Huys ter Schelde

Vlissingsestraat 38-40 4371 RE Koudekerke

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 4
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Betaald Wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit -
Maximale capaciteit 500
Airconditioning -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen -

Type

Kasteel, land- & herenhuis

Geschikt voor

Conventie en congres, Feest


Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

HUYS TER SCHELDE, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten. Het sfeervolle partyrestaurant is verdeeld in diverse ruimten, welke capaciteit bieden aan gezelschappen van 10-500 personen. In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. De Theaterzaal is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in zijn monumentale omgeving.

In HUYS TER SCHELDE wordt elke gebeurtenis tot in de puntjes verzorgd. De uitstekende keuken en service zorgen ervoor dat uw trouwfeest, receptie, personeelsfeest, kraamfeest, familiediner, kortom voor alles wat u te vieren heeft…….. een dag wordt om nooit te vergeten.

De organisatie van een feest heeft heel wat om handen en wij willen u hierbij graag helpen en adviseren. Mocht u informatie willen dan kunt u ons altijd even bellen, faxen of e-mailen voor het maken van een afspraak. Tijdens uw bezoek kunt u de sfeer proeven, de ruimten bekijken en kunnen we in goed overleg voor u een gerichte, vrijblijvende offerte opstellen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie