GreenAnn

Buntwal 9 3864 MX Nijkerkerveen

Reviewscore
9,6
Reviews: 6GreenAnn - Ontmoeten in het groen.
Een heerlijke plek centraal in Nederland bij Amersfoort waar we je ontvangen met aandacht, warmte en enthousiasme. Wij zorgen dat de organisatie van jouw meeting, workshop of teamsessie op rolletjes loopt. Met persoonlijke aandacht. Kleinschalig en exclusief. Organiseer jouw bijeenkomst midden in het groen! Op een plek waar je kunt ont-moeten.Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 500,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit -
Maximale capaciteit 16
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Woonhuis

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 20:00
Zondag 09:00 - 20:00

Parkeermogelijkheden

Op het terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid. De poort staat bij binnenkomst open. Uiteraard kan deze gedurende de bijeenkomst worden afgesloten.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

 
  Marielle Sijgers Seats2meet.com
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  07-09-2021

Annet is een zeer enthousiaste, gastgerichte, betrokken dame die zeer allround inzetbaar is.

Ze heeft binnen onze organisatie een zeer waardevolle bijdrage geleverd.

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 4 2 6
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 4 2 6
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,5 10 9,8
Gemiddelde score zaal - 9,5 10 9,8
Gemiddelde score eten en drinken - 9,5 9,4 9,4
Gemiddelde score boeking - 9,5 9,4 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,5 9,7 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Nijkerkerveen

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Nijkerkerveen die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Nijkerkerveen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een beurs of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Nijkerkerveen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

GreenAnn in Nijkerkerveen

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Nijkerkerveen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Nijkerkerveen of in de regio Nijkerkerveen of exclusief sturen naar GreenAnn? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Nijkerkerveen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is GreenAnn de juiste evenementenlocatie in Nijkerkerveen?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!