Milk & Meetings

Bovendijk 38 3648 NM Wilnis

Reviewscore
9,7
Reviews: 9Milk & Meetings is een off-site beleving pur sang !

Deze high-end vergader locatie is centraal gelegen in het noordelijk deel van het Groene Hart tussen Utrecht en Amsterdam

De ontspannen route er naar toe, leidt je door een oer hollands veenweide landschap, waarvan we dachten dat het niet meer bestond.

Toch rij je in slechts 10-15 minuten van de A2 naar Melkveehouderij Peek, waar je in de grote voyerzaal van Milk & Meetings verrast wordt door een fantastische horizon en de rust ervaart van de herkauwende melkkoeien in de stal.

Licht, lucht en ruimte geven de juiste energie voor een succesvolle bijeenkomst!

Of het nu gaat om een discrete vergadering of een strategiedag met barbecue, een creatieve brainstorm of een product presentatie, de mogelijkheden zijn bij Milk & Meeting eindeloos en altijd tot in detail verzorgd.

Highlights:
♦ Exclusief verhuur tot ca. 30 personen
♦ Grote voyerzaal met houtkachel en dakterras
♦ Separaat eetcafé/breakout met houtkachel
♦ Grote tuin/terras met uitzicht op het weiland
♦ XXL plug-and-play LCD scherm met soundbar
♦ Flipovers, wifi, kladblokken en pennen
♦ Gratis parkeren
♦ Excursie en andere teamactiviteiten mogelijk
♦ Luxe lunch- en diner mogelijkheden

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw bijeenkomst tot een succes te maken, aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan via onze partner Meetables: specialist in buitengewone en inspirerende vergaderlocaties.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 750,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 35
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeergelegenheid bij de locatie tot 35 auto's

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,9 beoordeeld

Luxe all-inclusive vergaderarrangement 9:00 - 17:00 uur

Twee versgebakken lekkernijen
s Middags een luxe nootjes en chocolade assortiment en een gezonde snack uit de oven
Er is verse thee van de dag en onbeperkt koffie van versgemalen bonen, thee, gekoeld (fruit)water, frisdrank uit de minibar en ruim vers fruit.

Prijs 23,50

(alcoholische dranken en alcoholvrij bier zijn op nacalculatie tijdens het vergaderarrangement)

Alle dranken tijdens borrel en/of diner zijn op nacalculatie

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 6 3 9
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 6 3 9
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,6 9,7 9,6
Gemiddelde score zaal - 9,4 9,7 9,6
Gemiddelde score eten en drinken - 9,7 10 9,9
Gemiddelde score boeking - 9,7 9,7 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,6 9,7 9,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Wilnis

Een goed passende meetingspace zoeken in Wilnis die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Wilnis aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Wilnis voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Milk & Meetings in Wilnis

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Wilnis.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Wilnis of in de regio Wilnis of exclusief sturen naar Milk & Meetings? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Wilnis verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Milk & Meetings de juiste evenementenlocatie in Wilnis?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!