Meeters Vergaderlocatie Uden

Hockeyweg 5 5405 NC Uden

Reviewscore
9,6
Reviews: 3.455Meeters; Nice to meet you

Goed bereikbaar aan de A50, centraal gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch ligt Meeters vergaderlocatie. Een geweldige locatie met meerwaarde(n) die zich uitstekend leent voor congressen, vergaderingen, trainingen, kort overleg, receptie, productpresentatie, evenement of congres tot 250 personen. De Meeters vergaderspecialisten helpen u op een persoonlijke manier van aanvraag, ontvangst tot en met vertrek van u en uw gasten. Vakkundige medewerkers zorgen voor een warm welkom met een kopje koffie en serveren heerlijke gerechten bereid in eigen keuken.

Meeters is meer dan een plek om samen te komen. Meeters is ook een plek om te leren. Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Want iedereen doet mee, ook mensen die het zonder hulp niet redden. Wij vinden dat iedereen een kans verdient.

En zo is er bij Meeters plek voor iedereen!

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 235,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

 Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
 Centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch
 14 laadpunten voor elektrische auto’s

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Bij Meeters kunt u op elk moment van de dag genieten van een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Onder leiding van de inhouse chef-kok en door het gebruik van mooie eigen gekweekte ingrediënten uit de groentetuin, worden de versnaperingen een waar feest. Neem plaats in ons restaurant op de begane grond, het terras of in onze foyer op de eerste verdieping. Alle medewerkers zijn er graag om u en uw gasten te verwennen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Maarten Prinssen
 Wethouder gemeente Uden
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  14-11-2019

'Vergadercentrum IBN is voor mij als het perfecte terrasje van Lebbis'

https://www.ibn.nl/bedrijfsleven/zaken-doen-met-ibn/catering-en-vergaderen/klantverhaal-gemeente-uden-maarten-prinssen/

“Gemeente Uden is verbonden aan IBN, ik zit ook in het algemeen bestuur, dus het is logisch dat we gebruikmaken van hun diensten”, stelt Maarten Prinssen, wethouder gemeente Uden, met in portefeuille onder meer de WMO, zorg en armoedebeleid. “Zo kom ik heel graag bij het vergadercentrum van IBN. Ik krijg er altijd het gevoel van ‘het perfecte terrasje’ van Lebbis . Ken je dat niet? Ik zal het je vertellen.”
Maarten glundert: “Je hebt voor een grote groep mensen een bijeenkomst georganiseerd. Als je aankomt bij IBN staat er een verkeersregelaar klaar om je te begeleiden naar een plek waar je makkelijk kunt parkeren. Fijn, denk je, mijn gasten – die sowieso blij zullen zijn met zo’n makkelijke ‘aanvliegroute’ - worden goed opgevangen. Eenmaal binnen vraagt de receptioniste allervriendelijkst of ze je kan helpen. Opgewekt loop je de trap op en eenmaal boven staat een aardige medewerkster klaar om je jas aan te nemen en je de ruimte te wijzen waar je moet zijn. Alles staat klaar zoals je hebt besproken, het ontbreekt aan niets, je ontspant en denkt: dit gaat helemaal goed komen.”

“De medewerker die de av-apparatuur heeft opgesteld, komt nog even checken of het zo in orde is, of hij nog iets kan aanpassen. Nee hoor, het is prima zo, antwoord je tevreden. Of ik een seintje wil geven als ik toch nog hulp nodig heb tijdens de presentatie. Super, dankjewel!”

“En net als je denkt, ik ben wel toe aan een kop koffie, staat daar die vriendelijke dame van de catering voor je neus. Ze schenkt een heerlijk vers bakkie voor je in en legt er zo’n lekker, huisgemaakt koekje bij. Perfect! Ondertussen stromen de gasten binnen en je ziet dat ze een warm welkom krijgen en vervolgens lovend zijn over de sfeervolle inrichting.”

“In de pauze staan er voldoende super gemotiveerde medewerkers klaar om iedereen in korte tijd van koffie en thee te voorzien. Als het seintje komt dat we weer gaan beginnen, is er dus niemand die nog even snel de loei hete koffie of thee achterover giet om vervolgens met een bijna verbrande slokdarm de zaal weer in te gaan. Sterker nog, er was zelfs tijd voor een tweede bakkie. En dan denk je, zo kan het ook…”

“Tijd voor de lunch. Heerlijke, culinaire gerechten, door de eigen chef-kok bereidt met verse, regionale producten, afgestemd op het seizoen. Niet van die kleffe broodjes die uren geleden al gesmeerd zijn, maar knapperig, biologisch brood, verantwoord beleg, heerlijke zelfgemaakte soep en versgeperst sap. En je geniet ervan, met hoofdletter G.”

“Bij het afscheid, ‘wel thuis!’, het enthousiasme van de medewerkers, die door de kans die ze hebben gekregen om ook mee te doen in deze maatschappij extra blij zijn met hun baan: het straalt ervan af. En daar word je dan zelf ook vrolijk van, tegen het geluk aan, zou Lebbis zeggen… Bij het vergadercentrum van IBN krijg ik echt dat gevoel van het perfecte terrasje. Lebbis eindigt zijn act met de woorden: als we willen kan het. IBN laat zien dat het inderdaad echt kan.”

 Catherine van Gemert
 Swiss Sense - HR Manager
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  15-07-2019

“Vergadercentrum IBN is een tweede thuis”

Bij het vergadercentrum van IBN klopt het allemaal: makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid, een hartelijk ontvangst bij de receptie, goed geoutilleerde ruimtes, een uitmuntende catering en klantgerichte medewerkers. Dat veel IBN-medewerkers een afstand hebben tot de arbeidsmarkt is voor Catherine van Gemert, HR-adviseur bij Swiss Sense in Uden, een extra pluspunt. “Door gebruik te maken van het vergadercentrum van IBN leveren we als Swiss Sense ook een maatschappelijke bijdrage: dat voelt heel goed.”

Familiebedrijf sinds 1918
Als geboren ondernemer en vierde generatie van de beddenmakersfamilie staat Martin Diks (1990) sinds 1 januari 2017 aan het roer van het familiebedrijf, dat vanaf 2006 de naam Swiss Sense draagt. Zijn overgrootvader Piet Diks is in 1918 gestart met juten matrassen, gevuld met stro. Ruim een eeuw later is de beddenspecialist in Nederland uitgegroeid tot marktleider in boxsprings, met bijna 100 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Plus een uitgebreide webshop waar de gehele collectie boxsprings, matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar is.
Externe vergader- en opleidingslocatie

Door de groei die Swiss Sense doormaakt, wijken ze steeds vaker uit naar vergader- of opleidingsruimten buiten hun eigen bedrijf. Catherine: “Naast HR-adviseur ben ik communicatiecoach en verantwoordelijk voor diverse trainingen, ook extern. Ik was op zoek naar een geschikte locatie, waar klantgerichtheid op nummer één staat. Onze directiesecretaresse wees me op de mogelijkheden bij IBN.”
Een professionele bejegening

Wat Catherine erg kan waarderen, is de aandacht en betrokkenheid. “Mijn contactpersonen zijn enorm toegewijd. Ze maken alle tijd voor me, weten wat ik graag drink en hebben er plezier in om al onze wensen te vervullen. Swiss Sense groeit flink en daarbij hoort een bepaalde flexibiliteit. Die heb ik bij het vergadercentrum van IBN gevonden: ze denken mee, zijn erg proactief en zullen nooit moeilijk doen over een deelnemer meer of minder.”
Medewerkers laten ontplooien

“Klantgerichtheid staat ook bij Swiss Sense voorop”, gaat Catherine verder. “En parallel daaraan de ontwikkeling van medewerkers. Dat zien we ook terug bij het vergadercentrum van IBN: iedereen is goed opgeleid en getraind. De manier waarop IBN mensen laat ontplooien, is heel bijzonder.” Vooral nu de groei zo enorm doorzet, heeft Swiss Sense extra aandacht voor de medewerkers. “Duurzame inzetbaarheid vinden wij heel belangrijk: dat gaat over het continu centraal stellen van mensen, zowel klanten als medewerkers. Het is fijn om met een partij samen te werken die dezelfde filosofie aanhangt.”

Warm welkom
Ook van deelnemers en externe trainers krijgt Catherine alleen maar positieve reacties over het vergadercentrum van IBN. “Mensen voelen zich hier enorm welkom. Alle medewerkers groeten hen en zijn heel behulpzaam. Er is overal aan gedacht, van verkeersregelaars op het parkeerterrein, het installeren van de beamer tot aan verse ingrediënten voor de seizoensgerechten. Iedereen is hier graag, net zoals ik: het is een tweede thuis. Ik kijk ernaar uit om samen met IBN een mooie toekomst tegemoet te gaan.”

Scoreverdeling

Score 10
89%
Score 9
5%
Score 8
5%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-05-2024 17:23:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-05-2024 17:17:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-05-2024 13:27:39
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-05-2024 13:25:36
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-05-2024 17:45:17
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-05-2024 11:26:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
23-05-2024 09:38:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-05-2024 09:27:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 18:11:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 14:07:11
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 11:43:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-05-2024 11:42:42