Villa Oldenhoff

Voetangelweg 9 1391 HJ Abcoude

Reviewscore
9,5
Reviews: 178Deze sfeervolle locatie genaamd Villa Oldenhoff, gelegen midden in de groene polder aan de rivier Holendrecht tussen Abcoude en Ouderkerk a/d Amstel, kan met recht een buitengewone vergaderlocatie worden genoemd.

Villa Oldenhoff staat synoniem voor rust, ruimte, luxe en comfort. Proeven van het boerenleven. De villa combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen.

Ruimtes: er zijn 2 sfeervol ingerichte vergaderruimtes van 2-12p en van 13-40p. De grote, stoere keukens van Villa Oldenhoff doen dienst als ontvangstruimte, waar je persoonlijk wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie. Comfortabele stoelen en houten tafels vormen de basis voor de vergaderruimtes. Er zijn diverse opstellingen mogelijk.

De lunches en/of diners worden ter plekke vers bereidt en verzorgd in de bijbehorende keuken. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid bij Villa Oldenhoff. Verder zijn er diverse extra mogelijkheden voor ontspanning zoals een kookworkshop, varen, wandelen, fietsen,of een speciaal event zoals valkenieren, boogschieten of schermen.

Overnachten: Villa Oldenhoff heeft 9 luxe hotelkamers .
Ideaal dus om een vergadering te combineren met een overnachting.

Villa Oldenhoff maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in Amsterdam en omgeving, Utrecht en ’t Gooi.

$alt
$alt
$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 360,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 3
Maximale capaciteit 70
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Parkeren is gratis bij Villa Oldenhoff en mocht het nodig zijn dan kunnen in overleg ook gasten opgehaald worden van station Abcoude.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

Culinaire verwennerij staat hoog in het vaandel bij Villa Oldenhoff.

Al vanaf het begin werkt men samen met Simon de Winter van Xiom Food & Events die met zijn team dagelijks de heerlijkste lunches en/of diners bereidt.

Bij mooi weer zijn de tuin, de patio of het grote terras niet alleen een heerlijke plek om te lunchen, borrelen of dineren, maar kan er ook in de buitenlucht worden vergaderd.

Ontspannen na een lange vergadering? De twee keukens lenen zich ook uitstekend voor het geven van een kookworkshop (tot max 10p).

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 53 39 33 130
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 53 39 33 130
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,7 9,4 9,5 9,6
Gemiddelde score zaal 9,3 9,3 9,1 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 9,6 9,6 9,6
Gemiddelde score boeking 9,5 9,4 9,5 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,6 9,4 9,4 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Abcoude

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Abcoude die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Abcoude aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Abcoude voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Villa Oldenhoff in Abcoude

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkevent straks plaats kan vinden in Abcoude.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Abcoude of in de regio Abcoude of exclusief sturen naar Villa Oldenhoff? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Abcoude verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Villa Oldenhoff de juiste evenementenlocatie in Abcoude?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een fotograaf, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door reviews als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!