Media Plaza, Jaarbeurs

Jaarbeursplein 6 3521 AL Utrecht

Schrijf review
Reviewscore
8,3
Reviews: 1Media Plaza is een van de meest moderne en innovatieve congres- en vergaderlocaties in Europa. Media Plaza is opgebouwd uit 17 sessiezalen en 3 foyers. Iedere foyer is beschikbaar met huur van andere ruimten en heeft mogelijkheden voor ontvangst, lunch, diner en naborrel. Elke sessieruimte krijgt een uniek karakter door de miljoenen ledlampjes, innovatieve toepassingen en ultramoderne faciliteiten op het gebied van beeldprojectie, geluidseffecten en inrichting.

De zalen zijn zeer flexibel in de mogelijkheden en opstellingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de Polar-zaal in Arena-opstelling te zetten met een capaciteit van 650 personen.

Aantal zalen 17
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Nee
Tuin Nee
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 650
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Parkeermogelijkheden

Komt u met de auto, gebruik dan als navigatieadres: Truus van Lierlaan 1, 3527 KZ.
Volg vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Jaarbeurs beschikt over uitgebreide parkeermogelijkheden, in het centrum van Utrecht, op het eigen terrein.

Sociale mediaKwalificaties

Greenkey:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Moniek Faas
 UWV
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Er wordt geluisterd, meegedacht, voorgesteld en geschakeld naar onze wensen, het voelt als maatwerk.

 Gert-Jan van Vliet
 Rabobank
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Zowel in de voorbereiding als bij de uitvoering van ons evenement zijn we steeds uitstekend begeleid en geadviseerd. Mede door de hulp van Media Plaza is ons symposium een doorslaand succes geworden.
Dank daarvoor!

 Marco Kooiman
 NOC*NSF
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Topcongreslocatie! Je kunt merken dat Jaarbeurs hier "op zit". Professionele en zeer klantvriendelijk personeel en hele mooie en verschillende ruimtes in Media Plaza. Ik kreeg heel veel positieve reacties van onze 600 bezoekers tijdens het congres Sportief Verbinden op 20 september 2016.

 Laurien Roos
 NRC Media
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Media Plaza is een professionele evenementenlocatie die geschikt is voor zowel kleine als grote gezelschappen. Ligging is zeer centraal, alleen voor sommige deelnemers van ons event wat moeilijk vindbaar in het Jaarbeurs complex.
Catering is goed verzorgd, we hebben weinig direct contact gehad met het team van Media Plaza omdat we er een evenementenbureau voor hebben ingeschakeld dus dat kan ik moeilijk beoordelen.

 Els Drost
 UWV
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Ik ben altijd positief over Jaarbeurs Media Plaza en vooral over haar medewerkers. Super zoals zij in de voorbereiding en op de dag zelf meedenken en alert blijven. Die klantgerichtheid waardeer ik zeer. De lokatie is goed bereikbaar met het ov. De ruimtes zijn modern, representatief en gevarieerd ingericht en van alle gemakken voorzien. De foodservice is goed. Het enige punt van kritiek vind ik de prijs, die vind ik wel hoog.

 Balou
 Stichting Jong Ondernemen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Altijd positief. Jullie werken snel, denken mee en altijd alles is mogelijk! Dat is als kleine stichting ideaal. Zo kun je met een klein team grote evenementen organiseren!

 Vincent Vannerom
 Vaillant Group Netherlands
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Alles liep perfect, we hebben een zeer geslaagd event achter de rug. Ook de medewerkers ter plaatse zijn heel beschikbaar, behulpzaam en vonden altijd heel snel oplossingen voor onze wensen en verwachtingen. Ik houd deze locatie zeker als referentie!

 L. Niemantsverdriet
 Achmea
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Media Plaza denkt goed met haar klanten mee. Kritiekpuntje van de Flame Foyer vind ik de verlichting. Dat heeft een sombere uitstraling en is helaas niet aan te passen.

 Marleen Menken
 Dutch Green Building Council (DGBC)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Wij hebben op donderdag 29 september 2016 in Jaarbeurs Media Plaza zowel een congres (400p) als een galadiner (150p) georganiseerd. Onze events hebben de wederzijdse verwachtingen overtroffen. Niet alleen op de dag zelf – waar de samenwerking met de gastvrouwen bijzonder fijn verliep – maar ook in het voortraject was het zeer prettig en snel schakelen met Jaarbeurs. De locatie heeft tevens alle benodigde voorzieningen. Op techniek- en cateringgebied is namelijk heel veel mogelijk. Kort samengevat: een top locatie, met prachtige, moderne zalen en een aangename samenwerking. Een absolute aanrader!

 Maaike Verdoes
 MOA, Center for Information Based Decision Making & Marketing Research
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Media Plaza is een goed bereikbare, prettige locatie, met enthousiaste en professionele medewerkers. Een compacte ruimte met meer dan voldoende faciliteiten voor een klein of groot congres/beurs. Inclusief een warme ontvangst met een kop verse koffie bij elk bezoek. Kortom: zeer aan te bevelen!

 Joanne Roldanus
 Specsavers International BV
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Alleen maar positief. De aandacht vooraf tijdens de voorbereidingen en tijdens het congres zelf was zeer goed; er werd goed meegedacht en geanticipeerd. Volgend jaar zouden we graag weer ons congres hier houden; de routebeschrijving extern en intern zouden we dan wel duidelijker communiceren naar de gasten en sponsoren zodat iedereen de locatie direct weet te vinden in het grote Jaarbeurshallencomplex.

 Wouter Krempel
 Sign Top bv
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Erg goed verzorgd. De ruimte is zodanig dat je nagenoeg geen overlast hebt van andere groepen.
De contacten met de host verliepen heel soepel, ze was bijna onzichtbaar (op een positieve manier).

 Hans Stevens
 Venticare
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Positief: prachtige ruimte, eigentijds en prachtige AVM
Aandachtspunt is bewegwijzering. Het is lastig om in de massale verbouwing de juiste route te vinden.

 Margot van Lange
 Lister
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

De locatie en de mensen van Media Plaza maakten dat de Lister Nieuwjaarsbijeenkomst 2017 een feest was van kennis delen en ontmoeten. Dat deden zij door net dat stapje verder te gaan dan je verwacht! Gewoon top!

 Debby Bos-Smits
 Vacanceselect
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Positief. Professionele aanpak, vriendelijk en flexibel. Al jarenlang prettig contact!

 Erik Frank
 SiteSpirit
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Ik heb zeer positief over MediaPlaza gesproken met een paar aandachtspuntjes die ook al waren geventileerd en waar op heel verantwoordelijke wijze op is gereageerd. Ik heb verteld dat er heel veel extra aandacht was voor tal van zaken en een grote mate van benaderbaarheid. Over het algemeen was alles ook zeer goed verzorgd en heel netjes. Het warme garnituur kwam alleen erg laat en dat is heel achteraf heel goed opgelost. Het was dus een zeer goed verzorgde dag met veel extra aandacht.

 Menno Hornman
 Vereniging Sport Utrecht (VSU)
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Jaarbeurs denkt mee, faciliteert en ondersteunt op een zeer professionele, maar vooral prettige manier, waardoor je samen tot mooie successen komt!

 Esmeralda van Dijk
 Rabobank COO
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

De samenwerking met de event coördinator, gastvrouw en horeca medewerkers was erg goed. Heel bereidwillend om het event tot een echt succes te maken. De Polar zaal geeft een open, frisse ambiance. Wij hebben gekozen voor een podium in het midden. Het was voor de spreker even wennen, maar komt de open, vernieuwde sfeer ten goede. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op het event dat wij bij MediaPlaza hebben gehouden.

 Jacqueline van Kooten
 Hogeschool Utrecht
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Ik heb aangegeven dat het een mooie, moderne locatie is waar je met een groot gezelschap kunt samen zijn. Ook de techniek kan hier goed worden geregeld.
De naastgelegen Barzone is ook onderdeel van ons evenement geweest. Dit was ook een prettige omgeving met een goede ondersteuning door de medewerkers van de Jaarbeurs.

 Remco Int-Veen
 UPS
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

De Round Control is een mooie en informele zaal voor kleinschalige evenementen

 Maurice Hilferink
 De Unie
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Uitermate positief.
Locatie Energiegevend en prima in orde. Anders dan andere locaties.
Personeel Zeer service gericht en goed meedenkend.

 Jeannette Zuidema
 Aalberts Industries N.V.
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Positief, goed bereikbaar en goede en attente service.

 Sabine Geerligs
 PINO communicatie | evenementen | congressen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Ik heb Media Plaza goed beoordeeld. De mogelijkheden op deze locatie zijn erg divers. Zowel gelet op de indeling van de verschillende ruimtes als de beschikbare techniek. Er wordt goed meegedacht en altijd naar een oplossing gezocht. De service is hoog!

 Hans Janssen
 DenkProducties
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Gisteren een DenkProducties seminar gedaan in de Jaarbeurs. Ik ben diep onder de indruk van de professionaliteit en drive in het Jaarbeursteam. Stuk voor stuk gedreven toppers die meedenken (zelfs vooruitdenken) en een wezenlijke bijdrage leverden aan de totaalervaring van onze bezoekers. Je verwacht het niet bij zo'n grote 'fabriek' maar het serviceniveau is nationale top!

 Netty de Jong
 Thermo Fisher Diagnostics B.V.
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Positief! Het Auditorium i.c.m. de barzone is echt geweldig. Het voortrajcet, de AV ondersteuning, de food service en de gastvrijheid van alle medewerkers is van hoog niveau. Echt een aanrader!

 Juul
 NWO
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Positief.

 Lynn van Rennes
 PINO evenementen en congressen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Dat alles zoals altijd weer goed geregeld was, maar er wel heel veel broodjes over waren en een deel van de flesjes spa rood en blauw over de datum was.

 Mariette Stroeve
 De Volksbank
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Dat ik erg tevreden ben over jullie. De service, catering en de benadering.

 Tara Loof
 VNG Congressen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  : 

Positief! Erg fijne samenwerking gehad.

Advertentie