Bartmanzboot - praten op het water

Vreelandseweg 12 ws-12 3632 EP Loenen aan de Vecht

Reviewscore
9,2
Reviews: 477



Bartmanzboot is een bijzondere en prijswinnende vergaderlocatie in Loenen aan de Vecht. Dichtbij Amsterdam, Utrecht en Hilversum en toch midden in het groen. Een unieke locatie in een fraaie ruime woonboot. Een origineel alternatief voor het gewone. Er even helemaal uit zijn in een prachtige en rustgevende omgeving. Met persoonlijke aandacht en catering met passie. Loskomen uit de dagelijkse routine met het kabbelende water van de Vecht als inspirerend decor....

Bartmanzboot beschikt over nieuwe ruimere tafels met meer ruimte dan 'vroeger'' Da's nog fijner vergaderen! Met maximaal 14-15 mensen.

En rustig 'thuiswerken' op Bartmanzboot kan ook heel goed.

Bartmanzboot is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en is daardoor vanuit het hele land goed te bereiken.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 495,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 15
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Woonhuis, Buitenlocatie, Partyschip & rederij

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 18:00

In overleg, altijd open


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren op nog geen 2 minuten loopafstand.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Heerlijke lunch, zoveel mogelijk biologisch en lokaal met onder andere rijk belegde broodjes en fruitprikkertjes na.
Een lekkere soep of een frisse salade is ook mogelijk!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
52%
Score 9
39%
Score 8
8%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-06-2022 16:28:15
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-06-2022 16:27:37
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-06-2022 16:22:33
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 17:28:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 17:28:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 17:27:39
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 17:27:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 17:26:15
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 17:25:46
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-02-2022 18:25:50
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-02-2022 18:25:29
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-11-2021 17:54:11
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 33 54 5 121
Aantal Quick Reviews 2 11 0 21
Totaal aantal reviews 35 65 5 142
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,3 8,8 9,1
Gemiddelde score zaal 8,9 9,0 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,3 9,4 9,4
Gemiddelde score boeking 9,4 9,4 9,0 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 9,3 9,0 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10 9,5 - 9,6
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Loenen aan de Vecht

Een geschikte vergaderzaal zoeken in Loenen aan de Vecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Loenen aan de Vecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Loenen aan de Vecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Bartmanzboot - praten op het water in Loenen aan de Vecht

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Loenen aan de Vecht.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Loenen aan de Vecht of in de regio Loenen aan de Vecht of exclusief sturen naar Bartmanzboot - praten op het water? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende evenementenlocaties in (de regio) Loenen aan de Vecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Bartmanzboot - praten op het water de juiste venue in Loenen aan de Vecht?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!