Stadsvilla Mout

Lange Haven 71 3111 CB Schiedam

Schrijf review
Reviewscore
8,8
Reviews: 1Wees welkom in Stadsvilla Mout, een prachtige grachtenvilla legen in het hart van Schiedam. Het monumentale pand is prachtig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien voor een inspirerende meeting of bijeenkomst. Geniet van de authentieke sfeer en de warme service die uw bijeenkomst onvergetelijk zal maken!

Eten en drinken
Geniet van al de heerlijkheden die Stadsvilla Mout te bieden heeft. Een uitgebreide ontbijttafel wordt met liefde voor u klaargezet. Ook een heerlijke ambachtelijke lunch of chique diner tijdens uw meeting kan uiteraard geregeld worden. Ons fijne personeel zorgt dat u van alle gemakken bent voorzien! Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten en wij regelen het!

Zalen
Stadsvilla Mout beschikt over een twee prachtige vergaderruimtes die voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Onze Van Pelt Salon is geschikt voor meetings en vergaderingen tot 18 personen. Wilt u graag een privé lunch of diner met uw gezelschap? Dan is onze Arcade Salon uitermate geschikt! Liever

Kamers
Het hotel beschikt over 17 mooie suitekamers die allen modern en comfortabel ingericht zijn. Alle kamers beschikken over genoeg faciliteiten die een heerlijk verblijf garanderen. Kom heerlijk bij ons tot rust na een intensieve meetingdag.

Bereikbaarheid
Het hotel is goed bereikbaar, binnen 15 minuten bent u vanaf het station bij ons hotel. Tevens beschikken wij over 4 privé parkeerplaatsen die vooraf gereserveerd kunnen worden.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 18
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Hotel

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00

De receptie van Stadsvilla Mout is dagelijks van 07:00 tot 23:00 geopend.


Parkeermogelijkheden

Het hotel beschikt over 9 privé parkeerplekken op loopafstand van het hotel. De parkeerplekken kunnen vooraf gereserveerd worden voor €15,00 per dag.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Coffee time
Tijdens uw bijeenkomst kunt u kiezen voor ons uitgebreide koffieservies. Dit servies bestaat uit onbeperkte verse bonenkoffie, thee en luxe koeken, plat en bruisend water. (€11,- per dag)

Lunch time
Maak uw bijeenkomt compleet met een heerlijk verzorgde lunch. Naar uw wens serveren wij onze verse producten in de vergaderruimte, tuin of huiskamer. Kies voor onze Eenvoudige lunch bestaande uit belegde broodjes, groene salade en sappen. Of kies voor onze Extra lekkere lunch die wij uitbreiden met warm component en vers fruit. (vanaf €14,- per persoon)

Time out
Tijdens of na de meeting genieten van een lekkere versnapering? De ochtend wordt extra krachtig begonnen met onze Morning energizer, een heerlijke keuze van onze bakkersselectie, granola bars of luxe fruit selectie. Kies als middagbreak voor onze Guilty pleasure of Healthy pleasure, een selectie van al het lekkers.

Na uw bijeenkomst tijd voor Casa Julia’s bites? Neem plaats in onze lounge en geniet van een plateau bestaande uit 2 rondes met de lekkerste warme en koude hapjes. Combineer het met onze selectie wijnen, Gin tonics of een lekker frisje en sluit de dag op de juiste manier af. *Wij serveren al onze dranken op nacalculatie.

Dinner time
Hotel Casa Julia biedt de mogelijkheid om in een sfeervolle omgeving te genieten van een private dinner. Voor uw gezelschap bereiden wij een heerlijk 2, 3 of 4-gangen diner samengesteld aan de hand van uw wensen. Daarnaast zijn er op minder dan 10 minuten loopafstand van het hotel erg veel leuke en verschillende restaurants gelegen.(Vanaf €33,- per persoon)

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 0 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 0 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,0 - 9,0
Gemiddelde score zaal - 9,0 - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - 9,0 - 9,0
Gemiddelde score boeking - 8,0 - 8,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,8 - 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,8
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie