Fletcher Parkhotel Val Monte

Oude Holleweg 5 6572 AA Berg en Dal

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0Fletcher Parkhotel Val Monte heeft een schitterende en unieke ligging, midden in de bossen van Berg en Dal, zodat u in alle rust kunt vergaderen. De directe omgeving is uitgestrekt met schitterende natuurplekjes, zoals de Ooijpolder, de Millingerwaard en het heuvellandschap van Groesbeek. Mist u hier nu juist de drukte van de stad, dan bent u binnen 5 minuten in het bruisende stadshart van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het evenemententerrein en de uitgezette wandelroutes rondom het hotel maken het mogelijk om uw bijeenkomst te combineren met uiteenlopende outdoor- en teambuildingactiviteiten.

Onze rustige, pittoreske ligging en de professionele aanpak van het organiseren van uw zakelijke evenementen, maken van het Parkhotel Val Monte de ideale plek voor uw conferenties, seminars of vergaderingen. Het hotel beschikt over 13 multifunctionele vergaderzalen, allen met daglicht en airco, die geschikt zijn voor diverse zakelijke doeleinden. Verder beschikken alle zalen over moderne vergaderfaciliteiten en enkele zalen bieden een prachtig uitzicht over de polders. Kortom; Parkhotel Val Monte is een unieke plek voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Aantal zalen 13
Basisprijs (4 u/10 p) € 225,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 450
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Parkhotel Val Monte beschikt over 160 parkeerplaatsen.

Sociale mediaKwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
Nationale Classificatie Groepsaccommodaties:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering -

U kunt in het knusse à la carte restaurant genieten van heerlijke gerechten. De vakkennis en passie van onze chef-kok en zijn team zorgen ervoor dat u vanaf 18.00 uur kan genieten van culinaire creaties. De gezellige bar is elke dag open voor de lunch en 's avonds tot na middernacht voor drankjes en snacks.

Bij mooi weer geniet u onder het genot van een drankje en bijpassend hapje op het ruime terras met een adembenemend en panoramisch uitzicht over de Ooijpolders.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie