Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade

Van Stolkweg 1 2585 JL Den Haag

Schrijf review
Reviewscore
9,3
Reviews: 7Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is gelegen tussen het dynamische Scheveningen, de Ambassadewijk en het centrum van de stad. Bovendien ligt het hotel op 550-meter afstand en 10 minuten lopen van een van de grootste internationale congrescentra van Nederland, het World Forum.
Strand of stad? Met Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade hoef je niet te kiezen. Je bent binnen no-time op het strand van Scheveningen. Net zo snel is de reis naar het centrum. Het hotel is omgeven door het rustige Van Stolkpark.

Het hotel heeft een restaurant en een gezellige bar, Brut International Flavours, waar je kunt genieten van een goed kopje koffie, een lichte lunch of diner. De Promenade Healthclub & Spa biedt een verscheidenheid aan sauna's, een verwarmd binnenzwembad, massages, gezichtsbehandelingen en een fitnessruimte.
Alle moderne kamers zijn voorzien van airconditioning, een bureau, een zithoek, een minibar en een flatscreen-tv. De badkamers zijn uitgerust met een douche en sommige hebben een bad. Er is ook gratis WI-FI beschikbaar en de gasten kunnen gebruik maken van een 24/7 ontbijt.

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is ook geschikt voor vergaderingen en evenementen. Het hotel kan kleine en grote groepen faciliteren in een van de 10 vergaderzalen. De Presidential Boardroom kijkt uit op de skyline van Den Haag. De grootste verdergaderzaal, de Residentie, is uitgerust met de nieuwste laserprojectie, de Sony 4K laserprojectie, die beschikt over prachtige beelden die vier keer duidelijker zijn dan High Definition.

Aantal zalen 10
Basisprijs (4 u/10 p) € 610,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 1.200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conventie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar geopend.


Parkeermogelijkheden

Parkeer uw auto op één van de 175 parkeerplaatsen op ons privé terrein. De eerste 2 uur is het kosteloos parkeren, na deze 2 uur bedragen de kosten € 2,50 per uur per auto, met een maximum van € 19,50 per nacht.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,2 beoordeeld

Bij Brut International Flavours laten we u graag kennismaken met smaken van over de hele wereld en bereiden we ons eten met respect voor de herkomst ervan. Meerdere keren per jaar organiseren wij samen met een ambassade de Promenade Food Festivals om u internationale smaken te laten ontdekken. Een internationale chefkok wordt ingevlogen om samen met onze keukenploeg de authentieke keuken van zijn/haar land te laten ontdekken. Geniet, naast onze Promenade Food Festivals, van een heerlijke lunch of diner bij Brut International Flavours.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 4 0 7
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 4 0 7
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,8 - 9,5
Gemiddelde score zaal 8,0 9,3 - 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,3 - 9,2
Gemiddelde score boeking 8,5 9,8 - 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 9,5 - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,3
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie