Over ons

Zoekt en gij zult vinden?
Een locatie zoeken voor jouw meeting of event! Dat is nog niet zo eenvoudig. Zo horen Marco en Robert, de initiatiefnemers van MeetingReview, vaak. Je kan wéér naar de locatie gaan waar je altijd komt maar …. dit keer wil je wat anders. Je kan wel hulp gebruiken, maar je wilt natuurlijk zelf kunnen beslissen en op tijdstippen dat het joú uitkomt. Je bent eventplanner en de ene keer heb je een opdrachtgever die klassiek en veilig wil, een andere keer moet je iets bruisends organiseren in een industriële locatie. Ga er maar aan staan!

Leer van professionals
Marco en Robert geloven in zelf ontdekken en zelf onderzoeken. Informatie is op internet vindbaar. Maar waar? Information overload? En hoe weet je of het goed is? Hun geloof zit in de kracht van eerdere relevante ervaringen. Dat je kan leren van professionals die met het zelfde bijltje hakken. Je branchegenoten die ook dagelijks bezig zijn met meetings en events organiseren. Klinkt logisch toch?

Naar een goed resultaat voor jou
Laat MeetingReview je nu eens helpen. Zoek jij een locatie? Doe eerst inspiratie op in je zoektocht naar locaties die passen bij jouw meeting of event! Geef aan wat je wilt en de zoekmachine van MeetingReview doet al een hoop werk voor jou! Je kan steeds meer zoekcriteria toevoegen, zodat jij uiteindelijk uitkomt bij de locatie die het beste past bij jouw wensen en eisen. Lees dan de ervaringen van de brancheprofessionals op de site. Dan weet je of het passend is, en goed!

En zoek je bedrijven die jou op verschillende manieren kunnen ondersteunen? Dan vind je op MeetingReview vele diensten die jou helpen.

Maar, help ook jezelf en de branche door je eigen ervaringen op te schrijven! Kortom, word reviewer! Deel je ervaring! Zo behoed je andere professionals voor missers en maken we met zijn allen deze branche weer een stukje professioneler. Dat zou wat zijn!

About us on MeetingReview