Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Scheepsboulevard 2 5705 KZ Helmond

Schrijf review
Reviewscore
8,7
Reviews: 6Dit kwalitatieve 4-sterrenhotel is gelegen in de wijk Suytkade in Helmond, nabij Eindhoven en beschikt over 93 luxe en comfortabele hotelkamers. Fletcher Wellness-Hotel Helmond beschikt over diverse andere faciliteiten zoals: Vitae Wellnessresort Helmond, Grill Factory ‘Op Suyt’, een uitgebreid fitnesscentrum, 5 multifunctionele vergaderzalen en een bowlingcenter met tien banen.

Zalen
Fletcher Wellness-Hotel Helmond beschikt over vijf multifunctionele vergaderzalen en een boardroom. De vele multifunctionele zalen binnen het complex maken het mogelijk om vergaderingen, trainingen, congressen en productpresentaties te organiseren vanaf acht personen tot een aantal 280 personen.

Evenementen
Fletcher Wellness-Hotel Helmond biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. De veelzijdige faciliteiten van het hotel maken het mogelijk om een vergadering, congres of andere zakelijke bijeenkomst te combineren met een inspirerende activiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke lunchbreak of culinair diner, een gezellig wedstrijdje bowlen, een groepsles Body Balance of een ontspannen beautybehandeling. Kortom, allerlei activiteiten die behalve teambuilding ook zorgen voor een plezierige en inspirerende bijeenkomst!

Trouwen
Fletcher Wellness-Hotel Helmond is zeer geschikt als trouwlocatie. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie hiervan. Voor ieder onderdeel hebben wij een prachtige ruimte beschikbaar, passend bij elk budget!

Eten & drinken
Grill Factory ‘Op Suyt’ is de culinaire aanlegplaats op Suytkade en vormt het kloppend hart van Fletcher Wellness-Hotel Helmond. Hier kunt u verrassend dineren van het meest culinaire barbecuesysteem van dit moment, de Big Green Egg. Op Suyt is Green Egg, Grill & Wine voor de echte Bourgondiër en liefhebber van een perfect gekookt, gerookt, gestoofd of gegrild gerecht. Uit eten in Helmond wordt nooit meer hetzelfde als u de mogelijkheden van de Big Green Egg hebt geproefd!

Bereikbaarheid
Centraal gelegen naast de uitvalswegen A67 en A270 en op slechts 5 minuten loopafstand van Centraal Station Helmond. Op 21 minuten rijden van Eindhoven.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 195,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 300
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie, Trein

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

24/7 geopend


Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,5 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 2 0 6
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 2 0 6
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,0 9,0 - 8,3
Gemiddelde score zaal 8,8 8,5 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 9,0 - 8,5
Gemiddelde score boeking 9,3 9,5 - 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 9,0 - 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,7
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie