Zeilschip Bounty

Claerbeek 41 8242 KG Lelystad

Reviewscore
8,2
Reviews: 14Ervaar in de sfeer van toen met het comfort van nu een unieke V.O.C. zeilbelevenis.

Dit luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten. Het schip biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en stilliggend zelfs tot 85. Ook voor grotere groepen tot 200 personen hebben wij speciale programma’s samengesteld.

Zeilschip Bounty is een mobiele locatie, naast onze thuishaven in Lelystad kunnen wij vanuit diverse havens langs het Marker- en IJsselmeer vertrekken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

$alt
$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 2.250,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 15
Maximale capaciteit 50
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Club & discotheek, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Woonhuis, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum, Partyschip & rederij, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Wij zijn 24/7 geopend.


Parkeermogelijkheden

Wij zijn een mobiele locatie. Bij de meeste havens waar wij kunnen afmeren is een betaalde parkeeroptie, zo ook in onze thuishaven te Lelystad. Wij bieden onze gasten tegen gereduceerd tarief speciale uitrijkaarten aan. Wij kunnen ook vanuit havens vertrekken met een gratis parkeer mogelijkheid.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Lidmaatschappen:
,
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,1 beoordeeld

Naast dat wij een dagtochten schip zijn met ruimte voor vergaderingen, hebben wij ook een uitgebreide cateringlijst beschikbaar. Wij kunnen dan ook als varend restaurant worden ingezet.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Veldman
 Eigenaar
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-01-2017

Geweldige vaartocht; winterzeilen en bbq, voor oud én jong, de jongste van de groep had dé dag van zijn leven, als kapitein!! TOP Alex! Ook de rest iedereen genoot!! Een echte aanrader met een onvergetelijke VOC zeilbelevenis!!!

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 0 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 3 0 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 7,7 - 8,1
Gemiddelde score zaal - 8,0 - 8,3
Gemiddelde score eten en drinken - 7,7 - 8,1
Gemiddelde score boeking - 7,7 - 8,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 7,8 - 8,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Lelystad

Een geschikte vergaderruimte zoeken in Lelystad die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Lelystad aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Lelystad voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Zeilschip Bounty in Lelystad

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Lelystad.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Lelystad of in de regio Lelystad of exclusief sturen naar Zeilschip Bounty? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende evenementenlocaties in (de regio) Lelystad verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Zeilschip Bounty de juiste evenementenlocatie in Lelystad?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!