Over ons

De onafhankelijke website waar ervaringen over meetinglocaties en meetingdiensten door gebruikers worden gedeeld.

De site ging medio september 2013 live met meetinglocaties. In juni 2014 zijn daar meetingdiensten aan toegevoegd. In totaal worden nu 9053 bedrijven vermeld. Het reviewen staat centraal. Wat vind je van een locatie en wat vind jij van de geleverde dienst? Reviews zijn de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden bij het nemen van (investerings)beslissingen door consumenten en zakelijke gebruikers van producten en diensten.

Locaties en diensten kunnen op de website hun eigen pagina beheren. De presentatie kan met goede teksten, mooie foto’s en pakkende video. MeetingReview is daarmee, naast een reviewsite, een belangrijke zoekmachine voor locaties en diensten.

De website van MeetingReview wordt in overleg met de markt ontwikkeld (co-creatie). Zo is op LinkedIn een discussiegroep actief en wordt bij de doorontwikkeling van de reviewsite rekening gehouden met de wensen en ideeën van reviewers, locaties en diensten.

De inkomsten voor MeetingReview bestaan uit reclame en aanvullende diensten. Om de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid te waarborgen zijn er geen betaalde diensten die de volgorde beïnvloeden.

MeetingReview heeft tot doel gesteld om het beste onafhankelijke platform te zijn waar de ervaringen over locaties en diensten door hun gebruikers worden gedeeld.