La Vie Meeting Center Utrecht

Sint Jacobsstraat 61 3511 BP Utrecht

Reviewscore
9,2
Reviews: 1.848



In hartje Utrecht ligt La Vie Meeting Center, een locatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen en congressen.
Centraal gelegen, op loopafstand van het Utrecht CS, gesitueerd in winkel- en kantorencomplex ‘La Vie’ op de 4e t/m 6e verdieping en een openbare parkeergarage inpandig.

Wij bieden een totaaloplossing voor bijeenkomsten tot 200 personen; van gratis wifi tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering. Ontzorgen en verrassen, daar draait het bij ons om.

Groot of klein gezelschap? Er zijn 40 zalen van allerlei afmetingen tot een omvang van 170m2, alle met daglicht, geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 200 deelnemers. Alle zalen zijn 24/7 online te boeken op onze website. En met een prachtig uitzicht over de Domstad geniet u na de vergadering van een drankje of een heerlijk diner in het restaurant.

De locatie is Green Key Goud gecertificeerd en klimaatneutraal. Ook is de locatie volledig ingericht rondom de maatregelen van het RIVM.

Aantal zalen 40
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras -
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Workshop, Conferentie en congres

Parkeermogelijkheden

Gasten kunnen gebruik maken van Parkeergarage La Vie (Navigatiesysteem: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht). Deze biedt plaats aan 325 auto’s. Voor een rechtstreekse doorgang naar La Vie Utrecht kunt u op parkeerniveau 14 parkeren. Uitrijkaarten zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de receptie.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
11%
Score 9
31%
Score 8
54%
Score 7
2%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
11-11-2020 11:39:43
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
11-11-2020 11:38:53
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
11-11-2020 11:38:01
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-11-2020 13:06:06
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
04-11-2020 13:05:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
29-10-2020 13:00:12
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
29-10-2020 12:59:17
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
29-10-2020 12:58:24
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
29-10-2020 12:56:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-10-2020 12:55:13
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
29-10-2020 12:54:24
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
29-10-2020 12:53:39
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 20 14 2 46
Aantal Quick Reviews 938 157 0 1801
Totaal aantal reviews 958 171 2 1847
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,4 9,0 9,2
Gemiddelde score zaal 9,1 9,1 9,0 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,4 9,4 9,0 9,2
Gemiddelde score boeking 9,6 9,6 9,5 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,3 9,1 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 8,6 8,9 - 8,7
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Utrecht

Een passende meetinglocatie zoeken in Utrecht die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Utrecht aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Utrecht voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

La Vie Meeting Center Utrecht in Utrecht

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Utrecht.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Utrecht of in de regio Utrecht of exclusief sturen naar La Vie Meeting Center Utrecht? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Utrecht verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is La Vie Meeting Center Utrecht de juiste venue in Utrecht?

Heb je een fijne evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventplanner, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review