Kasteelhoeve De Grote Hegge

Waterstraat 9 6017 AJ Thorn

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Kasteelhoeve De Grote Hegge is gelegen aan de oevers van de Maasplassen in het witte stadje Thorn. Een idyllische plek, omgeven door natuur. Bijna ondenkbaar dat de Grote Hegge op 5 minuten van de A2 Eindhoven/ Maastricht gesitueerd is.

De Grote Hegge is een unieke evenementenlocatie, één van onze fantastische zalen, of de gehele kasteelhoeve worden volgens uw specifieke wensen ingedeeld, en klaargezet. We zijn een specialist in vergaderingen. Bij Kasteelhoeve de Grote Hegge betekent vergaderen in alle rust: het kasteel gebruiken voor zakelijke besprekingen en conferenties. Tevens staan ook alle tuinen rondom de hoeve ter beschikking. Deze kunt u perfect gebruiken als ‘break-out’ room. Snel schakelen, daar gaat het om bij het plannen van een zakelijk event. Kasteelhoeve de Grote Hegge is makkelijk bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is volledig privé! Door middel van tenten kan de capaciteit vergroot worden tot ruim 2000 gasten.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 250,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 500
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 08:00 - 01:00
Dinsdag 08:00 - 01:00
Woensdag 08:00 - 01:00
Donderdag 08:00 - 01:00
Vrijdag 08:00 - 03:00
Zaterdag 08:00 - 03:00
Zondag 08:00 - 03:00

De starttijd van uw bijeenkomst kan naar wens aangepast worden.


Parkeermogelijkheden

Nabij Kasteelhoeve de Grote Hegge, aan het begin van de oprijlaan, bevindt zich een grote parkeerplaats welke plaats biedt aan circa 300 auto's.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,30
Externe catering Nee

We werken samen met onze vaste cateraar Erik Stevens Catering. Naast een ruim aanbod in ons foodboek, zijn specifieke wensen natuurlijk ook altijd mogelijk.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie