Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach

Kennemerboulevard 250 1976 EG IJmuiden aan Zee

Schrijf review
Reviewscore
9,3
Reviews: 6Het Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is omringd door de Kennemerduinen en Jachthaven Seaport Marina. Op 150 meter vind je het Noordzeestrand. De steden Amsterdam, Alkmaar en Haarlem zijn vlakbij. Na een inspirerende meeting opent u uw balkondeur en kijkt u uit over de Noordzee. Kunt u niet wachten tot de volgende activiteit? Ga strandzeilen, de TeamTower beklimmen of kies voor een compleet teambuilding programma op Forteiland IJmuiden. Sluit de dag af met een barbecue of borrel op ons dakterras. Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach is dé plek voor krachtige meetings en onvergetelijke activiteiten op een unieke locatie.

VERGADEREN
De beste meetings en evenementen vinden plaats in een inspirerende omgeving. Onze 14 moderne vergaderzalen hebben een prachtig uitzicht over de omgeving en zijn van alle gemakken voorzien. Uniek is onze Conference & Event Floor op de vierde etage, voor evenementen tot wel 1000 personen. Onze zalen zijn multifunctioneel te gebruiken en zijn daarom geschikt voor intieme vergaderingen en presentaties voor grote groepen.

SLIM & VERANTWOORD VERGADEREN
Met gepaste afstand kunnen wij nog steeds mooie bijeenkomsten of evenementen organiseren.
Uiteraard hebben we al onze zalen aangepast in capaciteit en bekijken we per evenement wat de mogelijkheden zijn. Graag bespreken we deze graag met jou
Of al gedacht aan hybride events? Een hybride event is een combinatie van een fysiek event en een online evenement. Dat kan georganiseerd worden op één locatie, maar waarom niet verspreid over andere locaties van Apollo Hotels?
Wij komen graag met u in contact.

TEAMBUILDING
De meeting combineren met een teambuilding activiteit? Wij denken graag mee om jouw dag compleet te maken. Ga voor een sportieve break op het strand en beklim de TeamTower. Of kies voor een compleet dagprogramma op Forteiland IJmuiden en Nova Zembla.


Aantal zalen 14
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 400
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Het hotel is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend.


Parkeermogelijkheden

Direct naast het hotel is een openbaar parkeerterrein gelegen met ruim 1400 parkeerplaatsen. Het parkeerterrein is niet in bezit van het hotel, u kunt er uiteraard wel gebruik van maken. De kosten bedragen € 10,- per dag.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Chef's! Food and Drinks

Bij Chef’s! Food and Drinks IJmuiden geniet je van uitzicht over de Kennemerduinen, de Noordzee en Marina Seaport. Terwijl je geniet van het uitzicht combineert het Chef’s! team lokale specialiteiten met spannende smaken. Bij Chef’s! staan we voor: Open kitchen, No secrets. We geloven niet in het bewaren van keukengeheimen of een klassieke keukenbrigade. Onze open keuken geeft je de mogelijk om mee te kijken, we vertellen je graag met passie over de bereidingswijze van de gerechten. Voor een unieke beleving wordt de finishing touch van de gerechten aan tafel gegeven door een échte chef! Waarom we dit doen? We vinden het belangrijk dat je kan zien dat we enkel hoogwaardige, verse ingrediënten gebruiken en deze ook kan proeven. Als je de gehele bereiding van de gerechten van dichtbij wilt meemaken, kan je plaatsnemen aan de Chef’s Table. Hier worden de recepten gedeeld en vindt Live Cooking plaats. Naast een heerlijke lunch of diner kan je aan de bar bij Chef’s ook genieten van een huisgemaakte cocktails, een lokaal speciaal biertje of een goed glas wijn!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 0 1 6
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 0 1 6
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,8 - 10,0 9,0
Gemiddelde score zaal 9,0 - 10,0 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 - 10,0 9,3
Gemiddelde score boeking 9,5 - 10,0 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,1 - 10,0 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie