Sandton Eindhoven City Centre

Stratumsedijk 23d 5611 NA Eindhoven

Schrijf review
Reviewscore
8,6
Reviews: 17Vergaderen op een toplocatie in Eindhoven. Midden in het centrum van Eindhoven vindt u hier alle rust voor uw vergadering. Sandton Eindhoven City Centre is de ideale locatie voor uw cursussen, trainingen, presentaties en vergaderingen. Wij bieden: •hypermoderne meetingrooms (2 tot 100 personen) •2 Boardrooms voor maximaal 12 personen •Business Corner Alle vergaderruimtes hebben toegang tot daglicht en zijn voorzien van airconditioning en gratis WiFi. Tevens faciliteert Sandton Hotels alle denkbare audiovisuele ondersteuning en assisteren wij u met het organiseren van allerlei activiteiten. Kortom: De locatie voor uw vergadering! Vergaderen in Eindhoven: maar dan met iets extra's! Sandton Eindhoven City Centre biedt u veel mogelijkheden. Wilt u uw vergadering afwisselen met een activiteit? Geen probleem! Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw vergadering te onderbreken voor een potje golf, of leer uw collega’s of klanten op een andere manier kennen en ga samen koken! Ook trek in zo'n smaakvolle vergadering? Vraag dan nu gratis een offerte aan! Hotel Your Self Run dit hotel samen met uw collega's, met uw relaties als gast. U reserveert het complete hotel. Echter een hotel zonder personeel. Dat levert u zelf. Uw collega's bemannen de receptie, runnen de keuken, zorgen voor de bediening. De gasten? Dat zijn uw relaties. Perfect voor teambuilding en verduurzamen van belangrijke relaties. Voor meer informatie zie Hotel Your Self of vraag hier direct uw offerte aan. Meer informatie over onze vergaderzalen in Eindhoven? Neem dan gerust een kijkje bij de verschillende vergaderzaalopstellingen. Wilt u meer weten over de vergadermogelijkheden bij Sandton Eindhoven City Centre? Neem voor vragen, opmerkingen en suggesties contact met ons op! Ons team adviseert u graag en voorziet u verder van informatie!

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 200,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 0
Maximale capaciteit 100
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Alle dagen geopend, 24 uur per dag kunt u bij ons bijeenkomsten plannen!


Parkeermogelijkheden

Parkeren is mogelijk in onze ondergrondse parkeergarage. Afhankelijk van uw parkeer wensen of behoeftes kunnen wij dit mee nemen in de offerte.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Wij hebben een sfeervolle lounge, waar alle opties mogelijk zijn. Ontbijt, lunch, diner of een break-out programma behoren tot de mogelijkheden. Ook is de lounge exclusief af te huren.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 6 4 1 17
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 6 4 1 17
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 9,0 8,0 8,7
Gemiddelde score zaal 8,7 9,0 5,0 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,7 9,0 7,0 8,6
Gemiddelde score boeking 8,7 9,5 8,0 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 9,1 7,0 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,6
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie