Locatie Amersfoort

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Dé bestemming voor de zakelijke markt

Gelegen in het midden van het land, goed bereikbaar en een historische en culturele verrassing. Dat is Amersfoort; de perfecte bestemming voor de zakelijke toerist. De stad en haar omgeving charmeert zowel dagjesmensen als eventbezoekers met alles wat zij te bieden heeft. Amersfoort bezit een prachtige middeleeuwse binnenstad en herbergt 650 monumenten. De horeca en het winkelaanbod floreert en de stad is rijk aan ruim 150 verschillende locaties voor diverse evenementen. Deze locaties hebben ieder iets bijzonders: gelegen aan het water, op het platteland of in het bos, maar natuurlijk ook in en rondom de historische binnenstad.

“Amersfoort is centraal gelegen, makkelijk bereikbaar, heeft een gevarieerd aanbod van allerlei locaties, een prachtige binnenstad en een inspirerende omgeving. De mensen die er wonen en werken zijn oprecht geïnteresseerd, gastvrij en willen elke keer weer het verschil maken.”
– Pieter Aalbers, directeur The Attention Group B.V.

Een aantal erkenningen maken duidelijk dat Amersfoort enorm gegroeid is op zowel zakelijk, als toeristisch en leefgebied. Zo heeft de stad in 2015 de titel Beste Hotelstad verkregen (Trivago), staat Amersfoort op de 5e plaats als meest aantrekkelijke destinatie voor zakelijke bestemmingen (in opdracht van Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen, 2014) en blijkt Amersfoort de beste winkelstad in de provincie Utrecht (Retail Gemeente Atlas 2015). Daarnaast heeft Amersfoort ook nog de titel Beste Woon- en Werkstad (Elsevier) bemachtigd.

De centrale ligging, in combinatie met de uitstekende faciliteiten, maken van Amersfoort een populaire destinatie voor zakelijke meetings en events, beurzen, vergaderingen en bedrijfsuitjes. Amersfoort wordt dus steeds vaker gezien als dé bestemming voor een zakelijk event.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of registratiesysteem? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot registratiesysteem: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele meetinglocaties en diensten vinden voor een netwerkborrel of een meeting en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Locatie Amersfoort in Amersfoort. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de leuke act of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Locatie Amersfoort in Amersfoort of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door recensies als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een videorapportage of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of cateraar je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!