Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Stoofwekken 5 4325 BC Renesse
Gelegen in Zeeland, verborgen in het groen van een natuurgebied van maar liefst 43 hectare, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Renesse. Dit historische 13e-eeuwse slot biedt een oase van rust en ruimte en is tevens de ideale locatie voor uw evenement! Het kasteel, ook wel bekend als Slot Moermond, beschikt over bijzondere zalen met een prachtig uitzicht over de nabije omgeving. Van een vergadering tot een evenement, deze bijzondere historische locatie staat garant voor succes!

Naast Slot Moermond is er echter nog veel meer te ontdekken! Zo vindt u bijvoorbeeld in de Orangerie het restaurant en de hotelkamers, die u ook kunt gebruiken voor uw bijeenkomst. Dit maakt Fletcher Landgoed Hotel Renesse een locatie met ongekend veel mogelijkheden.

Capaciteit en mogelijkheden:

Dit hotel beschikt over 9 zalen die plaats bieden aan maximaal 120 personen (in de grootste zaal) en zijn gevestigd in het 13e-eeuwse slot. De 500 m² aan binnenruimte voor evenementen zijn pas het begin, want het terrein van 43 hectare kan ook volledig worden ingezet voor uw evenement! Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfestival, beurs of bedrijfspresentatie. Als u indruk wilt maken, dan is dit de ideale locatie voor uw bijeenkomst.

Voordelen opgesomd:

- Uw event volledig op maat!
- 9 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
- Capaciteit tot 120 personen
- 44 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
- Uniek landgoed Moermond van 43 hectaren
- Gecombineerd ruim 500m2 eventoppervlakte
- Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 120
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren bij het hotel is gratis en er is één laadpaal aanwezig voor elektrische auto's.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Dit bijzondere slot beschikt over een heerlijk culinair à la carte restaurant, gelegen in de sfeervolle Orangerie. Hier kunt u terecht voor lunch, borrel of diner. De keuken is Frans georiënteerd en de gerechten worden bereid met regionale producten. Op een mooie dag kunt u tevens heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht op de groene natuur.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Renesse

Een bruikbare meetinglocatie zoeken in Renesse die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Renesse aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Renesse voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Landgoed Hotel Renesse in Renesse

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Renesse.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Renesse of in de regio Renesse of exclusief sturen naar Fletcher Landgoed Hotel Renesse? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende meetinglocaties in (de regio) Renesse verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Landgoed Hotel Renesse de juiste locatie in Renesse?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door recensies als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!