Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Baan van Fectio 1 3981 HZ Bunnik

Reviewscore
7,6
Reviews: 657



Postillion Hotel Utrecht Bunnik is de ideale uitvalbasis voor jouw event, workshops of bijeenkomst. Professionele service, hoogwaardige faciliteiten en de ligging in het midden van het land maken Postillion Hotel Utrecht Bunnik de ideale congres- en evenementenlocatie.

Met 31 vergaderzalen van diverse afmetingen biedt deze locatie voor ieder wat wils. Zo zijn er boardrooms voor kleine vergaderingen en grote ruimten voor conferenties en evenementen tot 1200 personen. Niet voor niets is Postillion Hotel Utrecht Bunnik beloond met vijf vergaderhamers en heeft het Green Key niveau Goud behaald voor duurzaam ondernemen.

• Plenaire zaal van 1000m² met een capaciteit van 1200 personen
• 31 unieke- te koppelen – zalen aangrenzend aan een foyer
• Binnentuin aanwezig die naar wens kan worden ingericht
• Hoogwaardige faciliteiten in elke zaal
• Snelle WiFi
• Brainfood om de productiviteit van jouw gasten te verhogen
• Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage
• Rolstoeltoegankelijk
• Gelegen aan de A12 en tevens gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer
• 400 (gratis) parkeerplaatsen
• Winnaar van de Nationale Meeting Award XXL 2018

De mogelijkheden bij Postillion Convention Centre Bunnik zijn eindeloos en graag worden deze mogelijkheden aangepast op jouw wensen en doelen. Postillion Convention Centre Bunnik denkt met jou mee.

Bereikbaarheid
Ideaal in het land gelegen, aan de rand van Utrecht en direct aan de snelweg A12. Hier vind je Postillion Hotel Utrecht Bunnik. Goed bereikbaar per auto, maar ook met het openbaar vervoer: Station Bunnik is slechts op 10 minuten loopafstand. De locatie beschikt tevens over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan minimaal 400 gasten. De gasten kunnen hier gratis gebruik van maken.

Contact
Benieuwd naar de mogelijkheden van Postillion Convention Centre Bunnik? Ons ervaren team staat jou graag persoonlijk te woord.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op.

Aantal zalen 29
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 00:00
Dinsdag 00:00 - 00:00
Woensdag 00:00 - 00:00
Donderdag 00:00 - 00:00
Vrijdag 00:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 00:00 - 00:00

Postillion Hotel Utrecht Bunnik is 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan minimaal 400 gasten. De gasten kunnen hier gratis gebruik van maken.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,4 beoordeeld

Grote diversiteit dagvers, huisgemaakt en passend bij het seizoen food & beverage.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
61%
Score 9
24%
Score 8
12%
Score 7
1%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-12-2019 10:44:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-12-2019 10:42:47
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-12-2019 10:42:00
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-12-2019 10:40:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
24-12-2019 10:39:23
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
24-12-2019 10:37:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-12-2019 11:44:16
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-12-2019 10:06:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-12-2019 10:05:31
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-12-2019 19:40:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-12-2019 19:39:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-12-2019 15:47:57
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 11 4 0 48
Aantal Quick Reviews 0 0 0 64
Totaal aantal reviews 11 4 0 112
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,2 10 - 9,2
Gemiddelde score zaal 7,5 - - 4,0
Gemiddelde score eten en drinken 7,2 9,0 - 8,4
Gemiddelde score boeking 7,4 9,5 - 8,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 7,6 7,1 - 7,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 9,2
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Bunnik

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Bunnik die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Bunnik aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Bunnik voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Postillion Hotel Utrecht Bunnik in Bunnik

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Bunnik.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bunnik of in de regio Bunnik of exclusief sturen naar Postillion Hotel Utrecht Bunnik? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Bunnik verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Postillion Hotel Utrecht Bunnik de juiste venue in Bunnik?

Heb je een prettige meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!