Landhuishotel De Bloemenbeek

Beuningerstraat 6 7587 LD De Lutte

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Reserveer nu!
Neem direct contact op met onze aanbevolen partners:

Aantal zalen 8
Basisprijs (4 u/10 p) € 35,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 04:00 - 00:00
Dinsdag 04:00 - 00:00
Woensdag 04:00 - 00:00
Donderdag 04:00 - 00:00
Vrijdag 04:00 - 00:00
Zaterdag 04:00 - 00:00
Zondag 04:00 - 00:00

Parkeermogelijkheden

Het landelijke gelegen Landhuishotel is perfect bereikbaar via de A1 (afrit 34 De Lutte). Per intercity via stations Hengelo/Oldenzaal of een shuttle via de omringende airports: Twente/Enschede (ca. 10 min. 2015! ) Munster/Osnabrück (ca. 35 minuten) Düsseldorf (inter)national (ca. 90 minuten). De Bloemenbeek beschikt over een onbeperkt gratis en veilig parkeren op eigen terrein en een heliportfaciliteit voor ca. 4 helikopters.
Komt met u met de trein? Wij halen u graag met auto van het NS station in Oldenzaal. Bij voorkeur wel minimaal een uur voor aankomst reserveren.

De Bloemenbeek beschikt over 2 laadpalen op ons parkeerterrein voor elektrische auto's. Met iedere oplaadkaart kunt u gebruik maken van de laadpaal.

Voor elektrische fietsen hebben wij eveneens oplaadfaciliteiten.

Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Vergaderhamers:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Ja

Het restaurant met een landelijke sfeer biedt fantastische mogelijkheden voor een vlot geserveerde lunch of stijlvol diner. De Bloemenbeek beschikt over meerdere sfeervolle private dining rooms die bij uitstek geschikt zijn voor een gezellig samenzijn met familie, vrienden of zakelijke relaties. Zomers geniet u van onze heerlijke gerechten in de lommerrijke tuinen met de terrassen en een werkelijk magnifiek uitzicht over het Twentse coulisselandschap. Het restaurant onder leiding van Meesterkok Michel van Riswijk en
Chef de cuisine Matthijs Mulder, kent als basis de klassieke Frans-mediterrane keuken en waar mogelijk wordt dit vooral gecombineerd met de mooiste ingrediënten en producten uit het omringende rijke Twentse land. Er wordt gewerkt met kruiden uit eigen tuin en prachtig wild van onze jagers. Naast een prettige en attente service, complementeren verrassende wijnen uit de gehele wereld het geheel.

Nieuw is ook Bloemenbeek’s tuinbrasserie. Ontspannen genieten van drie heerlijke gerechten op een zomerterras met een schitterend uitzicht en open keuken.
Elke zomerse zondag tot begin september tussen 13.00 en 19.00 uur (€32,50 per persoon inclusief aperitief).

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie