Wikkelboat

Antoine Platekade 995-water 3072 ME Rotterdam

Reviewscore
9,5
Reviews: 7Elkaar eens goed in de ogen kijken op een inspirerende en ontspannende plek…en dat midden in de stad op een unieke locatie vlakbij het Openbaar Vervoer! Op een Wikkelboat wordt gegarandeerd een gevoelige snaar geraakt waardoor het ijs direct gebroken is. In een comfortabele en inspiratie voedende omgeving bieden we samen met onze partners vele opties om jouw meeting tot een gedenkwaardige te maken. Even opsplitsen voor break-out sessies, tussendoor het water op met een waterfiets/SUP/kano/kayak voor een frisse neus, heerlijk tussendoor lunchen of een borrel en/of diner, het kan allemaal op een Wikkelboat!

We hebben een drietal locaties:
- Twee Wikkelboats en schip De Coaster in de Wijnhaven in Rotterdam-centrum
- Vijf Wikkelboats in de Rijnhaven naast de Wilhelminapier in Rotterdam
- Twee Wikkelboats langs de Tramkade in Den Bosch

In de Rotterdamse Rijnhaven werken we ook samen met onze buren, theaterbioscoop LantarenVenster en theatercafé Walhalla. Hier kunnen plenaire sessies tot 250 personen worden gehouden.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 80
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00

Parkeermogelijkheden

In de buurt van onze locaties is straatparkeren en parkeren in diverse parkings mogelijk. Prijsindicatie is overdag €10 (met vooraf online registreren bij parking) of €17,50 per 24 uur.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

We werken met basis- or vergaderarrangementen waarbij dit voorafgaande aan meeting in koelkast/op tafel wordt gezet en voldoende diversiteit aanwezig is.

Het basisarrangement bestaat uit (onbeperkt) (nespresso)koffie, thee en (kraan)water
Het vergaderarrangement bestaat uit (onbeperkt) (nespresso)koffie, thee en (kraan)water + koekjesassortiment + diverse frisdranken + divers fruit + jus d'orange

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 4 3 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 4 3 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,3 10 9,7
Gemiddelde score zaal - 9,0 9,7 9,4
Gemiddelde score eten en drinken - 8,5 9,7 9,2
Gemiddelde score boeking - 9,5 9,7 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,1 9,8 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Rotterdam

Een passende meetinglocatie zoeken in Rotterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Rotterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een beurs of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Rotterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Wikkelboat in Rotterdam

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Rotterdam.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rotterdam of in de regio Rotterdam of exclusief sturen naar Wikkelboat? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Rotterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Wikkelboat de juiste meetinglocatie in Rotterdam?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!