NH Conference Centre Koningshof

Locht 117 5504 RM Veldhoven

Reviewscore
8,9
Reviews: 37NH Conference Centre Koningshof beschikt over 80 multifunctionele zalen en 509 comfortabele hotelkamers. Daarnaast biedt de inspirerende omgeving voldoende ruimte voor ontspanning. Hierdoor is dit hotel de ideale locatie voor uw congres, meeting of evenement. Met 5000 m² aan ruimte is het ook een ideale plaats voor grote bijeenkomsten. Met één vast aanspreekpunt, die te allen tijde voor u bereikbaar is, wordt er alles aan gedaan om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Als u het kan bedenken, kunnen wij het verzorgen! Speciale evenementenserviceThe sky is the limit! We zijn gespecialiseerd in het plannen van evenementen en bieden een all-in one concept aan. Trainers krijgen een speciale ruimte en een eigen parkeerplaats. Daarnaast kunnen we een volledige decoratie verzorgen voor feesten, evenementen, diners enz. Interne technische ondersteuning is altijd aanwezig.Evenementruimtes Al onze 80 zalen beschikken over natuurlijk licht en hoge plafonds en kunnen volledig afgeschermd worden zodat u tijdens uw bijeenkomst niet gestoord wordt. Sommige ruimtes kunnen onderling verbonden worden indien nodig. Alle ruimtes zijn standaard voorzien van de belangrijkste technische- en trainingsfaciliteiten, maar ook specifieke wensen op dit gebied kunnen ingewilligd worden. Onder het genot van een hapje en een drankje heeft u in de gezellige lounge gelegen bij de congreszalen voldoende ruimte om te netwerken tijdens de pauzes.Menu’s voor evenementen Het team van NH Conference Centre Koningshof kan het ideale menu verzorgen voor elk evenement: gala’s, cocktailparty’s, zakelijke evenementen, grote buffetten enz. Speciale verzoeken? Geen zorgen, onze chef-kok zal samen met u een op maat gemaakt menu creëren geheel naar uw wensen en smaken.

$alt
$alt
Aantal zalen 80
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 8.000
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

NH Conference Centre Koningshof is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

NH Conference Centre Koningshof beschikt over 1.100 gratis parkeerplaatsen.

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 2 1 4
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 2 1 4
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 8,0 8,9
Gemiddelde score zaal - 10 8,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - 9,5 8,0 8,8
Gemiddelde score boeking - 10 8,0 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,9 8,0 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Veldhoven

Een bruikbare meetinglocatie zoeken in Veldhoven die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Veldhoven aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Veldhoven voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Veldhoven.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Veldhoven of in de regio Veldhoven of exclusief sturen naar NH Conference Centre Koningshof? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende evenementenlocaties in (de regio) Veldhoven verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is NH Conference Centre Koningshof de juiste locatie in Veldhoven?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!