Kasteel Cammingha

Camminghalaan 34 3981 GH Bunnik

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Kasteel Cammingha is een kasteel dat dateert uit 1395. Het is gelegen op een rustieke, groene locatie aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Met recht een inspirerende locatie voor zowel zakelijke als particuliere ontmoetingen. Kasteel Cammingha is een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, diners, recepties en vergaderingen. Het kasteel heeft een bijzondere uitstraling en een sfeervolle ambiance; exclusief en toch heel toegankelijk. De inspirerende omgeving van het kasteel en de ligging aan het water dragen bij aan het succes van uw bijeenkomst.

Het kasteel beschikt over vijf ruimtes en in de omliggende tuin kunt u zich terugtrekken voor een wandeling om u vervolgens weer volledig te concentreren op uw vergadering of brainstormsessie.

De Krommerijnzaal
Deze warme en authentieke zaal bevindt zich op de eerste etage van het Kasteel. Met een mooi uitzicht over de Kromme Rijn en de tuinen is dit de ideale plek voor een vergadering of een private dinner. In deze zaal kunnen maximaal 50 personen plaatsnemen.

De Beesdezaal
Op de begane grond van het Kasteel bevindt zich deze sfeervolle en intieme ruimte. Met uitzicht over de kasteeltuin, grenzend aan het water en een privé terras is dit de perfecte plek om samen te komen voor een bijeenkomst of te dineren met maximaal 18 personen.

De Tuinzaal
Deze mooie ruimte met privé terras aan het water ligt op de begane grond in het Kasteel. Deze zaal is perfect voor een boardmeeting of vergadering tot maximaal 10 personen.

De Hofkamer
Een mooie break-out kamer op de tweede verdieping van het Kasteel. U kunt hier plaatsnemen aan een mooie tafel voor maximaal 10 personen.

De Jachtkamer
Naast De Hofkamer ligt de sfeervolle Jachtkamer. Aan de tafel kunnen maximaal 8 personen plaatsen.

Door de centrale ligging is Kasteel Cammingha uitstekend te bereiken met auto en OV. Naast het kasteel vindt u De Landgoederij; een bijzondere trouwlocatie en feestlocatie gevestigd in een oude boerderij. De twee locaties horen bij elkaar en kunnen zowel los als complementair aan elkaar worden ingezet.

Kasteel Cammingha is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG); een jonge, groeiende organisatie die gastvrijheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 395,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 8
Maximale capaciteit 52
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Aansluitend aan uw bijeenkomst is het uiteraard mogelijk om in een bijzondere ambiance te lunchen, borrelen of dineren. Om uw vergadering compleet te maken bieden wij u verschillende vergaderarrangementen aan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie