Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Hoofdstraat 8 3972 LA Driebergen-Rijsenburg

Reviewscore
9,4
Reviews: 99Antropia is een bijzondere congreslocatie, pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst. U vindt hier een diversiteit aan zalen voor maximaal 300 personen. Alle zalen hebben natuurlijk daglicht. De keuken werkt uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten.

$alt
$alt
Aantal zalen 12
Basisprijs (4 u/10 p) € 370,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00

Naar wens hanteren wij afwijkende openingstijden.


Parkeermogelijkheden

Antropia bevindt zich pal naast NS-station Driebergen-Zeist en de afslag Driebergen-Zeist aan de A12. U kunt parkeren in Q-Park P+R Driebergen-Zeist, direct naast Landgoed de Reehorst.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

U kunt bij Antropia in alle rust genieten van ambachtelijk bereide gerechten uit de eigen keuken. Onze koks werken uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten, veelal geoogst op het landgoed. De mogelijkheden op het gebied van eten en drinken zijn zeer gevarieerd en kunt u uiteraard afstemmen op uw eigen wensen, passend bij uw bijeenkomst.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Corina de Jongh
 Railforum
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  06-07-2015

Compliment voor de gastvrije ontvangst en goede verzorging van onze bijeenkomsten. Uit de evaluaties van onze gasten kwam Antropia er met hoge scores vanaf. Zowel de ligging (pal aan station) als het terras, de drankjes en hapjes scoren zeer goed. Ook de bediening was erg vriendelijk. Kortom…graag tot een volgende keer!

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 6 3 18
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 6 3 18
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 8,7 10 9,5
Gemiddelde score zaal 9,5 8,7 9,4 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,6 8,7 9,4 9,2
Gemiddelde score boeking 9,5 9,0 9,7 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 8,8 9,6 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Driebergen-Rijsenburg

Een zeer geschikte vergaderruimte zoeken in Driebergen-Rijsenburg die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Driebergen-Rijsenburg aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Driebergen-Rijsenburg voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen-Rijsenburg

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Driebergen-Rijsenburg.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Driebergen-Rijsenburg of in de regio Driebergen-Rijsenburg of exclusief sturen naar Antropia, Cultuur- en Congrescentrum? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende evenementenlocaties in (de regio) Driebergen-Rijsenburg verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Antropia, Cultuur- en Congrescentrum de juiste venue in Driebergen-Rijsenburg?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!