Boerinutrecht

Groeneweg 2 3611 AT Oud-Zuilen

Reviewscore
8,9
Reviews: 7Al meer dan een eeuw is de boerderij in het bezit van dezelfde familie. In 2010 nam Kees het bedrijf over en sinds 2012 is hij samen met Marjan in de boerderij gaan wonen.

De boerderij is een kleinschalig melkveebedrijf dat gelegen is in een karakteristieke veenweide polder. Het heeft een rijke geschiedenis, ooit behorend bij Slot Zuylen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende de zolder van het achterhuis als schuilplaats voor onderduikers. Toen er nog vee in het achterhuis stond (tot en met 2009), werd de zolder gebruikt voor de opslag van hooi. Nu is diezelfde zolder omgebouwd tot een vergaderruimte.

De boerderij bevindt zich op een prachtige, unieke locatie en is momenteel de enige actieve melkveehouderij binnen de ring van Utrecht. Zowel het leven als het werk op de boerderij bevalt Kees en Marjan goed. Kees is verantwoordelijk voor het runnen van de boerderij, terwijl Marjan alle andere zaken regelt. Samen hebben ze twee kinderen, Charlotte en Daan.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 250,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 15
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig -
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt -
Lunch Ja
Diner -
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Er zijn diverse mogelijkheden voor een lunch en/of diner. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 6 1 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 6 1 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,2 10 9,6
Gemiddelde score zaal - 8,7 8,0 8,3
Gemiddelde score eten en drinken - 8,3 9,0 8,7
Gemiddelde score boeking - 9,3 9,0 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,9 9,0 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Oud-Zuilen

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Oud-Zuilen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Oud-Zuilen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkborrel of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Oud-Zuilen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Boerinutrecht in Oud-Zuilen

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Oud-Zuilen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Oud-Zuilen of in de regio Oud-Zuilen of exclusief sturen naar Boerinutrecht? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare meetinglocaties in (de regio) Oud-Zuilen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Boerinutrecht de juiste locatie in Oud-Zuilen?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!