Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel

Heereweg 89 1871 ED Schoorl

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Indien u, zakelijk, een cursus, vergadering, bedrijfsfeest of conferentie ‘buiten de deur’ wilt organiseren, wilt u geen overbodige zorgen aan uw hoofd. Wat u wél wilt, is ongestoord vergaderen, met de zekerheid dat aan alles is gedacht.

De vergaderlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel in Schoorl biedt u complete vergaderarrangementen voor uw conferentie, presentatie, seminar, vergadering, training, cursus of workshop zodat u zich volledig kunt richten op wat belangrijk is: Een inspirerende dag aan de rand van de duinen met een maximaal resultaat!

Aantal zalen 8
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 140
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeren rondom en tegenover hotel. Dit is voor vergadergasten kosteloos. Fletcher Hotel-Restaurant Jan van Scorel beschikt over 60 parkeerplaatsen.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Nee

In Restaurant KanunniK bent u aan het juiste adres voor een ontbijt, lunch, high tea, diner of borrel. De medewerkers van zowel de keukenbrigade als van de bedieningsbrigade zijn niet alleen vakkundig maar zij stralen ook optimale gastvrijheid uit. Restaurant KanunniK is dagelijks geopend en beschikt tevens over een groot terras met buitenbar ‘ Il Palazzo’. Na afloop van uw diner bent u van harte welkom voor een drankje in de gezellige binnenbar ‘de Trappist’.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie