• Dutch
  • English
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,5
9,5
9,3
8,8
Reviewscore
9,3
Reviews 196
Aanvraag


Vaalsbroek 1
6291 NH, Vaals Toon ligging )
Ontdek een stukje buitenland in eigen land

Gelegen nabij het Drielandenpunt ligt Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Hier vindt u de balans tussen ontspanning, inspiratie en kwaliteit.

Het landgoed heeft alles voor een ultiem verblijf met de beste service bij uw zakelijke event of bijeenkomst. Daar sluiten onze gerenoveerde ruimtes perfect bij aan. De nieuwe inspirerende omgeving stelt u in staat het beste uit jezelf en je collega's te halen. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën, voor betere samenwerking en innovatie.

Bij elke zakelijke bijeenkomst staat de Maître B' voor u klaar, die er persoonlijk voor zorgt dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.
Type:
Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Sociale media:
Catering:
In ons a la carte restaurant ‘In de Oude Watermolen’ proeft u Zuid-Limburg. Voor de gerechten worden er zoveel mogelijk biologische en lokale producten gebruikt en worden op smaak gebracht met kruiden uit de eigen kruidentuin.

Voor een gezonde start van de dag kunt u aanschuiven bij Het Bilderberg ontbijt. Diverse gerechten worden geserveerd, zoals ambachtelijke broodsoorten, biologische zuivel, natuurlijke sappen van diverse soorten fruit en huisgemaakte confituren.
Tot rust komen en nieuwe energie op doen doet u tijdens De Bilderberg Lunch. Deze is afgestemd op uw energiebehoefte; licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal.
Parkeermogelijkheden:
U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.
Wij beschikken over 300 parkeerplaatsen
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 0 0 52 56
Aantal Quick Reviews 0 0 0 140 140
Totaal aantal reviews 3 0 0 192 196
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,3 - - 9,5 9,5
Gemiddelde score zaal 10,0 - - 9,3 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 10,0 - - 8,8 8,8
Gemiddelde score boeking 10,0 - - 9,5 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,8 - - 9,3 9.3
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - 9.1 9.1
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,3
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Fabi De Schutter
Umicore
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 8
Meetingdatum:  15-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Residentieel seminarie
Mooi en aangenaam hotel. Nog nooit zo goed geslapen, de matrassen zijn gewoon super. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 19-11-2017 09:59
profiel foto
Norbert Huveneers
OCI Nitrogen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 9
Meetingdatum:  18-09-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

OCI Agro Klantendag
De meeting was goed georganiseerd.
Prettig contact met de Conference Salesmanager Mevr. Douven.
Goed ontvangst.
Diner was super lekker. (complimenten aan de kok).

Verbeterpunten:
1. tijdens lunch drie groepen tegelijk; zorgde voor oponthoud bij buffet.
2. Beamer had slechte beeldkwaliteit.



Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 21-11-2017 09:59
profiel foto
Jos Hoogervorst
Bakkerij Franssen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  30-10-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 17-11-2017 09:59
profiel foto
Claudia Rüttgers
Lumileds Germany GmbH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  13-11-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 17-11-2017 09:59
profiel foto
Sabine Bellwinkel
Fachverband Metallwaren- und verwandte Industrien (FMI) e.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 7
Meetingdatum:  12-10-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Herbsttagung Verband der Duetschen Drehteile Industrie
Kompetente und immer hilfsbereite und sehr freundliche Mitarbeiter,
Hotelanlage ist sehr gepflegt und hat eine wundervolle Lage
Die Küche ist auch gut.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-11-2017 09:59
profiel foto
Petra Vereb
MSD
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  07-11-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

MSD Academy twee daagse
Bijzonder goede samenwerking met de locatie. Heel erg gastvrij, rekening houdend met de klant. TOP

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 14-11-2017 09:59
profiel foto
Markus Koch
Spielgestalter M2RW GmbH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  26-09-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Meeting & Teamevent
Die Zusammenarbeit mit Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, das herausragende Personal und die einzigartige Lage bieten uns und unseren Kunden unglaubliche Möglichkeiten unsere Events zu einzigartigen Erlebnissen zu gestalten.
Der freundliche, professionelle und seriöse Austausch sind kaum zu übertreffen und sind ein wichtiger Katalysator unserer Kooperation. Wir freuen uns auch in Zukunft spannende und einzigartige Projekte mit Bilderberg Kasteel Vaalsbroek zu realisieren.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2017 10:02

Dear Mr. Koch,

Thank you very much for your review.
It was a pleasure welcoming you and your guests in our hotel and we hope to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 10:02
profiel foto
Hans Westheim
C&A
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  02-11-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Seizoenscollectie meeting
Top locatie. Vergaderruimte zeer aangename atmosfeer. Eten voortreffelijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2017 10:03

Beste heer Westheim,

Hartelijk dank voor het invullen van de review.
Wij zien u graag terug op ons landgoed.

Met gastvrije groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 10:03
profiel foto
Daphne Nockmann
AXA Technology Services
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  17-10-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Very nice location. Perfect for Team events and Workshops!
This was not our fist time at Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Everything was perfect organized by them. Communication was great and everything was well prepared for our stay. The Hotel rooms are big and equiped with all you Need for working. Both Restaurants are great. We can recommend Kasteel Vaalsbroek without restriction!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2017 10:04

Dear Ms. Nockmann,

Thank you very much for your nice words about the Bilderberg Kasteel Vaalsbroek!

It was a pleasure welcoming you and your guests for your team events & workshops.
Looking forward to welcome you again in the near future.

Kind regards,
Team Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 10:04
profiel foto
Daniela Bauer
Vaillant Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 6
Meetingdatum:  11-09-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Indirect Purchasing Days 2017
Wonderful locaion. We will come back!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 09:59
profiel foto
Vinciane Klein
DSM
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 7
Meetingdatum:  23-10-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Management Leadership Program - DSM
The place is fantastic, the rooms are so beautiful and surroundings great. We had a nice extra in the outdoor to Het hijgend Hert; very nice atmosphere and beautiful forest walk.
The service at Vaalsbroek castle is top quality; all of them are always available for any request you have from a pen to special dishes to a fitness session. A great customer centricity ! I do really recommend the facilities for big and small events.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2017 10:04

Dear Ms. Klein

Thank you very much for your review for the Bilderberg Kasteel Vaalsbroek!
We hope we may welcome you again in the future.

Kind regards,
Team Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 10:04
profiel foto
Jeroen Duiker
BCD
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 - 8
Meetingdatum:  31-10-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Prive verblijf
Ons verblijf heeft alle verwachtingen overtroffen. Wij als gezin hebben de vernieuwingen icm de bestaande setting als zeer plezierig ervaren

Reactie locatie
Datum reactie: 09-11-2017 10:05

Beste heer Duiker,

Bedankt voor uw feedback en bezoek aan onze locatie.
Wij verwelkomen u graag terug op ons langoed.

Met gastvrije groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 09-11-2017 10:05
profiel foto
Joachim von Loeben
Stiftung für Helfer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  25-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Service Excellence
We were very pleased with location. Especially with the free parking. The Bilderberg Hotel is excellent for meeting. We enjoyed the surrounding. All technical service and the coffee breaks worked out very well. We also felt very familiar in the hotel. The rooms were quiet and spacy. Thanks to the whole team and specially to Mr. Moll for the great meeting atmosphere.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 16:02

Dear Mr. Von Loeben,

Thank you very much for your review for the Bilderberg Kasteel Vaalsbroek!
Great to hear that the service, catering and meeting room has been to your standards.

We hope we may welcome you again in the future.

Kind regards,
Team Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 16:02
profiel foto
Jenny Grief
Saint Gobain
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  11-10-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Immer wieder sehr gut
Ich kann das Kasteel Vaalsbroek als Location für Trainings, Workshops und sonstige Veranstaltungen nur empfehlen. Das Personal ist immer freundlich, der Service immer gut und auch das Essen ist prima.
Wir kommen wieder :-)

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 16:02

Dear Ms. Grief,

Thank you very much for your review.
It was a pleasure welcoming you and your guests in our hotel and we hope to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 16:02
profiel foto
Saskia Guhl
Gates
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  25-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Gates GmbH - Global ESPT Conference 2017
Vielen Dank für die professionelle Organisation des Events. Der Buchungsprozess hat reibungslos geklappt. Es wird an alles gedacht und man ist rundherum betreut. Extrawünsche werden berücksichtigt und das Team ist immer sehr hilfsbereit und freundlich. Die Teilnehmer haben durchgehend positives Feedback gegeben. Durch die tolle Organisation, die schöne Location, das gute Essen und die hervorragende Betreuung während der Konferenz war dieses globale Treffen ein voller Erfolg. Gerne buchen wir bald wieder eine Konferenz im Kasteel Vaalsbroek. Vielen Dank an das ganze Team!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 16:04

Dear Ms. Guhl,

Thank you very much for your nice words about the Bilderberg Kasteel Vaalsbroek!

It was a pleasure welcoming you and your guests for your training.
Good to see the catering was delicious and the service was outstanding.

Looking forward to welcome you again in the near future.

Kind regards,
Team Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 16:04
profiel foto
Jolien de Winne
Vlerick Business School
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 10 8
Meetingdatum:  05-10-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Super locatie voor bedrijfsevents
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is een erg aangename locatie om een meerdaagse meeting te houden vanuit het bedrijf. Het is er rustig, het eten is er van hoge kwaliteit en je event wordt perfect opgevolgd. Zeker een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 15:59

Beste mevrouw De Winne,

Wij hebben met veel plezier uw vergadering georganiseerd.
Graag tot ziens op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 15:59
profiel foto
Kathrin Faßbender
Bayer AG
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 8
Meetingdatum:  13-10-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Overall very satisfied
We had our global meeting at the Bilderberg Kasteeln Vaalsbroek and really did enjoy our stay there.
The location is very nice, silent and furnished tastefully. The banquet service was excellent and foresighted, the cooperation easy. Gave eight stars "only" for catering as (at least over the two days we have been staying there) breakfast and lunch buffet was not varying much. Nine stars for the meeting room Vaalsbroek as the installed beamer was not working properly, even though the problem was fixed very quickly by setting up a portable beamer. The closing mechanism of the door to room could be improved as well, as entering the room was always connected with an alarm ringing.
Very small suggestions for improvement, but all in one we were really satisfied and would definately recommend this location!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 16:00

Dear Ms. Faßbender,

Thank you very much for your review. Great to hear everything was according to your wishes. It was a pleasure welcoming you and your team in our hotel and we hope to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 16:00
profiel foto
Bernadette Emonts
Sapa Extrusion Raeren S.A.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  12-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 15:59

Beste mevrouw Emonts,

Hartelijk dank voor het invullen van de review.
Graag zien wij u weer terug op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 15:59
profiel foto
Kitty Hahnraths
Waterschapsbedrijf Limburg
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 8 10
Meetingdatum:  05-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

24-uurs vergaderarrangement
24-Uurs vergaderarrangement was super verzorgd. Zijn bijzonder tevreden.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 15:58

Beste mevrouw Hahnraths,

Bedankt voor uw review.
Graag tot ziens op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 15:58
profiel foto
Jacqueline van der Vorst
WML
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 9
Meetingdatum:  06-10-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Samenwerking in de waterketen
Alles was heel goed geregeld. Zowel de afstemming vooraf als de dagen zelf. Alleen maar goede reacties gehad over locatie en het eten.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 15:58

Beste mevrouw Van der Horst,

Wij hebben met veel plezier uw meeting georganiseerd en verwelkomen u graag in de toekomst weer op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 15:58
profiel foto
E van der Heijden
DSM Nutritional Products Europe
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 8 10
Meetingdatum:  29-09-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

flexibel personeel
Alle gaatjes die onze organisatie gemist had, werden door het personeel snel en professioneel opgevuld, waardoor de hele cursus zonder haperingen kon verlopen.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-10-2017 13:45

Beste mevrouw Van der Heijden,

Hartelijk dank voor uw review.
Wij ontvangen u graag een volgende keer weer op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 05-10-2017 13:45
profiel foto
Ger Demper
Detra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  14-09-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Prima gesprek vooraf om te boeken. Goede verzorging. Veronique Douven is een goede gastvrouw.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2017 14:38

Beste heer Demper,

Hartelijk dank voor uw review.
Graag tot een volgende keer op ons landgoed.

Met gastvrije groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 03-10-2017 14:38
profiel foto
Sara van Reeth
Umicore
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  14-09-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Workshops Step Evaluation
Wij vonden het een zeer aangename locatie om bijeen te komen.
Leuke setting, mooie meetingrooms, vriendelijk ontvangst en begeleiding en ook het eten was zeer lekker.
Zeker een aanrader !

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2017 14:38

Beste mevrouw Van Reeth,

Wij hebben met plezier uw bijeenkomst georganiseerd.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden.
Wij zien u dan ook graag terug op landgoed.


Met gastvrije groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 03-10-2017 14:38
profiel foto
Manon Waaifoort
DHL Express, Finance Services b.v.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 10 9 9
Meetingdatum:  28-09-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

OtC/FA DHL Express
Ervaring was goed. Afspraken worden prima nagekomen.
Jammer dat er niet meteen scherpere prijzen aangeboden worden. Onderhandelen daarover is verloren tijd, voor leverancier als ook afnemer.
Jammer ook dat er niet gedineerd (of sharing dishes) mag worden in het restaurant van de Molen,
Facturering is qua duidelijkheid/terminologie voor verbetering vatbaar.
Hartelijke groet,

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2017 14:39

Beste mevrouw Waaifoort,

Bedankt voor uw review.
Wij zien u graag terug op ons landgoed.

Met gastvrije groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 03-10-2017 14:39
profiel foto
Rudi Gorissen
Wienerberger nv/sa
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  21-08-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Salesteam Event - Wienerberger België - Oost
Met 15 personen een 2-daags salesevent beleefd op Kasteel Bilderberg (teambuilding + vergadering).
Zowel de site zelf als de omgeving zijn een toplocatie.
Organisatie verliep perfect en mag voor mij een 10/10 krijgen.
Alles tot in de puntjes geregeld, geenenkel moment wat dan ook moeten vragen of bijsturen.
De op voorhand besproken planning werd nauwgezet gevolgd.
Samenwerking met Down South (outdoor events) verliep perfect.
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers op alle niveaus en een topcatering deden de rest.
Aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2017 14:40

Beste heer Gorissen,

Wij hebben met veel plezier uw bijeenkomst georganiseerd.
Wij hopen u graag in de toekomst wederom te mogen begroeten op ons landgoed.

Met gastvrije groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 03-10-2017 14:40
profiel foto
Carlo Vincken
Wienerberger nv/sa
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  10-08-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Teamevent
Mooie locatie, zeer gedienstig en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om uw vergaderingen en events te laten plaatsvinden

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 20-08-2017 09:59
profiel foto
Helga Verpoest
Aleris
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 10 10 8
Meetingdatum:  12-07-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Leadership Workshop
Dit jaar hebben er een 14tal workshops plaatsgevonden in Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Vriendelijke en behulpzame medewerkers, mooie rustige locatie in het groen, vergaderzaal met goede lichtinval en prima accomodatie. Een aanrader !

Reactie locatie
Datum reactie: 13-07-2017 08:50

Beste mevrouw Verpoest,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in onze locatie.
Wij hebben uw workshops met veel plezier ondersteund en hopen u snel weer te mogen ontvangen op het landgoed van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 13-07-2017 08:50
profiel foto
Paul van den Brink
UTC Aerospace
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  06-07-2017
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

MT sessie
Prima verzorgd zoals altijd.
Was wel rioollucht aanwezig door een defect, maar compliment dat dit door personeel ook werd benoemd en vlaai ter compensatie aangeboden. Dit voorbeeld hebben we gebruikt in onze sessie als een goed service voorbeeld van communiceren en aandacht voor de klant.
Dat toevallig onweer en regen kwam toen we de vlaai op het terass nuttigden vergeven we jullie :)
Complimenten aan het personeel voor de alweer prima service.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-08-2017 09:58

Beste heer Van den Brink,

Hartelijk dank voor de feedback op uw meeting.
Wij ontvangen u graag terug op ons landgoed voor uw volgende meetings.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 08-08-2017 09:58
profiel foto
Francine Heynen
Rabobank Maastricht en Omstreken
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  06-07-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

24-uurssessie Rabobank Maastricht en Omstreken
in een woord "perfect" geregeld.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-07-2017 08:52

Beste mevrouw Heynen,

Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze locatie.
Wij vinden het fijn een goede bijdrage te hebben kunnen leveren aan uw meeting.
Graag tot ziens op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 13-07-2017 08:52
profiel foto
Francine Heynen
Rabobank Maastricht en Omstreken
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  06-07-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

24-uurssessie Rabobank Maastricht en Omstreken
in een woord "perfect" geregeld.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-08-2017 09:59

Beste mevrouw Heynen,

Hartelijk dank voor uw review.
Wij ontvangen u graag een volgende keer weer op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 08-08-2017 09:59
profiel foto
Tom Verdeyen
Smile
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 9
Meetingdatum:  15-06-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 13-07-2017 08:54

Beste heer Verdeyen,

Hartelijk dank voor uw review.
Wij zien u graag terug op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 13-07-2017 08:54
profiel foto
Sandra Gerst
DocMorris
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  23-06-2017
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Wunderbares Event
Tolle Location mit einem besonderen Flair. Die Abstimmungen im Vorfeld waren immer sehr angenehm und flexibel. Am Tag selberhat alles sehr gut geklappt und alle Gäste waren zufrieden sowie beeindruckt. Wenige Kleinigkeiten lassen sich noch optimieren, aber das hat einem wunderbarem Event keinen Abbruch getan. Wir sind vollkommen zufrieden und können das Kasteel Vaalsbroek sehr gerne empfehlen. Wir kommen auf jeden Fall wieder. Auf diesem Weg noch mal meinen persönlichen Dank für die gute Zusammenarbeit.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 06-07-2017 09:59
profiel foto
Sarah Tholl
Bayer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  28-06-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-06-2017 09:59
profiel foto
Andrea Braun-Zickert
Telefonica
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  13-06-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Telefonica Meeting "Testing Roaming"
Everything was fine! Very friendly contact to Mrs. Hoogervorst, uncomplicated booking, great location, excellent service, every extra request was fullfiled.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:38

Dear Mrs. Braun,

Thank you very much for your compliments about your training in our hotel!
Great to read the support during the training has been excellent.

Mrs. Braun, we hope to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:38
profiel foto
Gilla Götschenberg
LANCOM Systems GmbH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 8
Meetingdatum:  02-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Sehr zuvorkommend
Wir haben jetzt schon zum wiederholten Male unsere 2-tägige Kick-Off Veranstaltung im Bilderberg Kasteel Vaalsbroek durchgeführt und es war wie immer super organisiert! Wir fühlen uns immer sehr gut aufgehoben und das gesamte Team ist sehr zuvorkommend. Die Betreuung durch das Team vor, während und nach der Veranstaltung ist hervorragend! Ich kann das Bilderberg Kasteel Vaalsbroek sehr empfehlen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-06-2017 09:59
profiel foto
Brigitte Belka
TravelTainment GmbH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 7 7
Meetingdatum:  08-06-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Workshops at Kasteel Vaalsbroek
It is always a pleasure being at Kasteel Vaalsbroek - the location is the ideal place for workshops in large or small groups. Flexibility is key, because we often had to book on short term one or several conference rooms. We hold - already for years by now - a very good and close contact to the service staff of hotel & bankett.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:40

Dear Mrs. Belka,

Thank you very much for your compliments about Bilderberg Kasteel Vaalsbroek!
Over the past period we have always welcomed your guests with a smile for the meetings and trainings. We are looking forward to help you in the future with new meetings and events at out hotel!

With kind regards,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:40
profiel foto
Reinoud Slot
Zhimble
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  01-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte plek voor een training met reflectie
Mijn collega's en ik hebben de afgelopen maanden ca. 12 Leiderschapstrainingen van 2 en 3 dagen in Kasteel Vaalsbroek gegeven. De mensen van kasteel Vaalsbroek zijn zo vriendelijk, menselijk en gastvrij dat we ons zeer geholpen en zelfs in de watten gelegd hebben gevoeld. We hebben ons hierdoor volledig op de groepen kunnen richten, zonder enige zorgen over de faciliteiten. Waar het weer het toeliet, werd het diner buiten gedekt in een prachtige tuin met fontein, en anders in de karakteristieke tuinzaal. De ruimte zelf was heel rustig en zeer goed geschikt voor reflectie en stilte processes. De kamers en het eten, evenals de groene omgeving maken dat onze cliënten een optimale omgeving hadden voor hun proces. Ik kan Kasteel Vaalsbroek van harte aanbevelen voor iedereen die met zijn team of groep leidinggevenden een plek zoekt voor bezinning en hernieuwde inspiratie.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:48

Beste heer Slot,

Hartelijk dvank voor de lovende woorden over onze locatie.
Wij ontvangen u en uw gasten graag op ons landgoed en verzorgen uw trainingen dan ook met veel plezier.
Graag tot ziens op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:48
profiel foto
Doris Osietzki
DEG
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  29-05-2017
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0


Location:
Ich habe von einigen Teilnehmern gehört, dass die Zimmer kalt waren. Ansonsten sind wir alle sehr zufrieden mit dem Haus gewesen!

Vielen Dank. Ich empfehle Sie gerne weiter.

Doris Osietzki
DEG – Deutsche Investitions- und
Entwicklungsgesellschaft mbH
Strategie und entwicklungspolitische Grundsätze

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 03-06-2017 09:59
profiel foto
Johannes Arnold
Abrechnungsstelle Mittelrhein für Physikalische Therapie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 10 10 7
Meetingdatum:  25-03-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 27-05-2017 09:59
profiel foto
Barbara Verhulst
Stichting OOM
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 8
Meetingdatum:  10-05-2017
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie!!!
deze locatie in Zuid Limburg is echt geweldig! Vlak bij het drielandenpunt ligt het kasteel met mooie oude zalen. Een prachtige tuin met terras waant je in vroeger tijden. Apart van het kasteel liggen de hotelkamers. Deze zien er zeer netjes uit en zijn lekker ruim. Het personeel is zeer behulpzaam en stelden alles in het werk om ons een topfeest te geven. Tamar, je bent een topper!!

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:50

Beste mevrouw Verhulst,

Hartelijk dank voor de mooie woorden over onze locatie.
Wij hebben met veel plezier feest mogen verzorgen.
Graag tot ziens op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:50
profiel foto
Henny Martens
Umicore
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  20-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Off site meeting

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:52

Beste mevrouw Martens,

Hartelijk dank voor uw feedback op onze locatie.
Wij zien u graag terug op ons landgoed in toekomst.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:52
profiel foto
Shelly Hamers
FB4
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  13-03-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Inspiratiesessie Facebook door FB4 te Kasteel Vaalsbroek
Er werd op voorhand zeer goed meegedacht door Josine van kasteel Vaalsbroek m.b.t. de planning, opstelling, te serveren hapjes en drankjes. Het event werd perfect gehost waardoor wij volledig ontzorgd waren en ons volledig konden focussen op onze eigen activiteiten. Onze gasten waren dan ook zeer enthousiast over de avond. Kortom een aanrader en absoluut voor herhaling vatbaar!

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:51

Beste mevrouw Hamers,

Hartelijk dank voor uw feedback op uw bijeenkomst op ons landgoed.
Wij hebben met veel plezier uw presentatie mogen verzorgen en zien u graag terug op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:51
profiel foto
Yvonne Egtberts
PPG Europe B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  06-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:47

Beste mevrouw Egtberts,

Hartelijk dank voor uw feedback over Kasteel Vaalsbroek.
Wij zien u graag terug op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:47
profiel foto
Marc Hennekam
Brands Nederland BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 8 9
Meetingdatum:  26-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 01-05-2017 09:59
profiel foto
S Bloemen
BRB International BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  03-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie met uitmuntende service
Voor onze distributeursmeeting hebben we hier een aantal dagen doorgebracht met een internationaal gezelschap. De vergaderzaal was prachtig, ruim en inspirerend. Het hotel en kasteel waren ontzettend mooi. Er is heel goed voor ons gezorgd; we zijn niets te kort gekomen. Ook het meedenken en helpen m.b.t. de organisatie was erg fijn. Een echte aanrader voor zakelijke bijeenkomsten.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 05-04-2017 09:59
profiel foto
Emerence Beukers
DSM Engineering Plastics B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  21-03-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige locatie!
In februari 2017 2-daagse workshop gehad bij Kasteel Vaalsbroek. Uitstekende vergaderzalen, mooie hotelkamers, geweldige catering. Alles was perfect geregeld.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 23-03-2017 09:59
profiel foto
Reinoud Slot
Zhimble
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 7
Meetingdatum:  06-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Great location voor Leadership training
Just want to thank the people from Vaalsbroek for being so incredibly helpful. The venue is beautifully located and peaceful. The course room was perfect for a training with 20 leaders, coming from all over Europe. We had about 6 different groups so we really now the place well. As trainers, we can recommend it. It is quite and private, perfect for deep leadership training, where reflection is a big element.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 19-03-2017 09:59
profiel foto
Tara de Koster
Maastricht University
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 9 8
Meetingdatum:  16-03-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 20-03-2017 09:59
profiel foto
Helga Verpoest
Aleris
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  09-03-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Leadership Workshop
Het hotel is prachtig in een hele mooie omgeving, de kamers zijn heel verzorgd en de mensen zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader !

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 13-03-2017 09:59
profiel foto
G.c.j. Vinken
Down South Events
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  20-02-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Bilderberg Vaalsbroek maakt een Down South Event compleet!
Voor ons als evenementenbureau is het onwijs belangrijk om samen te werken met partners waarbij kwaliteit, service en uitstraling centraal staan.

Als samenwerkingspartner maken wij veel gebruik van Vaalsbroek. Het is een sfeervolle locatie waarbij het personeel alles doet om de gast een aangenaam en kwalitatief verblijf te verzorgen, of het nu is op het gebied van overnachtingen, vergaderfaciliteiten als feest- en of avondprogramma's.

Sinds de renovatie van de zalen heeft Vaalsbroek nog meer uitstraling gekregen!
Wij beleven Vaalsbroek in elk geval met veel plezier aan!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 14-03-2017 13:28
profiel foto
Wendy Heemskerk
Datwyler Pharma Packaging Belgium NV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  20-02-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Meeting
Zeer tevreden op alle gebied.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:55

Beste mevrouw Heemskerk,

Hartelijk dank voor uw feedback op onze locatie.
Wij hopen u graag in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:55
profiel foto
Loes Schobben
DSM Global HR Operations and Solutions
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  08-02-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Bij Bilderberg Vaalsbroek staat professionaliteit voorop. De boekingen lopen altijd perfect en zodra het evenement plaatsvindt is er altijd iemand die snel de kleine wensen vervult van de gasten.

Kortom een perfecte locatie om een training succesvol te laten zijn.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:54

Beste mevrouw Schobben,

Hartelijk dank voor de mooie woorden over onze locatie. Wij verzorgen uw vergaderingen en trainingen altijd met veel plezier en we kijken er naar uit om de trainingen in de toekomst wederom voor u te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:54
profiel foto
Babette Snijders
SABIC
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  10-03-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


3-daagse conferentie gehad bij Kasteel Vaalsbroek.Perfecte locatie om met een Global gezelschap te vergaderen.Mede dankzij de professionaliteit en goede service van het Banqueting personeel was deze conferentie een succes.Chapeau en nogmaals dank!

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:46

Beste mevrouw Snijders,

Namens het team bedankt voor uw feedback en lovende woorden over onze service.
Wij zien u graag terug op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:46
profiel foto
Edith Everwijn
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 - 10
Meetingdatum:  05-04-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Veel persoonlijke aandacht en tijd bij het invullen van het event (weekend). Persoonlijk gesprek met de food & beverage manager inzake invulling verschillende maaltijden. Uitstekende assistentie/coordinerende rol aangaande de diverse excursies. Onze gasten en directieleden hebben een fantastisch weekend gehad.Dank voor alle goede zorgen!

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:44

Beste mevrouw Everwijn,

Hartelijk dank voor uw feedback en wij vinden het fijn te horen dat uw gasten een fantastisch weekend hebben gehad op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:44
profiel foto
DSM Business Academy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  17-02-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Zoals altijd levert het team van Vaalsbroek uitstekende service op maat in een fantastische locatie. Iedere keer bevestigen en versterken ze de goede, waardevolle, langlopende relatie met DSM.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:43

Hartelijk dank voor uw review.
Wij ontvangen de gasten van DSM graag op ons landgoed.
Wij zien u graag weer in de toekomst weer op onze locatie.

Met vriendelijke groet,
Team Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:43
profiel foto
BLG Wonen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  13-12-2013
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Deze dag is als zeer positief beoordeeld door onze gasten en eigen medewerkers, mede weer door de mooie locatie, de uitstekende persoonlijke contacten en meer dan smakelijke keuken.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 13:41

Hartelijk dank voor uw review en de feedback op onze locatie.
Wij zien u graag terug op ons landgoed.

Met vriendelijke groet,
Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 13:41
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle