Beachclub Degreez | Panheel - Roermond | Limburg

Velkenskamp 1 6097 NN Panheel

Schrijf review
Reviewscore
9,3
Reviews: 103EEN UNIEKE EVENT LOCATIE MIDDEN IN LIMBURG

EEN STIJLVOLLE BEACHCLUB ZOMER EN WINTER
Een stijlvol decor. Een schitterende ligging aan het water. Een aangename en ontspannen ambiance. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag én wil worden. Beachclub Degreez. De locatie voor zakelijke en particuliere evenementen. Een exclusieve productpresentatie, een inspirerende vergadering of een onvergetelijke Beach Wedding, Beachclub Degreez creëert ieder gewenst event. Ervaar unieke concepten, pure beleving, hartelijke gastvrijheid en eersteklas service. Beachclub Degreez, onvergelijkelijk beleven en genieten.

MULTIFUNCTIONELE EVENTLOCATIE
Beachclub Degreez is een multifunctionele eventlocatie. Met andere woorden, Beachclub Degreez kent geen vaste opstellingen. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden geheel naar uw wens en event ingedeeld. Door deze hoge mate van flexibiliteit is Beachclub Degreez de ideale locatie voor een intensieve training met een twintigtal collega's, een actieve familiedag voor honderd gasten of een zakelijk seminar voor duizend genodigden. Hoe klein of hoe groot het gezelschap ook is, de intieme setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.

RUIME ORGANISATIE-ERVARING EN IN-HOUSE EVENTBUREAU
Beachclub Degreez adviseert u graag in de wijze hoe u optimaal invulling aan uw event kunt geven. De ervaren eventmanager van Beachclub Degreez luistert naar uw wensen en doelstellingen en zal de gehele eventdag uitvoerig met u bespreken. Aansluitende mogelijkheden en ideeën zullen u worden aangedragen. Varen in de Beachclub Degreez sloep, presenteren op de pier, valetparking uitgevoerd door de Beachclub Degreez parkingboys of live cooking op de veranda, allerlei unieke concepten passeren de revue. Daarnaast werkt Beachclub Degreez samen met een in-house eventbureau. Dit zeer ervaren eventbureau is reeds dertig jaar actief als organisator van in-en outdoor events en een koploper in de evenementenwereld. Gezamenlijk zal uw event tot in detail ontworpen worden. Door de ruime indoor- en outdoormogelijkheden is de locatie van Beachclub Degreez altijd ingericht en voorbereid op goed en minder goed weer. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

BELEVING EN ZORGELOOS GENIETEN
Beachclub Degreez, het gevoel van een heerlijke dag aan het strand, in een prachtige omgeving, met de leukste activiteiten, het nieuwste entertainment en de lekkerste foodconcepten. Beleving en zorgeloos genieten voor u en uw gasten staan centraal. Het team van Beachclub Degreez staat de gehele dag voor u klaar en verzorgt uw event tot in de puntjes. Het zal aan niks ontbreken.

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € 145,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 1.000
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Strandpaviljoen, Club & discotheek, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Golfbaan, Buitenlocatie, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Beachclub Degreez kent geen openingstijden en is enkel en alleen voor uw exclusieve besloten events geopend.
Zowel zakelijke als privé gezelschappen zijn bij ons welkom.


Parkeermogelijkheden

Bij Beachclub Degreez kunt u direct voor de deur gratis parkeren.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,30
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 32 57 5 103
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 32 57 5 103
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,5 9,6 10,0 9,6
Gemiddelde score zaal 9,3 9,4 10,0 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 9,0 10,0 9,0
Gemiddelde score boeking 8,8 9,3 10,0 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 9,3 10,0 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie