Zeilschip Bounty

Claerbeek 41 8242 KG Lelystad

Reviewscore
8,6
Reviews: 19Beste meezeiler,

Bedankt voor het vertrouwen en deelname aan de onvergetelijke zeilbeleving op zeilschip Bounty. We hopen dat u hebt genoten van uw geboekte zeilarrangement of zeiltocht.

Uw mening is belangrijk voor ons en we zouden het zeer waarderen als u een moment wilt nemen om uw feedback met ons te delen. Heeft u suggesties ter verbetering of wilt u uw tevredenheid kenbaar maken? We nodigen u van harte uit om uw ervaring met ons te delen. Wist u dat Zeilschip Bounty door MeetingReview is uitgeroepen tot de beste M-locatie van provincie Flevoland? We zouden het geweldig vinden als u uw ervaring met ons wilt delen.

Stap aan boord en ervaar de traditionele zeilbelevenis, waar het maritieme verleden tot leven komt met het comfort van vandaag.

Ons luxueuze dwarsgetuigde zeilschip is ideaal voor dag- en avondtochten. Met ruimte voor groepen van 15 tot 50 personen, en zelfs tot 75 personen als het schip stilligt, kunnen we aan al uw wensen voldoen. Voor grotere groepen tot 350 personen hebben we in samenwerking met ons boekingskantoor Oxalex speciale programma's samengesteld, inclusief andere schepen en landlocaties.

Zeilschip Bounty is een prachtige en unieke mobiele locatie en vertrekt niet alleen vanuit onze thuishaven in Lelystad, maar ook vanuit diverse havens langs het Marker- en IJsselmeer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer aan boord te mogen verwelkomen voor een nieuwe zeilbeleving.

Met vriendelijke groet,
Team Zeilschip Bounty

$alt
$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 0,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 15
Maximale capaciteit 50
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Club & discotheek, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Woonhuis, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Partyschip & rederij, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag 09:00 - 23:00
Zondag 09:00 - 23:00

Wij zijn een familiebedrijf dat bijna 24/7 geopend is van april tot oktober. Mocht u ons niet direct kunnen bereiken, laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tot snel!


Parkeermogelijkheden

Wij zijn een mobiele locatie. Bij de meeste havens waar wij kunnen afmeren is een betaalde of zelfs een gratis parkeeroptie, zo ook in onze thuishaven te Lelystad. Wij bieden onze gasten tegen gereduceerd tarief speciale uitrijkaarten aan. Wij kunnen ook vanuit havens vertrekken met een gratis parkeer mogelijkheid.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Lidmaatschappen:
,
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,3 beoordeeld

Ontdek de veelzijdigheid van ons restaurantschip! Naast het organiseren van dag- en avondzeiltochten, bieden wij ook een unieke locatie voor vergaderingen en diverse evenementen.

Met onze uitgebreide cateringlijst kunnen wij dienen als een echt varend restaurant voor groepen. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een feestelijke viering of een culinaire ervaring wilt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Laat ons je verwennen met de diverse mogelijkheden aan boord van ons schip en geniet van een onvergetelijke tijd op het water.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Veldman
 Eigenaar
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-01-2017

Geweldige vaartocht; winterzeilen en bbq, voor oud én jong, de jongste van de groep had dé dag van zijn leven, als kapitein!! TOP Alex! Ook de rest iedereen genoot!! Een echte aanrader met een onvergetelijke VOC zeilbelevenis!!!

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 5 0 8
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 3 5 0 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 7,7 9,8 - 8,9
Gemiddelde score zaal 8,0 9,3 - 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 7,7 8,8 - 8,3
Gemiddelde score boeking 7,7 8,6 - 8,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 7,8 9,1 - 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Lelystad

Een bruikbare vergaderruimte zoeken in Lelystad die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Lelystad aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Lelystad voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Zeilschip Bounty in Lelystad

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Lelystad.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Lelystad of in de regio Lelystad of exclusief sturen naar Zeilschip Bounty? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Lelystad verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Zeilschip Bounty de juiste venue in Lelystad?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!