Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Weigelia 22 2262 AB Leidschendam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Het Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag biedt met 5 zalen veel mogelijkheden voor een vergadering, congres, diner, receptie of trouwfeest. De zalen sluiten zich volledig aan bij de moderne en elegante stijl van het hotel en zijn van alle gemakken voorzien. Of u nu zakelijk of privé iets wilt organiseren; het Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag biedt u altijd iets wat bij u past Duurzaam ondernemen is belangrijk voor het Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag en milieu staat hoog in het vaandel. Dit jaar hebben wij dan ook de Gouden Greenkey behaald, welke staat voor ‘groen’ ondernemen. Tevens mogen wij met trots zeggen dat onze vergaderlocatie 4 vergaderhamers waard is. De vergaderhamer is een objectieve congres- en vergaderclassificatie waarbij u als gast inzicht krijgt in wat wij te bieden hebben.Naast onze zalen bieden wij u ook ons Restaurant ‘Chiparus’. De keukenbrigade staat iedere dag paraat om u een heerlijke culinaire beleving te bezorgen. Of u nu een uitgeserveerd diner wenst, een lunch of dinerbuffet; restaurant ‘Chiparus’ verzorgt het voor u tot in de puntjes.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 265,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden -
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen -

Type

Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 07:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 07:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 07:00 - 23:00
Zaterdag 07:00 - 23:00
Zondag 07:00 - 23:00

Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag beschikt over 200 parkeerplaatsen

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Op korte afstand van Den-Haag, Wassenaar en het strand van Scheveningen, gelegen in Leidschendam, treft u Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om uit te waaien aan het Noordzeestrand, cultuur te proeven in grote steden of om uitgebreid te winkelen in het nabijgelegen winkelcentrum Leidschenhage.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie