Vergaderruimte vinden

Een goede vergaderruimte vinden: dat is nog niet makkelijk. Wil je een statische en degelijke ruimte in een toren of penthouse? Of een inspirerende zaal huren in een hotel aan het rand van een bos met de meest geweldige catering ooit? Of een vergaderruimte huren bij een restaurant aan het strand? De keuze kan soms overweldigend zijn. Daarom is er MeetingReview!

Via MeetingReview kun je talloze reviews lezen van verschillende locaties – dus ook vergaderruimtes. MeetingReview is een onafhankelijk platform voor reviews, ervaringen en aanbevelingen. De reviews die je hier leest over verschillende locaties zijn afkomstig van mensen die de locaties ook daadwerkelijk hebben bezocht. Dankzij hun reviews kun je veel beter een gedegen keuze maken. Dat is prettig, want die vergadering kun je natuurlijk maar één keer goed doen.

Klik hier voor alle vergaderruimte in Nederland

De leukste vergaderruimte in elke stad

De beste en leukste vergaderruimte kun je huren via MeetingReview. En wel door het hele land! Van Aalsmeer tot Zuidwolde: op MeetingReview.com vind je in elke stad, in elk dorp en in elke plaats wel een geschikte vergaderruimte. Klik hier om gelijk een overzicht van alle steden en plaatsen in te zien. Door een plaats of stad te selecteren kun je direct alle mogelijke locaties bekijken waar je een event kunt organiseren in de door jou geselecteerde plaats. Ook heb je de mogelijkheid om verschillende vergaderruimtes en locaties direct online bezichtigen. Dat is handig: dan kun je gelijk een beetje de sfeer proeven!

Vergaderen kan best leuk zijn

Door te variëren met vergaderruimtes kom je soms veel verder. Er zijn zo veel inspirerende omgevingen en locaties in Nederland om een vergadering te houden – ook bij jou in de buurt! Vergaderen kan mede door een goede locatie echt leuk zijn. Dus laat je niet tegenhouden en organiseer ook voor jouw bedrijf, organisatie of stichting een inspirerende vergadering op een van de vele locaties die je bij MeetingReview kunt vinden. Dat is overigens helemaal niet moeilijk. Hieronder lees je hoe je heel eenvoudig de perfecte vergaderruimte kunt vinden!

Klik hier en ga direct naar de EVENTMANAGER

De perfecte locatie vinden via MeetingReview

Als bezoeker van deze website kun je in je zoektocht naar de perfecte vergaderruimte een aanvraag plaatsen. Dat kan gewoon direct hier in de Eventmanager. MeetingReview stuurt je een e-mail ter bevestiging van je aanvraag, waarna wij (na bevestiging van jou) de aanvraag controleren. Als alle informatie in orde is, dan sturen we je aanvraag door naar verschillende locaties die goed aansluiten op jouw wensen (die je opschrijft in de aanvraag).

Locaties met vergaderruimtes die aan jouw eisen en wensen voldoen ontvangen van ons jouw aanvraag. Die locaties kunnen een voorstel doen, welke verschijnt in de Eventmanager. In dit voorstel staan uiteraard belangrijke details, zoals prijzen, toelichtingen en meer. De voorstellen die je ontvangt worden vanzelfsprekend gerangschikt op de reviewscore die de locatie heeft ontvangen.

Als bezoeker en gebruiker van MeetingReview kun je uit de voorstellen die je hebt gekregen 3 selecties maken om offertes van te ontvangen. Wanneer je de selectie hebt gemaakt en verstuurd via de Eventmanager, ontvang je van (maximaal 3) locaties een offerte voor de te huren vergaderruimte. Met één klik met de muis kun je die offerte vervolgens omtoveren in een reservering.

Vervolgens kun jij – na afloop van je event of vergadering – ook review achterlaten via MeetingReview. Zo help je andere toekomstige bezoekers!Advertentie