Landgoed de Horst

De Horst 1 3971 KR Driebergen

Schrijf review
Reviewscore
8,8
Reviews: 31Laat je verrassen, verwennen en verwonderen op Landgoed de Horst. Dit unieke landgoed ligt centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug, op 20 minuten afstand van Utrecht. Een inspirerende omgeving waar rust en ruimte is om te leren, werken, ontmoeten, overnachten en ontspannen.

Landgoed de Horst biedt maar liefst 30 leerruimten verspreid over zeven unieke gebouwen voor bijeenkomsten van 2 tot 280 personen. De leerruimten zijn geen standaard vergaderzalen, maar dragen bij aan een inspirerende bijeenkomst. Iedere leerruimte is uitgerust met luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen en goede beeld- en geluidsvoorzieningen. De ruimtes liggen verspreid over het landgoed van 24 hectare, met een prachtig park en een bos.

Ons Theater Maitland is een extra vermelding waard. Een volledig rond gebouw, dat als een schijf uit het maaiveld oprijst, gedeeltelijk verzonken in de grond van Landgoed de Horst. Bijzondere architectuur. Allerlei bijeenkomsten tot 275 personen kunnen hier georganiseerd worden. Van congressen en lezingen tot theater- en muziekvoorstellingen. Het theater is multifunctioneel. Zo kan een groot gedeelte van de tribune ingeklapt worden, beschikt het over een flexibele wand en een tribune op het dak waardoor er in de zomer ook openluchtvoorstellingen kunnen plaats vinden. Maitland is uiteraard uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur en een lift, zodat het theater echt voor iedereen toegankelijk is.

Bijna iedere zaal/ruimte ligt op de begane grond en heeft een eigen terras, waar je kunt genieten van de verschillende seizoenen. Natuur prikkelt alle zintuigen en inspireert om out of the box te denken. Je huurt een ruimte, maar krijgt er een heel landgoed bij waar je heerlijk op het grasveld in de zon kan zitten of actief kan wandelen door het bos. Bij mooi weer behoort buiten trainen of vergaderen ook tot een van de mogelijkheden. Zo kan je gaan trainen in ons bos of een presentatie houden op het dak van ons theater. Buiten leren geeft een extra prikkeling en inspirerende dimensie aan de training.

Landgoed de Horst beschikt over 40 hotelkamers en 73 slaapkamers. De 40 tweepersoons hotelkamers vormen samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel Eb& Vloed. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich vanaf het moment dat je de deur doorgaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie, of bijvoorbeeld muziek.
De inrichting van de 73 slaapkamers is bewust eenvoudig gehouden, maar met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen met comfortabele eenpersoonsbedden. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie, telefoon en gratis internet.

Aantal zalen 30
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 280
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen -

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Parkeermogelijkheden

Het landgoed beschikt over ruim 500 gratis parkeerplaatsen.
Electrisch oplaadpunt aanwezig ( P1)

Sociale mediaKwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,8 beoordeeld

Gezonde voeding staat hoog in het vaandel bij Landgoed de Horst. Zo zijn alle producten en gerechten die geserveerd worden zo samengesteld dat ze uitstekend aansluiten op de energiebehoefte van mensen die een flinke mentale of fysieke prestatie willen leveren.

Onze koks gebruiken duurzame, vaak biologische en veelal streekproducten in onze internationaal georiënteerde keuken. Binnen het vitaliteits concept serveren wij tijdens de lunch veel salades, groenten en vis. Pure chocolade, gedroogde vruchten en noten vind je in alle lounges, om zo het suiker- en energieniveau op peil te houden zodat mensen fit en energiek blijven.

Naast het feit dat goede voeding een belangrijke factor is in het optimaal presteren, is het ook belangrijk dat het lekker is. Landgoed de Horst vindt dat voeding een beleving moet zijn. Onze keukens serveren smaakvolle, internationale gerechten, die aansluiten op de wensen van deze tijd.

Heb je speciale wensen? Dining in the dark, exclusieve diners, walking diners of dineren in de leerruimte; het kan allemaal.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Younique Coaching en Training
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

Vanmorgen een leuke workshop gevolgd over e-coaching, erg interessant en de prachtige locatie was een extra cadeautje ‪#‎genieten‬

 Toletto BV
 
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  : 

Inspirerende locatie voor meetings en events.

 Iet Botterweg
 HKU
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

“Het was allemaal prima qua omgeving, voeding en service. Ik zal Landgoed de Horst zeker aanraden bij anderen. Ik ken ook veel andere locaties, maar vind deze vaak te groot of ‘hokkerig’.”

 James
 Philips
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

“Thank you for all the help in organizing a fantastic Offsite for us. The feedback we have had has been really excellent with people loving the location and the layout on site, as well as the facilities and definitely the Dinner in the Dark- that was a real hit!!”

 Barbara Oosterlee-Hagen
 Managementboek
 Gast
Bron  :  Email
Datum  : 

“Een fantastische locatie voor onze diverse bijeenkomsten. Goede service van begin tot einde in een prachtige ambiance, goede parkeermogelijkheden en een mooie groene omgeving. Kortom, een top locatie!”

  Kristin Joos
 Senior Program Director — de Baak
 Zakenpartner
Bron  :  Email
Datum  : 

“I am, as always, proud to bring people to Landgoed de Horst and have you host us which is so TOP Class! From good food..... to our guests and excellent communication in every language we have in House!!!!”

Scoreverdeling

Score 10
Score 9
100%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
18-05-2018 10:25:58
  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 22 6 1 30
Aantal Quick Reviews 1 0 0 1
Totaal aantal reviews 23 6 1 31
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,0 9,0 9,0
Gemiddelde score zaal 8,4 8,3 9,0 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,8 9,0 9,0 8,8
Gemiddelde score boeking 8,6 8,8 9,0 8,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 8,8 9,0 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,0 - - 9,0
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,8
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie