Villa Veertien

Noorderstraat 14 6953 CE Dieren

Reviewscore
10
Reviews: 1In het Gelderse dorp Dieren, gelegen tussen de IJssel en het Nationaal Park Veluwezoom, staat Villa Veertien. Deze unieke locatie in Gelderland, pal aan de oever van de rivier de IJssel, is bij uitstek geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als feestelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan vergaderingen, trainingsdagen, familiebijeenkomsten en verjaardagen. Ook bruiloften zijn bij ons in goede handen en krijgen bij Villa Veertien door het adembenemende uitzicht en de ontspannen sfeer een gouden randje.

Villa Veertien biedt haar gasten een aantal luxe suites en fraai ingerichte hotelkamers. Deze hotelkamers zijn los te boeken, maar natuurlijk ook te combineren met een evenement. Alle kamers hebben een eigen identiteit en vanuit onze suites zult u niet uitgekeken raken op het uitzicht over de rivier en de uiterwaarden.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 950,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 70
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 00:00
Woensdag 08:00 - 00:00
Donderdag 08:00 - 00:00
Vrijdag 08:00 - 00:00
Zaterdag 08:00 - 00:00
Zondag 08:00 - 00:00

Villa Veertien is alleen geopend op afspraak. Graag verzorgen wij voor u uw exclusieve evenement op een prachtige locatie aan de IJssel.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m zondag tussen 10:00 uur en 15:00 uur.


Parkeermogelijkheden

Voor het parkeren verwijzen wij onze gasten naar de achterzijde van Villa Veertien. Aan de veerstoep bevinden zich voldoende parkeerplaatsen voor onze gasten zodat zij dichtbij kunnen parkeren. Volg hiervoor de borden "P - Villa Veertien".

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 10,0 beoordeeld

Villa Veertien heeft een eigen keuken. Ons keukenteam presenteert u graag diverse lekkernijen zoals koffiebroodjes, mooie lunches, huisgemaakte borrelhapjes en prachtige diners. Ook een Barbecue of Walking Dinner behoort bij Villa Veertien tot de mogelijkheden.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 10 10
Gemiddelde score zaal - - 10 10
Gemiddelde score eten en drinken - - 10 10
Gemiddelde score boeking - - - -
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 10,0 10
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Dieren

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Dieren die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Dieren aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Dieren voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Villa Veertien in Dieren

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Dieren.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Dieren of in de regio Dieren of exclusief sturen naar Villa Veertien? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Dieren verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Villa Veertien de juiste meetinglocatie in Dieren?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of hostess? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!