Meetings.nl

Catharinalaan 11 7316 CP Apeldoorn

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Ervaar het gemak!

Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar de toplocatie voor jouw professionele event of jouw zakelijke relatiedag. De locatie vindt jou!

Meetings biedt ruim 1000 locaties, variërend van hotels, conferentieruimtes, congreslocaties, trainings-locaties en vergaderruimtes. Er melden zich nog dagelijks verrassende locaties aan.

Plaats je locatieaanvraag gratis en vrijblijvend in 3 eenvoudige stappen en ontvang offertes voor jouw zakelijke meeting.

Openingstijden

Maandag 08:00 - 17:30
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Gratis parkeren in de buurt.


Bekijk ook op sociale media:





Een bewerking voorstellen

Reviews

 Karen van den Bos
 Boukje.com Consulting BV
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  26-01-2016

Goede informatie, betrouwbaar en goede service, mijn complimenten en dank voor alle hulp aan Marc Kroon en Joyce Teunissen.

 Mirna Heezen
 Hogeschool Arnhem Nijmegen
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  28-01-2016

Niets is teveel gevraagd. Een goed team van mensen!

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  18-11-2015

Reviewscore: 7

Makkelijk voor als je zelf geen tijd hebt. Je krijgt een keurig overzicht van een aantal faciliteiten. En telefonisch contact is ook mogelijk, handig om dingen duidelijk te krijgen.

 Prabha Baran
 Koninklijk Nederlands Vervoer
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  16-11-2015

Reviewscore: 8

Leuk contact gehad met serviceteam. En de zaal reservering was erg gemakkelijk om te doen.
Dankjewel

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  19-10-2015

Reviewscore: 4

Kleine sortering aan locaties in deze regio. (Reeuwijk)

 Marielle van Geneijgen
 Strabag B.V.
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  10-11-2015

Reviewscore: 9

Snelle reactie en goed geregeld.

 Evelien
 De Banden Express
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  15-10-2015

Reviewscore: 9

Weinig contact gehad met Meetings. zij hebben BCN aangedragen en ik heb toen rechtstreeks contact opgenomen met BCN.

 Kim Freriksen- van Den Burg Deltics
 Van Den Burg Deltics
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  29-09-2015

Reviewscore: 8

Goede service. Ze begrepen goed waar ik naar op zoek was.

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  25-08-2015

Reviewscore: 8

Keurig alle verzoeken opgevolgd en een goede aftersales!!

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  09-07-2015

Reviewscore: 10

Snelle reactie en goede communicatie.

 Jeanine van Greunsven
 The Juice Plus + Company, Basel
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  22-06-2015

Reviewscore: 8

Lof voor Marc Kroon. We moesten het uit handen geven aan Basel hoofdkantoor, anders graag door gegaan met Meetings.nl

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  19-06-2015

Reviewscore: 8

Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar onze wensen. De communicatie verloopt vlot en soepel. Je wordt tot aan het einde netjes geholpen en daarna overgedragen

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  22-05-2015

Reviewscore: 9

Overzichtelijke website, zeer toegankelijk, snelle reacties.

 Cindy Romijn
 Voedingscentrum
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  21-04-2015

Reviewscore: 8

Goed verzorgd, niks was te veel

 Ronald van Aggelen
 EarlyBridge
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  03-04-2015

Reviewscore: 7

Kan sneller en adequater als bemiddelaar. Moest een volle week wachten voordat contact tot stand kwam. Vriendelijk aan de telefoon.

 E. Ruiter
 ProRail BV
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  01-04-2015

Reviewscore: 8

Prima

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  23-03-2015

Reviewscore: 7

Prima

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  12-03-2015

Reviewscore: 8

Professioneel bureau voor het zoeken naar locaties. Mensen denken daar echt mee!

 Anoniem
 Anoniem
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  12-03-2015

Reviewscore: 8

Wat een service, het scheelt me enorm veel tijd en de prijs blijft gelijk!

 Kirsty
 WelzijnNederland
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  15-11-2013

Reviewscore: 10

Meetings.nl heeft mij al verschillende keren uit de brand geholpen met het vinden van de perfecte locatie voor onze trainingen! Ze zijn behulpzaam, vriendelijk, flexibel en doen hun uiterste best een locatie te vinden die voldoet aan onze wensen. Ook wanneer wij last-minute een verzoek plaatsen, weten ze een mooie aanbieding voor ons te vinden! Bedankt iedereen!

 Gert Jan
 Annual Council Meeting
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  06-12-2013

Reviewscore: 10

Wij kijken terug op een zeer geslaagde Annual Council Meeting. We hebben veel complimenten gekregen en ook gehoord dat de lat voor volgend jaar behoorlijk hoog is gelegd. Jullie ook bedankt voor de goede organisatie en de zeer klantgerichte instelling! Al die complimentjes die wij hebben gekregen zijn natuurlijk ook voor jullie bedoeld. Wij zijn benieuwd naar de fotoselectie en we evalueren graag een keer tijdens een lunch die wij jullie aanbieden.

 Brigitte van Uden
 Materials innovation institute M2i
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  08-03-2013

Reviewscore: 8

Door de goede bemiddeling van meetings.nl hebben wij een mooi arrangement bij een nieuwe vergaderlocatie kunnen regelen. Alle contacten -telefonisch en per e-mail- liepen uitstekend en correct. Ook de follow-up nadat de afspraak met de locatie is gemaakt is zeer prettig.

Advertentie

Zoeken van een bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of decorateur? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot decorateur: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Meetings.nl in Apeldoorn. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de hostess of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Meetings.nl in Apeldoorn of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een spreker of cateraar? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of leuke act je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of leuke act voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!