Theater Buitensoos

Stationsplein 1 8011 CW Zwolle

Reviewscore
8,7
Reviews: 479



Onbegrensd & grenzeloos
Waar historie en toekomst elkaar vinden, gebeurt iets wonderlijks. Daar wil je zijn. Ons theater geeft dat verbluffende gevoel, al meer dan 130 jaar. Vandaag de dag is het sterker voelbaar dan ooit. Het magische van een theater en de kracht van een eventlocatie. De sfeer van toen en de faciliteiten van nu maken deze locatie een magische bron van mogelijkheden. Decor voor ontmoetingen, podium voor ideeën en ruimte voor wensen. Onbegrensd en grenzeloos.

Authentiek in oplossingen
Onbegrensde wensen vragen om grenzelose oplossingen. En om creatieve geesten. Die vindt u bij ons. Mensen met een kleurrijke kijk op beleving en en verfrissende visie op samenwerking. Magie zit in het theater en zeker ook in onze mensen.

Ongekende mogelijkheden
De mogelijkheden van ons theater zijn net zo eindeloos als uw wensen en onze oplossingen. Alles is immers mogelijk wanneer het doek eenmaal opgaat.Overweldigende kleuren, ruimtevullende lichteffecten en sterke staaltjes techniek. Het is zien, horen en beleven. Theater buitensoos heeft het, onze technici maken het mogelijk en de LED verlichting maakt het plaatje compleet.

Een kleine intieme bijeenkomst of een groots, zakelijk congres: net als u maken wij graag indruk op uw gasten. Smaak en vermaak komt daarom uit onze eigen keuken. Onze chefs zorgen voor culinaire verwondering met verrassende smaken en verleidelijke geuren. Onmisbare ingrediënten voor smaakvolle ontmoetingen.
Ons theater buigt mee met elke vraag en ieder idee. Neem dat vooral ook letterlijk. Van kleine setting naar ruim van opzet. De focus op het podium, de aandacht op het midden van de vloer, het vizier op het balkon: grenzeloos felxibel is het toverwoord. Alle theaterstoelen zijn flexibele te plaatsen of zelfs helemaal uit het theater te verwijderen.

Samen maken we het magisch!

De voordelen op een rijtje?
- Station Zwolle 60 stappen lopen
- 5-10 minuten vanaf de snelweg
- 400 parkeerplekken
- vlakbij centrum en stadsgrachten, park en cultuur
- 32 flexibele vergaderzalen geschikt als break out ruimte
- 2 foyers, een restaurant en bar
- Eigen keukenteam
- Eigen technisch team
- Flexibele plenaire zaal voor groepen van 150 tot 1250 personen

Aantal zalen 32
Basisprijs (4 u/10 p) € 325,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 1.250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bioscoop, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Partycentrum, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:00 - 02:00
Dinsdag 08:00 - 02:00
Woensdag 08:00 - 02:00
Donderdag 08:00 - 02:00
Vrijdag 08:00 - 02:00
Zaterdag 08:00 - 02:00
Zondag 08:00 - 02:00

Wij staan altijd voor u klaar!
Uiteraard openen wij eerder dan 08.00 uur wanneer dit wenselijk is.


Parkeermogelijkheden

Parkeergarage en -terrein direct naast en tegenover onze locatie gelegen met 400 parkeerplaatsen (€1,80 per 60 minuten en maximaal €9,00 per dag).

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,25
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,2 beoordeeld

CULINAIR SPRAAKMAKEND EN SMAAKMAKEND

Net als jij maken wij graag indruk op jouw gasten. Onze chefs zorgen voor culinaire verwondering met verrassende smaken en verleidelijke geuren. Eerlijke producten, de juiste timing en smaken die jouw event versterken. Betoverend culinair vermaak uit de keuken van Theater Buitensoos.

We vertellen graag over de magie van Theater Buitensoos, dat snap je. Maar eigenlijk moet je het zelf beleven. Kom eens langs en ontdek een wereld aan inspiratie en mogelijkheden.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
3%
Score 9
24%
Score 8
65%
Score 7
6%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
16-12-2019 16:02:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-12-2019 16:02:21
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
16-12-2019 16:01:20
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-12-2019 16:00:14
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
16-12-2019 16:00:00
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
16-12-2019 15:59:50
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-12-2019 16:41:21
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-12-2019 16:41:08
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-12-2019 16:40:36
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-12-2019 16:40:25
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
10-12-2019 16:40:15
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-12-2019 16:39:56
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 3 0 29
Aantal Quick Reviews 0 0 0 134
Totaal aantal reviews 6 3 0 163
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 9,0 - 8,8
Gemiddelde score zaal 8,7 9,0 - 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 8,0 - 8,2
Gemiddelde score boeking 8,8 9,3 - 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 8,8 - 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 8,3
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Zwolle

Een passende vergaderzaal zoeken in Zwolle die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Zwolle aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een congres of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Zwolle voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Theater Buitensoos in Zwolle

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Zwolle.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Zwolle of in de regio Zwolle of exclusief sturen naar Theater Buitensoos? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Zwolle verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Theater Buitensoos de juiste meetinglocatie in Zwolle?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!