The Meetinn

Poeldijk 8b 3646 AW Waverveen

Reviewscore
9,6
Reviews: 36



Raak geïnspireerd op onze buitenplek The Meetinn. Je hebt de hele luxueus verbouwde boerenschuur tot je beschikking voor jou en je collega’s of je vrienden en familie. Vanuit de hele schuur heb je prachtig uitzicht over de weilanden van boer Bert. Op beide verdiepingen ervaar je luxe en comfort, mede door de goede ventilatie. Boven kun je samenzijn in onze gezellige, van alle gemakken voorziene keuken. En in de ruime boardrooms die geschikt zijn voor verschillende soorten vergaderingen, workshops en trainingen door de veranderbare opstelling van het meubilair. Beneden, in de 4 guest rooms (5 slaapkamers) die allen een badkamer en zitgedeelte hebben, liggen natuurstenen vloeren met behaaglijke vloerverwarming/koeling. Hier ervaar je de magische sfeer van leemstuc op de muren. Een privé terrasje laat je genieten van je eerste koffie in het zonnetje.

We hebben zoveel mogelijk gebouwd met ecologische bouwmaterialen en daarna voor de inrichting naar herbruikbare, natuurlijke materialen gezocht. Op het dak liggen zonnepanelen en de verwarming of koeling gaat via onze warmtepomp.



$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 410,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 12
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag 07:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

Parkeermogelijkheden

Onze parkeerplaats kan maximaal 10 auto's aan.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,7 beoordeeld

Vergaderarrangement: onbeperkt koffie, Arte & Zayne thee, water, fris, zoete- en hartige lekkernijen, handfruit.

Lunch: uitgebreide Italiaanse lunch met verschillende gerechten en salades al naar gelang de (seizoens)inpiratie van de chef.

Diner: we werken samen met diverse lokale restaurants en cateraars.


Een bewerking voorstellen

Feedback

 Fabio Boninfante
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-09-2021

Fabio via Airbnb

Prachtig verblijf op een rustige locatie tussen Amsterdam en Utrecht in. Twee nachten gemaakt met 12 vrienden en zonder problemen leuke avonden gehad. Parkeren was geen probleem.

Bedankt!

 Nina Albada
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  16-07-2021

Nina via airbnb

Super locatie om met een grote groep samen te zijn. Heerlijke bedden, prachtig uitzicht en in de buurt van de vinkeveense plassen voor een duik.

 Brian Bol
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-10-2021

Brian via Airbnb

Een zeer mooie accommodatie waar je fijn tot rust kunt komen met uitzicht over de weilanden.

Met de grote keuken en bijkamers heb je veel ruimte waar je kunt zitten. De slaapkamers hadden elk hun eigen interieur/ stijl wat de keuze moeilijk maakt om te kiezen waar je wilt slapen.

De communicatie met de eigenaar was goed.

Het huis is wel gehorig, vooral als je in bed ligt terwijl er boven in de keuken/ bijkamer wordt geleefd. Als je je hier echter niets van aantrekt, zijn er geen negatieve punten op te noemen.

 Maxime Ampe
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  02-07-2021

Maxime via Airbnb

The Meetinn is extraordinary! What a unique gem just outside of the city.
We were 10 boys, stayed for 3 nights but wished we would stay forever.
The house is a work of art, the surroundings are magical and the host are perfect!

If you're thinking about renting the place, I can guarantee you'll have the time of your life.

Thank you Monique and Arrad for such a wonderful time. Hope to see you again soon!

 Dar Golan
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  20-07-2021

Dar via Airbnb

The Meetinn is extraordinary! what a unique gem just outside of the city.
We were 10 boys, stayed for 3 nights but wished we would stay forever.
The house is a work of art, the surroundings are magical and the host are perfect!

If you're thinking about renting the place, I can guarantee you'll have the time of your life.

Thank you Monique and Arrad for such a wonderful time. Hope to see you again soon!

 Nils Bengelsdorf
 Directeur Tattoo7
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  25-08-2021

Nils via Airbnb

Very unique space!
So much love for details, very classy owner. Comfortable and easy communication.
I can highly recommend this space for all kind of families, groups or companies.
Keep it up!

 Leah
 
 Gast
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  09-07-2021

Leah via Airbnb

Above and beyond our expectations! Beautiful accommodation for a large group fully equipped with everything you might need. Rustic design with modern finishes, and the scenic farm views from the bedrooms and kitchen provide a tranquil atmosphere. Both Arrad and Monique were easy to communicate with, before and during our stay. Thank you!

 Door Training & Coaching
 Door Training & Coaching - directeur
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  05-10-2021


Echte aanrader

Onder begeleiding van DOOR Training & Coaching heeft een directie team twee vruchtbare dagen gehad in The Meetinn. De succesvolle bijeenkomst was mede te danken aan de goede zorgen en mooie locatie. – Joost Riphagen – Directeur DOOR

 PVH Europe bv/Tommy Hilfiger Global
 PVH Europe bv/Tommy Hilfiger Global - executive assistant
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  15-09-2021


Echte aanrader

Heel fijne locatie, rustige omgeving, waardoor je goed kon focussen op de training, geweldig eten, ‘s avonds een knapperend kampvuurtje en daarna heerlijk geslapen in de personalized guestrooms.

Dankjewel Monique & Arrad voor jullie kwaliteit en gastvrijheid!

 Dura Vermeer
 Dura Vermeer - directiesecretaresse
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  23-09-2021


Super locatie!

Met ons MT waren wij voor onze ‘heisessie’ op zoek naar een kleinschalige maar ruime exclusieve locatie met mogelijkheden om te overnachten. Dit hebben wij gevonden bij The Meetinn, in de prachtig gerenoveerde boerenschuur.

Prettige vergaderruimte(s) met daglicht en weids uitzicht en prachtige guest rooms. De lunch, borrel, diner en ontbijt waren heerlijk en meer dan voldoende. Monique en Arrad zijn gastvrij en flexibel, waardoor we ons erg op ons gemak voelden.

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 15 12 6 36
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 15 12 6 36
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,6 9,8 9,6
Gemiddelde score zaal 9,4 9,7 9,5 9,5
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 9,7 9,8 9,7
Gemiddelde score boeking 9,6 9,6 9,7 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 9,6 9,7 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Waverveen

Een bruikbare vergaderruimte zoeken in Waverveen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Waverveen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Waverveen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

The Meetinn in Waverveen

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Waverveen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Waverveen of in de regio Waverveen of exclusief sturen naar The Meetinn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende meetinglocaties in (de regio) Waverveen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is The Meetinn de juiste evenementenlocatie in Waverveen?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!