Carlton Oasis Hotel Spijkenisse

Curieweg 1 3208 KJ Spijkenisse

Reviewscore
9,2
Reviews: 18Het Carlton Oasis is een flexibel hotel. Of u met twee personen wilt vergaderen of een seminar organiseert met 400 gasten, we hebben er de passende ruimte voor.

Onze medewerkers regelen al uw wensen en niets is ze daarbij te veel. Uiteraard beschikken we over de nieuwste technologische faciliteiten en serveren we alle hapjes en drankjes die u maar wilt.

Ook de omgeving van Carlton Oasis draagt bij aan het succes van uw evenement of vergadering. De bereikbaarheid is uitstekend en tussen de bedrijven door is het heerlijk uitwaaien in het ons omringende groen of het nabijgelegen kustgebied.

Wat bieden wij:
- 10 multifunctionele vergaderzalen
- Unieke ronde Panorama View
- Interactieve Pub met diverse spellen
- Capaciteit van 2-400 personen
- Gratis parkeergelegenheid
- 4-uurs en 8-uurs All-in vergaderarrangementen
- 139 kamers & suites
- Alles onder 1 dak
- Uitstekend voor feesten, partijen, vergaderingen, brunches en diners.

$alt
Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 400
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:00 - 23:59
Dinsdag 00:00 - 23:59
Woensdag 00:00 - 23:59
Donderdag 00:00 - 23:59
Vrijdag 00:00 - 23:59
Zaterdag 00:00 - 23:59
Zondag 00:00 - 23:59

Parkeermogelijkheden

Gasten kunnen gratis gebruik maken van ons parkeerterrein (200 parkeerplaatsen). Er zijn 3 laadpalen beschikbaar voor elektrische auto's.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Onze brasserie is beschikbaar voor zowel ontbijt, lunch als diner. Heerlijke gerechten met seizoensgebonden producten. Uiteraard is het ook voor groepen mogelijk om op maat gemaakte buffetten of menu's samen te stellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 6 0 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 6 0 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 8,7 - 9,2
Gemiddelde score zaal - 8,3 - 8,3
Gemiddelde score eten en drinken 10 8,5 - 9,1
Gemiddelde score boeking 10 8,8 - 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 8,6 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Spijkenisse

Een passende vergaderzaal zoeken in Spijkenisse die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Spijkenisse aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Spijkenisse voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Carlton Oasis Hotel Spijkenisse in Spijkenisse

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Spijkenisse.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Spijkenisse of in de regio Spijkenisse of exclusief sturen naar Carlton Oasis Hotel Spijkenisse? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende venues in (de regio) Spijkenisse verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Carlton Oasis Hotel Spijkenisse de juiste evenementenlocatie in Spijkenisse?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!