Websites van partners

MeetingReview werkt samen met websites die gebruik maken van de vermelding van de reviewbanners.
Klik op een van onderstaande logo's (alfabetische volgorde) voor een uitleg over de website en link naar de pagina:

Anders Vergaderen Convention Bureau Gelderland Couverts
Locaties met Meerwaarde(n) Meetables Meeting Magazine
Meetings.nl Twente MICE Vergaderen in Dordrecht
Vergaderhamers Worldmeetings

Anders Vergaderen:

De website voor kleinschalige, unieke en inspirerende vergaderlocaties in Nederland, op het water & net over de grens. Locaties die net even anders zijn dan anderen! Bijvoorbeeld een luxe grachtenpand, een zeiljacht of bijzonder landgoed. Ook meer rendement uit uw volgende vergadering? Begin met Anders Vergaderen!
www.andersvergaderen.nl

 

Couverts:

Couverts (onderdeel van RTL Nederland) is de nummer 1 op het gebied van restaurantreserveringen. Couverts levert het meest intelligente digitale reserveringsboek voor restaurants. Couverts werkt zij o.a. samen met de NS, ING en RTL Z.
www.couverts.nl

 

Convention Bureau Gelderland:

Convention Bureau Gelderland profileert Gelderland als bestemming voor zakelijke evenementen. Hierin werken we samen met vergader-, congres- en evenementenlocaties. Wij bieden één centraal aanspreekpunt bij de organisatie van uw evenement en kunnen u, door onze directe lijn met het VVV en onze kennis van Gelderland, als geen ander adviseren in de organisatie van uw evenement of meeting; kosteloos en vrijblijvend. Gelderland levert je mooie streken.
www.conventionbureau.nl

 

Locaties met Meerwaarde(n):

Locaties met Meerwaarde(n) is een webportal voor locaties met meer waarden op het gebied van mens, cultuur of natuur. Voor iedereen die een écht bijzondere locatie voor een evenement of bijeenkomst zoekt. Deze locaties doen meer dan alleen geld verdienen, voor hen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen prioriteit. Bijvoorbeeld door sociaal ondernemerschap, duurzaam werken of het bewaken van cultureel erfgoed.
www.locatiesmetmeerwaarden.nl

 

Meetables:

Meetables is specialist in het aanbieden van buitengewone vergaderlocaties op inspirerende plekken in en in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi. Van kerk tot polder van garage tot boomgaard. Meetables adviseert en ontzorgt hun klanten in hun zoektocht naar de juiste locatie. Hun kracht zit in de intensieve samenwerking met en tussen bevlogen locatiehouders, die elkaar ook onderling versterken, met behoud van ieders persoonlijke touch. Samen leggen zij de lat hoog op het gebied van klantvriendelijkheid en gastvrijheid en staan zij voor professioneel ondernemerschap.
www.meetables.nl

 

Meeting Magazine:

Meeting Magazine is het informatieplatform voor de meeting- en eventprofessional. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar (print en online). De website toont nieuws, columns, artikelen, reeds verschenen edities en een uitgebreid bedrijvenregister met MICE-bedrijven. Middels een snelzoek-functie kunt u een vergader- of evenementenlocatie vinden. Onze nieuwsbrief verschijnt maandelijks.
www.meetingmagazine.nl

 

Meetings.nl

Vind de perfecte locatie voor je zakelijke meeting! Ervaar het gemak van meetings.nl. Vanaf nu hoef je niet meer eindeloos te zoeken naar de toplocatie voor jouw zakelijke event of jouw feestelijke relatiedag. De locatie vindt jou! Meetings.nl biedt ruim 1000 locaties, variërend van hotels, vergaderlocaties, conferentieruimtes, congreslocaties en trainings-ruimtes. Er melden zich nog dagelijks verrassende locaties aan. Plaats je locatieaanvraag gratis en vrijblijvend in 3 eenvoudige stappen en ontvang offertes voor jouw zakelijke meeting.
www.meetings.nl

 

Twente MICE:

Twente MICE ontzorgt bedrijven & opdrachtgevers bij het vinden en boeken van vergader- & congreslocaties, restaurants en hotels in Twente voor zakelijke groepen van 10 tot 1000 personen. Twente MICE is uw Hospitality Partner voor Zakelijk Toerisme in Congresbestemming Twente. Landgoed van Nederland.
www.twentemice.nl

 

Vergaderen in Dordrecht:

Dordrecht, een stad met hele bijzondere vergaderlocaties, in vele soorten en maten: klein, groot, stijlvol, “typisch Dordts”. Vaak met een historisch karakter, altijd sfeervol en gastvrij! De centrale ligging van de stad, maakt de stad bij uitstek geschikt als locatie voor trainingen, vergaderingen en conferenties.
www.vergaderenindordrecht.nl

 

Vergaderhamers:

Meeting reviews zijn complementair aan de uitgebreide inspecties van de meeting experts van de Congres- en Vergaderclassificatie. Op Vergaderhamer.nl vindt u top geclassificeerde locaties die gecontroleerd zijn op 140 aspecten.
www.vergaderhamer.nl

 

Worldmeetings:

Via Worldmeetings boekt u voordelig en snel een vergaderlocatie, congreszaal en trainingssessie. Meeting organiseren? Ons deskundig team staat voor u klaar!
www.worldmeetings.com