De Hoftafel

Emmaweg 86 1241 LJ Kortenhoef

Schrijf review
Reviewscore
9,8
Reviews: 14De Hoftafel is een voormalige boerderij uit 1851, gelegen vlak bij het mooie plaatsje Kortenhoef en is in de jaren 30 verbouwd tot een uniek landhuis. Het is een bijzondere plek waar je je direct thuis voelt en waar in alle rust een brainstorm, inspirerende ‘heidag’, miniconferentie, training of creatieve activiteit gehouden kan worden.

De locatie is professioneel uitgerust en voorzien van alle gemakken.De grote vergaderruimte is geschikt voor gezelschappen van 10-25 personen afhankelijk van de opstelling (boardroom, carré, theater). Vanuit de ruimte loop je zo de grote besloten tuin in met mooie vijver en pergola waar je heerlijk buiten kunt zitten en eten, in de zon of in de schaduw.

In de tuin ligt tevens een atelier waar creatieve sessies of workshops kunnen worden georganiseerd. Of wat te denken van een yoga sessie op maat in de open lucht, een leuke fietstocht in de omgeving of een boottocht op de Loosdrechtse plassen? In de gezellige keuken is volop ruimte voor het verzorgen van een ontbijt, bijzondere lunch, of diner. Ook een high tea behoort tot de mogelijkheden. De chefkok werkt met biologische dagverse producten en ook met specifieke eetwensen kan rekening worden gehouden (vegetarisch, allergieën, etc.).

Ook is het mogelijk om in kleine groepen te werken indien nodig. Hiervoor zijn twee extra ruimtes beschikbaar op de eerste verdieping.De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, er is parkeergelegenheid bij het pand voor ongeveer 4 auto's. Daarnaast is er ruim voldoende -gratis- parkeergelegenheid op een paar minuten loopafstand van de locatie.

De Hoftafel maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in Amsterdam en omgeving, Utrecht en ’t Gooi.

Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 18
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Woonhuis

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Training

Parkeermogelijkheden

De locatie bevindt zich vlakbij Hilversum, op korte afstand van Utrecht en Amsterdam. De locatie is gemakkelijk bereikbaar. Er zijn 8 parkeerplekken bij het pand zelf en er is voldoende parkeergelegenheid op een nabij gelegen ruim parkeerterrein dat zich op een paar minuten loopafstand van de locatie bevindt.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Voor borrelhappen, diners, walking dinners of finger food buffet wordt samengewerkt met Satka Cosic van EcoGastronomy. Voor ontbijt, lunch, borrelhap en winterse stamppotten werken we samen met Johan Bijland van Cooke'D. Ook met specifieke eetwensen kan rekening worden gehouden (vegetarisch, allergieën, etc.).

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 3 1 14
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 3 1 14
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10,0 9,7 10,0 9,9
Gemiddelde score zaal 10,0 9,7 10,0 9,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 9,7 10,0 9,8
Gemiddelde score boeking 9,3 9,7 10,0 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,8 9,7 10,0 9,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,8
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie