:12
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:08:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:07:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:07:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:07:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:07:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:06:49
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:06:42
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
06-07-2023 11:06:37
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-07-2023 11:06:27
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
06-07-2023 11:06:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
26-05-2023 12:45:08
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 26 14 53
Aantal Quick Reviews 0 68 0 68
Totaal aantal reviews 10 94 14 121
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,5 9,4 9,3
Gemiddelde score zaal 9,5 9,4 8,7 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,6 9,1 9,3
Gemiddelde score boeking 8,5 9,8 9,3 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,6 9,1 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,8 - 9,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Eindhoven

Een zeer geschikte meetingspace zoeken in Eindhoven die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Eindhoven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Eindhoven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Aristo meeting center Eindhoven in Eindhoven

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Eindhoven.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Eindhoven of in de regio Eindhoven of exclusief sturen naar Aristo meeting center Eindhoven? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende locaties in (de regio) Eindhoven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Aristo meeting center Eindhoven de juiste evenementenlocatie in Eindhoven?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!