Mereveld

Mereveldseweg 9 3585 LH Utrecht

Reviewscore
8,9
Reviews: 28Mereveld is een unieke locatie in Utrecht. Uniek door haar landelijke ligging, stijlvolle ambiance en de verrassende eigen keuken. Eigentijds, sfeervol en oprechte aandacht, dat is wat wij u bieden.

Graag maken we ook van uw conferentie, congres of bedrijfsevenement een succes.

Onze inspirerende, landelijk gelegen evenementenlocatie is gelegen aan de rand van Utrecht en daardoor perfect bereikbaar met ruime (kosteloze) parkeermogelijkheden.

De 8 moderne en sfeervolle ruimtes voor gezelschappen van 2 tot 700 personen beschikken elk over hun eigen sfeer en identiteit. De 8 ruimtes horen tot 3 locaties die ieder hun eigen faciliteiten hebben (entree, garderobe, toiletgroep, terras). Exclusiviteit verzekert!

De keukenbrigade van Mereveld zorgt er daarnaast voor dat het uw gasten culinair aan niets zal ontbreken.

Mereveld voldoet aan de (veiligheids)eisen gesteld vanuit de branchevereniging en volgt de richtlijnen van het RIVM op. Ook in deze tijd kunt u bij ons veilig bijeenkomen!

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Aantal zalen 8
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 700
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

We zijn geopend voor besloten evenementen. Wilt u langskomen om de diverse ruimten te bezichtigen, laat het ons dan even weten. Dit voorkomt dat de locatie bezet is en dus niet beschikbaar voor een locatiebezichtiging.


Parkeermogelijkheden

Mereveld ligt aan de rand van Utrecht dicht bij uitvalswegen A27, A28, A2 en A12 en is dus zeer goed bereikbaar. Voor al uw gasten is er ruime gratis parkeergelegenheid, met 300 parkeerplekken.

Ook met openbaar vervoer zijn we prima te bereiken. Mereveld ligt op ongeveer tien minuten lopen van NS-station Utrecht Lunetten.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Uw gasten kunnen bij Mereveld genieten van culinaire hoogstandjes uit onze eigen keuken. Ook dit regelen we precies zoals u dat wilt: van ontbijt tot luxe lunch en van buffet en walking dinner tot uitgebreid diner. Allemaal bereid met de beste ingrediënten uit onze streek.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 13 15 0 28
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 13 15 0 28
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,1 - 9,1
Gemiddelde score zaal 8,8 9,1 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 8,9 - 8,8
Gemiddelde score boeking 8,3 9,0 - 8,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,0 - 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,9
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Utrecht

Een bruikbare vergaderruimte zoeken in Utrecht die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een congres of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Mereveld in Utrecht

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar Mereveld? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Mereveld de juiste meetinglocatie in Utrecht?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!