ZELF Project Management

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Gedreven, resultaatgericht, energiek, passievol én met een brede sales en marketing expertise. Aangenaam; Anne-Mieke van den Hoeven, ZELF! Ik maak de ideale combinatie tussen een gastvrije mentaliteit en een meetbaar resultaat, begeleid complexe sales & marketing projecten en adviseer & ondersteun teams bij commerciële verandertrajecten. Kortom, veelzijdig ZELF!

Organiseren, adviseren, structureren, ondersteunen, implementeren, coachen en trainen, dat ben ik! Met ZELF gaat het vanzelf, word je geïnspireerd en gemotiveerd waardoor je zelfbewust, zelfstandig en zelfsturend wordt. Uiteindelijk doe je het toch echt allemaal ZELF... ”

Zelf interim management, commercieel advies, commerciële trainster of coach nodig? Bel dan ZELF met Anne-Mieke!


INTERIM
Het snijvlak tussen interimmer en werknemer is bij Anne-Mieke erg dun. Zij fungeert zowel als een kritische buitenstaander als een betrokken business partner. Ze kent de klappen van de zweep en signaleert de behoeftes van haar opdrachtgever als geen ander. Anne-Mieke is een echte kameleon en kruipt met gemak in de huid van haar opdrachtgever en haar nieuwe rol. Naast de te bereiken doelen kijkt zij ook kritisch naar huidige werkprocessen en de formatie van een team. Je vertrouwd Anne-Mieke blind een opdracht, afdeling of onderdeel binnen jouw organisatie toe.

CONSULTANT
Is jouw bedrijf op zoek naar advies over een specifiek (commercieel) vraagstuk? Loop je vast in de huidige werkprocessen of vragen deze om een verfrissende blik? Anne-Mieke zelf helpt je graag! Ook bemiddeld zij graag tussen werkgever en werknemer om de gestelde doelen te behalen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Beweeg jij je op een voor jou (nog) onbekend terrein? Anne-Mieke geeft graag advies en maakt samen met jou het terrein je eigen!

COACHEN
Ben je op zoek naar de beste versie van jezelf? Anne-Mieke kan je helpen! Zij is in staat om personen te doen groeien vanuit hun eigen kennen en kunnen. Vaak weet je zelf het antwoord op een vraagstuk of situatie, maar heb je een duwtje in de juiste richting nodig. Een persoon die je vragen stelt in plaats van het antwoord geeft. Anne-Mieke doet dit op een prettige en persoonlijke manier en zorgt ervoor dat het zelfvertrouwen van de ander groeit. Zij is sterk in het signaleren van behoeftes en acteert hiernaar. En het mooie is, ook Anne-Mieke creëert tijdens elk coaching traject de beste versie van zichzelf.

TRAINEN
Anne-Mieke is een professionele trainer met een bak aan ervaring. Tijdens elke training neemt zij haar cursisten mee door interactie en theorie met elkaar af te wisselen. Anne-Mieke geniet ervan om haar kennis over te kunnen dragen aan een ander. Zij staat open voor feedback en creatief meedenken en vindt het heerlijk als deelnemers vragen stellen en eigen cases tijdens de trainingen inbrengen. Ook na de training staat ze open voor het beantwoorden van vragen of het delen van haar kennis.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Geen parkeren

Ik kom graag bij u langs voor een oriënterende kennismaking!


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Marcel Glaser
 Heerlickheijd van Ermelo - General Manager
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  25-05-2012

Anne-Mieke is absolute Sales Topper. Aangezien zij een brede werkervaring heeft, is zij op vele sales en marketing fronten inzetbaar.
Daarnaast gaat zij zeer gestructureerd aan het werk, waardoor ze snel doorziet hoe een (voor haar op dat moment wat onbekende) organisatie in elkaar steekt. Daarmee kan ze snel zaken doorgronden waardoor ze effectief en ook kwalitatief goede resultaten behaalt.
Haar inzet is vol enthousiasme en heeft duidelijk een heel goed gevoel om de klant centraal te stellen! Dit weet ze ook nog op een zeer positieve wijze over te brengen aan het team wat zij op dat moment begeleidt.
Heb je een commerciële uitdaging? Bel Anne-Mieke!

 Stephan van der Meulen
 Marriott The Hague - General Manager
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  19-09-2011

Bij onze eerste gesprek wist ik onmiddelijk dat zij de persoon was die de marketing afdeling kleur kon geven. De passie voor haar werk is enorm, volledig op de hoogte van alle mogelijkheden en vol overgave ging ze aan de slag.
Anne-Mieke heeft de gave om zich snel aan te passen aan een nieuwe omgeving, net een kameleon. Ook in haar werk weet ze al snel het vertrouwen te winnen van de General Manager, Eigenaren, Worldhotel, collega's en uiteraard zeker de klanten en gasten. Geen project is te moeilijk om voor haar om op te pakken. Ze is gretig en toont veel innovatieve en creatieve input. Het werk dat uit haar handen komt is volledig commercieel bekeken, het is een soort van totaal pakket. Een goede verstaander heeft een half woord nodig, zo ook bij Anne-Mieke. Geef haar de vrijheid om te opereren en ze floreert. Geef haar de juiste tools in handen en ze scoort. Geef haar een opdracht, en ze werkt die tot in de finesse uit. Kortom een duizendpoot die van wanten weet.
In een paar zinnen kan ik Anne-Mieke omschrijven als: een persoon met een warm hart, humor, hard werkend, commercieel inzicht, attent, vertrouwt, entertainend, perfectionist, resultaatgericht. Tevens wordt er door haar veel aandacht besteed aan de social media, die een goede toegevoegde waarde was voor het hotel.

 Janelle Moerman
 Huygens' Hofwijck - Directeur
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  13-09-2016

Heel veel dank voor jouw inzet en betrokkenheid!
Samen maken we er een nog mooiere buitenplaats van. Met meer verhuur en tevreden gasten en bezoekers!

Dank!
Janelle en Karlien

 Jos van Haaren
 Philips Heritage Group - General Manager
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  18-11-2015

Anne-Mieke is een zeer gedreven en ervaren Hospitality sales professional. Zij levert een belangrijke en gewaardeerde bijdrage aan sales- en reserveringsprocessen. Zij creëert een spirit waarin de klant ALTIJD centraal staat en doet dit met veel passie en een groot gevoel voor commercie.

 Kelly Schotborgh
 Sodexo Prestige - Sales Manager
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  15-06-2016

Miek is voor mij een coach die je triggert, steunt en aan het werk zet. Zij leert mij van te voren na te denken over dingen en niet zomaar reageren of iets doen, maar vooral ook bij mijzelf te blijven. Waar word ik als persoon gelukkig van is een vraag die ze mij regelmatig stelt en die ik zelf vaak vergeet.

 Madeloes van Rooijen-Karremans
 Regardz - Manager Costumer Service
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  27-11-2014

Anne-Mieke heeft mij uitgedaagd op zoek te gaan naar de beste versie van mijzelf. Niet door te zeggen hoe zij dingen ziet en door dit stomweg te moeten kopiëren, maar door vragen te stellen. Vanaf onze eerste ontmoeting heeft zij mij zelf de antwoorden laten geven en na laten denken hoe iets aan te vliegen. Zij wist op de juiste spreekwoordelijke knoppen te drukken. Een manier van coachen die ik nu ook graag op mijzelf en binnen mijn eigen team toepas.

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een DJ of entertainment? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van DJ tot entertainment: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij ZELF Project Management in Zeist. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de standbouwer of congresorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om ZELF Project Management in Zeist of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een videorapportage of standbouwer? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of decorateur je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!