Provincie Award

Win jij met je locatie de Provincie Award? Deze prijs wordt per provincie uitgereikt in 5 categorie├źn:

De deelname is gratis en de winnaars worden op 1 juli van ieder jaar bekend gemaakt. Via MeetingReview kan je reviews verzamelen en je opgeven voor jouw categorie.
Klik hier voor de uitslag van de laatste editie. De Provincie Special waarin ook de winnaars zijn vermeld kan je hier downloaden.


Waarop word je beoordeeld?

Op MeetingReview kunnen locaties worden beoordeeld op het boekingsproces, de locatie, de zaal en eten & drinken.


Hoe werkt de puntentelling?

Alle locaties in Nederland kunnen deelnemen aan de Provincie Award van MeetingReview. Er is een minimumeis ten aanzien van het aantal reviews voor jouw locatie: 10 geregistreerde reviews in de laatste 4 jaar (betrouwbaarheidsmodel). De locatie met het hoogst aantal punten wint!

De basis voor de puntentelling wordt als volgt bepaald: jouw reviewscore op 1 juli maal 100. Een reviewscore van 8,6 levert dan 860 punten op.


Hoe kan je extra punten verdienen?

Wanneer jouw locatie in totaal 40 reviews (geregistreerde & quick) heeft mag je 40 extra punten (met een maximum van 100 reviews = 100 punten) toevoegen. Het is namelijk moeilijker om met 100 reviews een 8,6 te scoren dan met 10 reviews. MeetingReview noemt dit de aantalfactor.

Ook beloont MeetingReview locaties met extra punten die actief met reviews bezig zijn: de inspanningsfactor. Deze bestaat uit 2 componenten:


Over welke periode wordt gemeten?

De periode die we meten is vanaf 1 januari van het voorafgaande jaar tot 1 juli van het huidige jaar. Het maximale aantal punten voor de inspanningsfactor komt daarmee op 380 (100+100+120+60).


Hoe wordt de rangschikking bepaald?

Het totaal aantal punten bepaalt de rangschikking per categorie. Bij een gelijke stand is het totaal aantal geregistreerde reviews over de afgelopen 4 jaar doorslaggevend.


Waar vind ik de actuele scores?

De actuele score van jouw locatie is altijd te vinden op de speciale provincie award pagina:


 

Reacties, vragen en tips graag verzenden naar support@meetingreview.com