Theater Rotterdam - locatie Schouwburg

Schouwburgplein 25 3012 CL Rotterdam

Schrijf review
Reviewscore
8,6
Reviews: 11Theater Rotterdam, locatie Schouwburg is het kloppend hart van cultureel Rotterdam. Maar de sfeervolle ruimten lenen zich ook uitstekend voor een inspirerend bedrijfsevenement. Laat u verrassen door de vele zakelijke mogelijkheden van ons theater. De strak vormgegeven Schouwburg is in 1988 ontworpen door architect Wim Quist. Scenograaf Jan Versweyveld toverde de binnenkant van de ‘kist van Quist’ om in een smaakvolle, eigentijdse ruimte. Het markante gebouw biedt de perfecte locatie voor diners, conferenties, lezingen en seminars.

De Schouwburg bevindt zich in het hart van de Rotterdamse binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station. Onder het Schouwburgplein ligt een riante parkeergarage. Goede bereikbaarheid is dus gegarandeerd.

De Schouwburg beschikt over verschillende zalen. Elk met een eigen karakter. Zo is de Hal de ideale plek voor een feestelijke ontvangst of borrel, kunt u in de Kleine Zaal dineren op het podium, biedt de Grote Zaal de juiste ambiance voor een congres en is de Erker een mooie ruimte voor een vergadering of discussie. Uw wensen worden realiteit. Of u nu een intieme activiteit organiseert of een groot bedrijfsevenement, een prominent theater als de Rotterdamse Schouwburg heeft alles in huis om van uw event een succes te maken. Ons team van professionals staat voor topkwaliteit. We combineren technische know-how met creatieve oplossingen en uitmuntende catering. De centrale ligging en het bruisende grote stadsgevoel doen de rest.

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 275,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 0
Maximale capaciteit 1.200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 01:00
Woensdag 10:00 - 01:00
Donderdag 10:00 - 01:00
Vrijdag 10:00 - 02:00
Zaterdag 10:00 - 02:00
Zondag 10:00 - 12:00

Parkeermogelijkheden

De Schouwburg bevindt zich in het hart van de Rotterdamse binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station. Onder het Schouwburgplein ligt een riante parkeergarage. Goede bereikbaarheid is dus gegarandeerd.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Laat uw gasten genieten van een overheerlijke lunch of een sfeervol diner. Ons team van cateraars staat voor u klaar. We werken nauw samen met café-restaurant Floor dat grenst aan de Hal van de Schouwburg. De wanden tussen het restaurant en de Schouwburg zijn altijd geopend. Hierdoor vormen de twee ruimten een mooi geheel. Naast Floor schakelen we voor evenementen ook andere culinaire partners in: van heerlijke verse frieten tot biologische gerechten of een viersterren catering. We verzorgen bijzondere hapjes en drankjes voor elke gelegenheid, waarbij uw keus voor ons bepalend is. Desgewenst werken we ook samen met uw eigen cateringpartner.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 0 11
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 0 11
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10,0 - 8,9
Gemiddelde score zaal - 10,0 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken - 10,0 - 8,6
Gemiddelde score boeking - 10,0 - 8,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 10,0 - 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,6
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie