Wikkelboat

Antoine Platekade 995-water 3072 ME Rotterdam

Reviewscore
9,4
Reviews: 9Elkaar eens goed in de ogen kijken op een inspirerende en ontspannende plek…en dat midden in de stad op een unieke locatie vlakbij het Openbaar Vervoer! Op een Wikkelboat wordt gegarandeerd een gevoelige snaar geraakt waardoor het ijs direct gebroken is. In een comfortabele en inspiratie voedende omgeving bieden we samen met onze partners vele opties om jouw meeting tot een gedenkwaardige te maken. Even opsplitsen voor break-out sessies, tussendoor het water op met een waterfiets/SUP/kano/kayak voor een frisse neus, heerlijk tussendoor lunchen of een borrel en/of diner, het kan allemaal op een Wikkelboat!

We hebben een drietal locaties:
- Twee Wikkelboats en schip De Coaster in de Wijnhaven in Rotterdam-centrum
- Vijf Wikkelboats in de Rijnhaven naast de Wilhelminapier in Rotterdam
- Twee Wikkelboats langs de Tramkade in Den Bosch

In de Rotterdamse Rijnhaven werken we ook samen met onze buren, theaterbioscoop LantarenVenster en theatercafé Walhalla. Hier kunnen plenaire sessies tot 250 personen worden gehouden.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 350,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 80
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00

Parkeermogelijkheden

In de buurt van onze locaties is straatparkeren en parkeren in diverse parkings mogelijk. Prijsindicatie is overdag €10 (met vooraf online registreren bij parking) of €17,50 per 24 uur.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

We werken met basis- or vergaderarrangementen waarbij dit voorafgaande aan meeting in koelkast/op tafel wordt gezet en voldoende diversiteit aanwezig is.

Het basisarrangement bestaat uit (onbeperkt) (nespresso)koffie, thee en (kraan)water
Het vergaderarrangement bestaat uit (onbeperkt) (nespresso)koffie, thee en (kraan)water + koekjesassortiment + diverse frisdranken + divers fruit + jus d'orange

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 5 0 9
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 5 0 9
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 10 - 9,7
Gemiddelde score zaal 9,0 9,4 - 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 8,5 9,2 - 8,9
Gemiddelde score boeking 9,5 9,6 - 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,5 - 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Rotterdam

Een goed passende vergaderzaal zoeken in Rotterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Rotterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Rotterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Wikkelboat in Rotterdam

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Rotterdam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Rotterdam of in de regio Rotterdam of exclusief sturen naar Wikkelboat? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Rotterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Wikkelboat de juiste venue in Rotterdam?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door reviews als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!