De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Ruwenbergstraat 7 5271 AG Sint-Michielsgestel

Schrijf review
Reviewscore
8,9
Reviews: 104



De Ruwenberg Hotel Meetings Events: vergaderen in de Brabantse natuur

De Ruwenberg telt 40 conferentie- en vergaderzalen: 16 plenaire zalen en 24 vergaderzalen, allen met uitzicht op de natuur en voorzien van een volledig uitgeruste lounge met een eigen terras. Het 14ha landgoed van De Ruwenberg is uitermate geschikt voor verschillende teambuildingsactiviteiten, zoals golfclinics, drone workshops, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en kookworkshops.

De 196 hotelkamers en de vele sportfaciliteiten, zoals de wellness, fitness en squashbanen, zorgen voor de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen.

De Ruwenberg in het kort:
• Ruim aanbod aan zalen voor vergaderingen, trainingen en congressen (2-450 personen)
• Exclusief gebruik van de vleugels. Een vleugel beschikt over 66 hotelkamers, 3 plenaire zalen en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras. Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, uitzicht op het landgoed en beschikken over de laatste technologie.
• In nauwe samenwerking met onze chef worden er dagelijkse wisselende menu’s geserveerd en desgewenst op maat gemaakt
• Geschikt voor 1 of meerdaagse trainingen, inclusief overnachting (196 hotelkamers)
• Bereikbaar binnen 1 uur vanuit Amsterdam, 30 minuten van Eindhoven en 10 minuten van 's-Hertogenbosch
• 250 gratis parkeerplaatsen
• Landelijk gelegen, midden in het Brabantse landschap aan de rivier de Dommel
• In nauwe samenwerking met onze chef worden er dagelijkse wisselende menu’s geserveerd en desgewenst op maat gemaakt

Bereikbaarheid:
Het kasteel “De Ruwenberg” ligt vlakbij ’s-Hertogenbosch en de A2. Op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol en Düsseldorf, 1,5 a 2 uur van Antwerpen en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op ons zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed.

Aantal zalen 40
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

De receptie is 24/7 bemand.


Parkeermogelijkheden

Op het landgoed zijn er 250 gratis parkeerplaatsen.

Sociale media



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,7 beoordeeld

Voor de hedendaagse gast is ontbijten, lunchen en dineren meer dan alleen een maaltijd, het is namelijk een complete beleving en daar speelt ons team graag op in. Doordat we kwalitatief hoogstaande producten gebruiken presenteren we u met trots het beste van het pure Brabantse land. De fair trade en biologische producten ontbreken natuurlijk ook niet. In onze keuken is niets onmogelijk en we doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen zodat u ook een succesvol Culinair verblijf zult hebben bij De Ruwenberg.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Academy and Bootcamp
 
 Gast
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  06-03-2020

Awesome 2 days with Academy bootcamp at De Ruwenberg Hotel Meetings Events

Last two days we were exploring data to enable municipalities to measure their impact to become climate neutral. We were split up in 5 teams of 5 people each and a 'dedicated!' coach for each team. Our team prepared a scoring modell for 's-Hertogenbosch.
36 hours to realize data-exploration, -engineering, -modelling, -science and a presentation.....

During this bootcamp we also followed a masterclass with sheep and border collies and a pubquiz.

We worked hard, learned a lot, had fun and even became one of the two winning teams!

Great teamwork!

 Tweedaagse meeting voor 100 personen
 Tweedaagse meeting met feestavond
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  28-01-2020

We hebben een goede tweedaagse bij jullie gehad. Service van De Ruwenberg was helemaal prima.
Ik heb veel complimenten terug gehoord op het eten, de zaal en de techniek in de zaal.

 Meerdaagse meeting voor 12 personen
 Meerdaagse meeting voor 12 personen
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  25-11-2019

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en geweldige service tijdens de 2 laatste bijeenkomsten bij jullie.
Onze complimenten!

 Groot congres
 Groot event
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  09-12-2019

Alles is naar wens geweest, zeer flexibel, makkelijk dat we al 1 dag eerder konden opbouwen, super tevreden

 Trainer en terugkerende gast
 Trainer
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  14-11-2019

De verzorging is altijd top: heerlijk eten, goede bediening, alles goed geregeld, ook in de zalen. Het zwembad is mooi en groot. De kamers groot en lekkere bedden!

 Stichting Aan 't Werk
 Stichting Aan 't Werk
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  11-12-2019

Professioneel, netjes en goed verzorgd. Enthousiaste reacties over de gehele avond

 Meerdaags congres met teambuilding activiteiten
 Contactpersoon
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  15-01-2020

Alles is naar wens verlopen. Het was weer een groot succes.
Enorm veel dank aan iedereen van De Ruwenberg die er voor hebben gezorgd dat alles op tijd, naar wens en met veel plezier is verlopen.

Nogmaals dank aan iedereen, echt super die gastvrijheid en bereidheid van iedereen!

 Groot meerdaags event
 Anoniem - groot meerdaags event
 Klant
Bron  :  Email
Datum  :  22-08-2019

On behalf of xxxx I would like to mention that it has been very easy to work with you and the team at the De Ruwenberg.
The comments we have gotten by participants have been very positive on all regarding the venue.
Thank you!

 MG Car
 MG Car
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  20-09-2019

Just wanted to say a MASSIVE thank you to all the boys and girls at your beautiful hotel for making our visit so good last weekend, for many of the group it was their first visit to the Netherlands and it was good that their visit was in such lovely surroundings with friendly people.

 Expertum
 Expertum
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  04-10-2019

Ik wil jou en je collega’s heel erg bedanken voor een fantastisch geslaagd event.
Iedereen was super enthousiast over de locatie en het hele evenement.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld.

Hopelijk tot in de toekomst voor nog een super mooi event.

 Industrial Auctions
 Team Industrial Auctions
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-10-2019

Beste team van De Ruwenberg,

Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten van onze tijd in De Ruwenberg.
De professionaliteit van jullie team heeft ervoor gezorgd dat de voorbereiding en de avond zelf perfect naar onze zin verlopen is. Geen verzoekje was teveel. GEWELDIG!
Bedankt! Namens Team Industrial Auctions

 De Zonnebloem
 50 jarig jubileum De Zonnebloem
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  21-09-2019

Betreft: 50 jarig jubileum De Zonnebloem 21-09-2019

Beste Team De Ruwenberg,

Via deze brief willen wij onze complimenten overbrengen en jullie bedanken voor het geweldige goed verzorgende feest dat wij zaterdag 21 september bij jullie hebben gehad.
Het meedenken, o.a. dineren in Atrium in plaats van in het restaurant om de exclusiviteit te waarborgen, geweldig. De bereidwilligheid om tot oplossingen te komen bij ombouw van het Atrium naar Theater, niets was jullie teveel alles kon, niets moest. Zelfs de Zonnebloemen op tafel, zeer attent.

De pauze tussen de voorstelling en het diner met hapjes en drankjes maar ook het diner zelf het was allemaal tot in de puntjes verzorgd, en alles werd gedaan door enthousiaste en vriendelijk medewerkers.

Door dit alles hebben onze gasten en vrijwilligers ontzettend genoten.

Nogmaals bedankt,

Groetjes De Zonnebloem Sint-Michielsgestel

 Trainer en terugkerende gast
 Trainer
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  :  17-09-2019

I'm back at the De Ruwenberg Hotel - Meetings - Events , Fantastic welcome when I arrived, like an old friend. And they've given me my favourite room. Thank you, I love you guys. Always great to wake up to this view and get the day started smiling.

Scoreverdeling

Score 10
25%
Score 9
46%
Score 8
21%
Score 7
6%
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-03-2020 14:57:34
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
09-03-2020 14:03:44
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-03-2020 15:14:58
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-03-2020 12:30:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-02-2020 13:57:05
Quick reviewscore
7
Beoordeeld op
17-02-2020 11:37:07
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
13-02-2020 17:42:13
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
13-02-2020 17:33:40
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
13-02-2020 17:28:08
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
11-02-2020 14:16:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
10-02-2020 14:20:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
10-02-2020 13:37:03
  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 34 10 44
Aantal Quick Reviews 0 36 24 60
Totaal aantal reviews 0 70 34 104
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,1 9,2 9,1
Gemiddelde score zaal - 8,9 8,3 8,7
Gemiddelde score eten en drinken - 8,7 8,7 8,7
Gemiddelde score boeking - 9,0 8,9 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,9 8,8 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 8,8 9,1 8,9
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,9
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie