Provincie Award

Win jij met je locatie de Provincie Award? Deze prijs wordt per provincie uitgereikt in 5 categorie├źn:

  • categorie S (capaciteit tot 25 personen)
  • categorie M (capaciteit tot 100 personen)
  • categorie L (capaciteit tot 250 personen)
  • categorie XL (capaciteit tot 500 personen)
  • categorie XXL (capaciteit vanaf 500 personen)

De deelname is gratis en de winnaars worden op 1 september van ieder jaar bekend gemaakt. Via MeetingReview kan je reviews verzamelen en je opgeven voor jouw categorie.
Klik hier voor de uitslag van de laatste editie.


Waarop word je beoordeeld?

Op MeetingReview kunnen locaties worden beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en eten & drinken.


Hoe werkt de puntentelling?

Alle locaties in Nederland kunnen deelnemen aan de Provincie Award van MeetingReview. Er is een minimumeis ten aanzien van het aantal reviews voor jouw locatie: 10 geregistreerde reviews in de laatste 4 jaar (betrouwbaarheidsmodel) waarvan minimaal 1 in de periode die we meten. De locatie met het hoogst aantal punten wint!

De basis voor de puntentelling wordt als volgt bepaald: jouw reviewscore op 1 september maal 100. Een reviewscore van 8,6 levert dan 860 punten op.


Hoe kan je extra punten verdienen?

Wanneer jouw locatie in totaal 40 reviews (geregistreerde & quick) heeft mag je 40 extra punten (met een maximum van 100 reviews = 100 punten) toevoegen. Het is namelijk moeilijker om met 100 reviews een 8,6 te scoren dan met 10 reviews. MeetingReview noemt dit de aantalfactor.

Ook beloont MeetingReview locaties met extra punten die actief met reviews bezig zijn: de inspanningsfactor. Deze bestaat uit 2 componenten:

  • Jaarfactor: voor elke geregistreerde review in het lopende jaar ontvang je 10 punten. Dit is gemaximeerd op 10 reviews (maximaal aantal punten: 10 reviews = 10 punten x 10 reviews = 100 punten)
  • Maandfactor: voor elke geregistreerde review die je per maand ontvangt krijg je 1 punt. Dit is gemaximeerd op 10 reviews per maand (maximaal aantal punten: 10 punten per maand x 12 maanden = 120 punten)


Over welke periode wordt gemeten?

De periode die we meten is vanaf 1 januari van het voorafgaande jaar tot 1 september van het huidige jaar. Het maximale aantal punten voor de inspanningsfactor komt daarmee op 400 (100+100+120+80).


Hoe wordt de rangschikking bepaald?

Het totaal aantal punten bepaalt de rangschikking per categorie. Bij een gelijke stand is het totaal aantal geregistreerde reviews over de afgelopen 4 jaar doorslaggevend.


Waar vind ik de huidige tussenstand?

De actuele score van jouw locatie is altijd te vinden op de speciale provincie award pagina (klik op onderstaande provincie):

De winnaars van de vorige editie staan hier

.

 

Reacties, vragen en tips graag verzenden naar support@meetingreview.com