STER-kwalificatie


Bij het organiseren van een meeting of event doe je veel onderzoek naar locaties die passend en geschikt zijn. De locaties moeten voldoen aan de voorwaarden die jij op voorhand gesteld hebt. Reviews helpen enorm bij het selectieproces. Immers, echte ervaringen vertellen je wat je kan verwachten ten aanzien van het boekingsproces, de locatie, de zaal en het eten en drinken. Niet alleen de reviewscores op deze onderdelen zijn daarbij belangrijk maar ook de titel en geschreven teksten van de reviews zelf. Meer dan de moeite waard om je daarin te verdiepen op MeetingReview.

Maar hoe maak je nu op voorhand al snel onderscheid tussen al die honderden locaties? Hoe zie jij door de bomen het bos nog? De STER-kwalificatie helpt je daarbij. De STER locaties zijn partners van MeetingReview die minimaal een reviewscore van 8,0 realiseren en bovendien ook minimaal 10 reviews van meetingprofessionals op het online platform MeetingReview hebben verzameld. Hierdoor ben je als meetingplanner verzekerd van een nette afhandeling van je aanvraag en van een goed verloop van je meeting of event.

Kies daarom altijd voor een STER locatie op MeetingReview als jij en je gasten geen verrassingen willen!

Naast STER locatie maken we bij onderscheid in diensten en STER diensten. Doe je zaken met een STER dienst op MeetingReview dan ben je verzekerd van kwaliteit. Ook hier geldt dat er een minimale score van 8,0 vereist is en dat de dienst partner is bij MeetingReview.