Hotel Zuiderduin

Zeeweg 52 1931 VL Egmond aan Zee

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee beschikt over een groot aantal vergader- en conferentiezalen met een oppervlakte variërend van 30 m² tot 1000 m². Hierdoor is het mogelijk om in het hotel vergaderingen en conferenties voor 2 tot meer dan 1500 personen te organiseren. Elke zaal is voorzien van telefoon en internetaansluiting. Tevens bieden wij u een aantal discussieruimten, welke u per dag of dagdeel kunt huren.
Voor grote of kleine groepen bieden wij een perfecte vergaderaccommodatie. Als erkende congresaccommodatie staan wij garant voor kwaliteit en deskundige begeleiding van uw meeting. Het hotel beschikt tevens over een professionele congresservice. Congresservice Zuiderduin kan de gehele of gedeeltelijke organisatie van uw bijeenkomst van u overnemen.

Feesten!
Er komt bij de organisatie van een succesvolle feestavond veel kijken. Wanneer u Hotel Zuiderduin kiest als locatie, heeft u, dankzij een ideale mix van ligging, zaal, kamers en faciliteiten, in ieder geval de basis gelegd voor een geslaagde avond.
In de feestzaal The Ritz kan tot 300 personen geluncht, gedineerd en gefeest worden. The Ritz doet denken aan een Victoriaans tijdperk, met witte elementen, stijlvolle bar en uitnodigende dansvloer. In deze sfeervolle ruimte bieden wij volledig verzorgde feesten, die onze sales medewerkers graag samen met u op maat afstemmen.

Hotel Zuiderduin ligt aan de rand van het duingebied van Egmond, op 100 meter van het strand en het gezellige centrum, met veel restaurants en terrasjes. Het hotel beschikt over 365 kamers, onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio's en suites. Van elke categorie beschikt een aantal kamers over uitzicht over zee.

Aantal zalen 33
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin -
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 1.500
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Parkeermogelijkheden

Bij overnachting en op basis van beschikbaarheid.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Vergaderhamers:
Lidmaatschappen:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie