Crowne Plaza Den Haag - Promenade

Van Stolkweg 1 2585 JL Den Haag

Schrijf review
Reviewscore
9,3
Reviews: 7Het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade ligt midden in de Internationale Zone van Den Haag, tussen het strand van Scheveningen en het centrum. Het naastgelegen Van Stolkpark zorgt voor een oase van rust en groen rond het hotel.

Het hotel heeft 178 hotelkamers, 9 vergaderzalen en 900m2 aan wellness onder het hotel. Hotelgasten maken gratis gebruik van het zwembad, de fitness en sauna van de Promenade Healthclub & Spa. Brut International Flavours, ons restaurant en bar, is dé plek voor een lekkere kop koffie, lunch én compleet diner.

MEETINGS
Effectieve vergaderingen plannen we graag in onze 2 boardrooms. De Prominential boardroom op de zesde etage met uitzicht over de skyline van Den Haag is 50m2 en biedt plaats voor 14 gasten. In deze boardroom maakt u ook gebruik van de ontvangstruimte welke ook geschikt is als break-out ruimte voor maximaal 8 personen. De Executive boardroom is 25m2, perfect voor meetings met maximaal 10 gasten.

De 7 multifunctionele conferentiezalen bieden in totaal bijna 900 m2 aan vergaderruimten. Onze 3 grootste zalen gecombineerd zijn geschikt voor 600 gasten. De zalen zijn van alle faciliteiten voorzien en beschikken over daglicht en WiFi. De flexibiliteit van onze zalen zorgen ervoor we deze aanpassen aan de grootte van de groep. Kies voor een intieme setting of groots evenement.

SONY 4K LASER BEAMER
Crowne Plaza Den Haag – Promenade introduceert als eerste hotel ter wereld een Sony 4K laserbeamer met oogstrelende beelden, 4 keer zo scherp als High Definition. Met gebruik van de nieuwste technologieën kan onze zaal uw bedrijf, product of services letterlijk in de spotlight plaatsen. Projecteer meerdere beelden tegelijkertijd via onze Vision Presenter. Wissel, vergroot of verklein de beelden gemakkelijk via een tablet en geef uw presentatie een interactief en creatief karakter. De Sony 4K laserbeamer is beschikbaar in de Residentie zaal.

BRUT INTERNATIONAL FLAVOURS
In Brut International Flavours proeft u het internationale karakter van de stad Den Haag terug. Door onze samenwerkingen met verschillende ambassades serveren wij traditionele gerechten van internationale topchefs. Chef Sido de Brabander zorgt voor de perfecte afsluiting van een meeting met een compleet diner of een heerlijke break tijdens uw evenement.

PROMENADE HEALTHCLUB & SPA
Promenade Healthclub & Spa is dé city spa van Den Haag en omgeving. De Healthclub & Spa heeft een oppervlakte van 900m2. Met diverse sauna’s, een zwembad en een uitgebreide fitnessruimte zijn alle faciliteiten voor ontspanning en inspanning aanwezig. Bereik uw doelen met onze personal trainers en geniet van onze luxueuze behandelingen, sauna’s en binnenzwembad. Kies voor een heerlijke massage of manicure behandeling. Als hotelgast heeft u vrije toegang tot onze Healthclub & Spa.

Aantal zalen 9
Basisprijs (4 u/10 p) € 610,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 1.200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Crowne Plaza Den Haag Promenade is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeer uw auto op één van de 175 parkeerplaatsen op ons privé terrein. De eerste 2 uur is het kosteloos parkeren, na deze 2 uur bedragen de kosten € 2,50 per uur per auto, met een maximum van € 19,50 per nacht.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

In Brut International Flavours proeft u het internationale karakter van de stad Den Haag terug. Door onze samenwerkingen met verschillende ambassades serveren wij traditionele gerechten van internationale topchefs. Chef Sido de Brabander zorgt voor de perfecte afsluiting van een meeting met een compleet diner of een heerlijke break tijdens uw evenement.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2017 2018 2019 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 2 4 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 2 4 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,0 9,8 9,5
Gemiddelde score zaal - 8,0 9,3 8,9
Gemiddelde score eten en drinken - 9,0 9,3 9,2
Gemiddelde score boeking - 8,5 9,8 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,6 9,5 9.3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie