Vergadercentrum IBN

Hockeyweg 5 5405 NC Uden

Schrijf review
Reviewscore
9,0
Reviews: 81Goed bereikbaar aan de A50, centraal gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch ligt vergadercentrum IBN. Een geweldige locatie met meerwaarde(n) die zich uitstekend leent voor vergaderingen, trainingen, kort overleg, receptie, productpresentatie, evenement of congres tot 250 personen. De IBN vergaderspecialisten helpen u op een persoonlijke manier van aanvraag, ontvangst tot en met vertrek van u en uw gasten. Vakkundige medewerkers zorgen voor een warm welkom met een kopje koffie en serveren heerlijke gerechten bereid in eigen keuken. Bij Vergadercentrum IBN beleeft u een warm welkom.

Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 210,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

 Voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein
 Centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch
 14 laadpunten voor elektrische auto’s

Sociale mediaKwalificaties

Greenkey:
Vergaderhamers:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

In Vergadercentrum IBN kunt u op elk moment van de dag genieten van een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Onder leiding van de inhouse chef-kok en door het gebruik van mooie eigen gekweekte ingrediënten uit de groentetuin van IBN, worden de versnaperingen een waar feest. Neem plaats op het ontmoetingsplein op de begane grond, het terras of in onze foyer op de eerste verdieping. Alle medewerkers zijn er graag om u en uw gasten te verwennen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Catherine van Gemert
 Swiss Sense - HR Manager
 Klant
Bron  :  Overig genoemd in testimonial
Datum  :  15-07-2019

“Vergadercentrum IBN is een tweede thuis”

Bij het vergadercentrum van IBN klopt het allemaal: makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid, een hartelijk ontvangst bij de receptie, goed geoutilleerde ruimtes, een uitmuntende catering en klantgerichte medewerkers. Dat veel IBN-medewerkers een afstand hebben tot de arbeidsmarkt is voor Catherine van Gemert, HR-adviseur bij Swiss Sense in Uden, een extra pluspunt. “Door gebruik te maken van het vergadercentrum van IBN leveren we als Swiss Sense ook een maatschappelijke bijdrage: dat voelt heel goed.”

Familiebedrijf sinds 1918
Als geboren ondernemer en vierde generatie van de beddenmakersfamilie staat Martin Diks (1990) sinds 1 januari 2017 aan het roer van het familiebedrijf, dat vanaf 2006 de naam Swiss Sense draagt. Zijn overgrootvader Piet Diks is in 1918 gestart met juten matrassen, gevuld met stro. Ruim een eeuw later is de beddenspecialist in Nederland uitgegroeid tot marktleider in boxsprings, met bijna 100 winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Plus een uitgebreide webshop waar de gehele collectie boxsprings, matrassen, beddengoed en accessoires verkrijgbaar is.
Externe vergader- en opleidingslocatie

Door de groei die Swiss Sense doormaakt, wijken ze steeds vaker uit naar vergader- of opleidingsruimten buiten hun eigen bedrijf. Catherine: “Naast HR-adviseur ben ik communicatiecoach en verantwoordelijk voor diverse trainingen, ook extern. Ik was op zoek naar een geschikte locatie, waar klantgerichtheid op nummer één staat. Onze directiesecretaresse wees me op de mogelijkheden bij IBN.”
Een professionele bejegening

Wat Catherine erg kan waarderen, is de aandacht en betrokkenheid. “Mijn contactpersonen zijn enorm toegewijd. Ze maken alle tijd voor me, weten wat ik graag drink en hebben er plezier in om al onze wensen te vervullen. Swiss Sense groeit flink en daarbij hoort een bepaalde flexibiliteit. Die heb ik bij het vergadercentrum van IBN gevonden: ze denken mee, zijn erg proactief en zullen nooit moeilijk doen over een deelnemer meer of minder.”
Medewerkers laten ontplooien

“Klantgerichtheid staat ook bij Swiss Sense voorop”, gaat Catherine verder. “En parallel daaraan de ontwikkeling van medewerkers. Dat zien we ook terug bij het vergadercentrum van IBN: iedereen is goed opgeleid en getraind. De manier waarop IBN mensen laat ontplooien, is heel bijzonder.” Vooral nu de groei zo enorm doorzet, heeft Swiss Sense extra aandacht voor de medewerkers. “Duurzame inzetbaarheid vinden wij heel belangrijk: dat gaat over het continu centraal stellen van mensen, zowel klanten als medewerkers. Het is fijn om met een partij samen te werken die dezelfde filosofie aanhangt.”

Warm welkom
Ook van deelnemers en externe trainers krijgt Catherine alleen maar positieve reacties over het vergadercentrum van IBN. “Mensen voelen zich hier enorm welkom. Alle medewerkers groeten hen en zijn heel behulpzaam. Er is overal aan gedacht, van verkeersregelaars op het parkeerterrein, het installeren van de beamer tot aan verse ingrediënten voor de seizoensgerechten. Iedereen is hier graag, net zoals ik: het is een tweede thuis. Ik kijk ernaar uit om samen met IBN een mooie toekomst tegemoet te gaan.”

  2017 2018 2019 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 28 25 17 81
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 28 25 17 81
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 8,7 9,3 8,9
Gemiddelde score zaal 9,0 8,4 9,1 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,2 9,1 9,2 9,2
Gemiddelde score boeking 8,9 9,0 9,4 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 8,8 9,2 9.0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,0
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie